Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сервиз Elbatron - Автоклиматици и парно,VAG-Com,Ремонти
Пичове с ръка на сърцето Ви казвам Стефчо и Милен са вашите майстори.Нема такива перфекционисти и съвестни момчета.За пореден път обслужен от тях.Ролки ,ремъци,масла,филтри,част от окачването,обслужване на клима,забиване след 3500 оборота, общо взето всичко за което се сетите.Колата е друга.Работи тихо и мазно,не тропа и върви като бесна.Е,има чип де.Доволен съм от отношението,разбирането и най вече от работата им.Всичко за което бях отишъл беше свършено професионално и качествено.Доволен съм от отношение,качество на работа и цена.Момчета бъдете живи и здрави и винаги толкова отзивчиви.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Още веднъж благодаря на г-н Горчев!
Ебаси спирачките имам

Ебаси спирачките имам

- StariaPassat
- Автомобил: Passat b3
- Двигател: 9A 1992
Много е лесно да се отиде на сервиз и веднага след като си вземем колата да кажем, че сме "изключително доволни" и няма по-компетентен и съвестен майстор. Аз бях при Стефан и Милен миналата година по това време (пролет - лято, ако не се лъжа). Преобразуваха някакъв НЕзаводски климатроник (на b3) в климатик, свалиха маската и бронята, за да измият цалата "тиня" между радиатора и... същото устройство за охлаждане на фреона (май не му се викаше "радиатор").
...определено не ме "претупаха". Преди тяхната намеса губеше фреон. Аз проявих търпение преди да напиша отзив, и след като изчаках да мине сезона в който нямаше как да си пусна климатика, констатирах : климатика духа студено
Много е приятно да попаднеш на майстор, който НЕ те абонира при себе си.
Дори си мисля, че много от нас биха искали да си пият биричката с такива хора
...определено не ме "претупаха". Преди тяхната намеса губеше фреон. Аз проявих търпение преди да напиша отзив, и след като изчаках да мине сезона в който нямаше как да си пусна климатика, констатирах : климатика духа студено

Дори си мисля, че много от нас биха искали да си пият биричката с такива хора

- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
Още един доволен клиент на Стефан и Милен ,оправиха ми колата /ремонт на двигателчето на перката,ремонт на компресора на климатика и профилактика на климатика /и ми я докараха до работата в 12,30 през нощта . 

- Shakez
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBAB
За пореден път - ДОВОЛЕН. Добре е, че има такива читави хора като тях!

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз съм още един доволен клиент!
- KyD
- Автомобил: SEAT Leon 2008
- Двигател: 1.6i BSE
Днес при станалото вече "традиционно" годишно посещение в сервиза за профилактика на климата, двамата със Стефчо, със задоволство забелязахме, че един дребен проблем който от две години следяхме как ще се развие, е започнал сам да се регенерира и почти е изчезнал...
Евала майстора си е майстор

Евала майстора си е майстор

-
- Автомобил:
- Двигател:
След всички суперлативи нямам кой знае какво да добавя. Само ще споделя и своето впечатление, че всичко написано е вярно.
Аз карам Ауди B5 и при необходимост се обръщам към тях. Винаги срещам търпение, любезно отношение и все се случва покрай основното да получа и нещо дребно бонус - от изчистване на някоя грешка по компютъра, до наместване на гривната за ABS-a.
Момчетата вършат работата си с желание - бързо, качествено и на разумни цени. Мога да кажа, че винаги съм си тръгвал доволен от тях.
Успех и да имате още много доволни клиенти.
Аз карам Ауди B5 и при необходимост се обръщам към тях. Винаги срещам търпение, любезно отношение и все се случва покрай основното да получа и нещо дребно бонус - от изчистване на някоя грешка по компютъра, до наместване на гривната за ABS-a.
Момчетата вършат работата си с желание - бързо, качествено и на разумни цени. Мога да кажа, че винаги съм си тръгвал доволен от тях.
Успех и да имате още много доволни клиенти.
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Изключително довелен от Стефан и Милен.Вчера им отне доста време по рециклирането на компресора на климатика,но в крайна сметка се справиха и сега в колата е зима.
- Espero
- Автомобил: Passat B4 1.9TDI
- Двигател: 1Z
За 2ри пореден път останах доволен от обслужването и търпението с което ми отговаряха на 'тъпите" въпроси който задавах.Предния път беше преди 3 години и друга кола.
.Сега им закарах "новата-стара" придобивка.Сега си я карам и знам че с климатика няма да имам ядове в близкото бъдеще.
.Благодаря ви за търпението днес.
.Успех с работата и повече доволни клиенти. 

- Hristo.Cekov
- Автомобил:
- Двигател:
За пореден път ги посещавам и се убеждавам как трябва да се работи.
Много съм доволен от тях направиха предницата слънце,няма да носи пука тропа и т.н.
Много съм доволен от тях направиха предницата слънце,няма да носи пука тропа и т.н.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Страхотни!! След тяхната намеса по климатроника докато се прибера настинах, не знаех че толкова студено може да духа :) даже и за парите се "скарахме", толкова евтино взимат :)
Тези момчета са голяма работа.Въпреки многото работа,която имаха намериха време и за моите дребни проблеми.Страхотно отношение и много голям професионализъм.Това е моят сервиз
П.П.Просто няма как след поредното посещение при Стефчо и Милен да не изкажа благодарността и уважението си към тези Големи Пичове.

П.П.Просто няма как след поредното посещение при Стефчо и Милен да не изкажа благодарността и уважението си към тези Големи Пичове.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да благодаря
-
- Автомобил:
- Двигател:
С малко закъснение и аз да се запиша като доволен.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”