hooligan_sk написа:Тъкмо идвам от смяна на тампони на заден мост, наложи се да се върна за малко обезвъздушаване допълнително на спирачките, но пък задницата ми която до днес удряше на умряло при всяка неравност и скрибуцаше като за световно, сега вози абсолютно мазно и безшумно! Аз съм доволен![]()
brum написа:Заглавие: Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ
Проблема при мен се появи миналата (1999та) година, февруари месец. Регистрационният номер на автомобила е Х*****, голф 3ка, 95та година със АЕК двигател. Смяната е извършена в сервиза в центъра на София. Километрите когато стана проблема бяха около 195 000. Опити за рекламация/гаранционно отстраняване не съм правил, щото мисля, че бяха минали повече от 2 години от както помпата беше сменена. Ще се радвам, ако можеш да ми кажеш, дали такова е било възможно при тези обстоятелства.
Vizor написа:Аз мисля да пиша направо тук. Нямам какво да крия.brum написа:[url=http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=2069255#p2069255]...
...
brum написа:Ok, съгласен съм да пишеш тук, ама не и регистрационен номер на колата. Моля да бъде корегирано това. Личните данни - име и ЕГН ти ги пуснах на лично. Не пазя документ за извършената услуга и затова няма как да дам номер. Частите са закупени от частно лице - от мен. За годината си прав - 2009та, моя грешка.
brum написа:Относно установяването на повредата - помпата одавна е сменена, старата не я пазя и не ми се и занимава. Просто ми е интересно ако са минали повече от 2 години и около 20 000 км, дали бихте заменили водна помпа? Колата при вас ще дойде без течност, щото изтича за няколко минути на изгасен двигател и после се доливаше вода. Но преди проблема - винаги антифриз и все свястен.
brum написа:Може и при мен да е случайно. Ама водната помпа е едно. При смяна тампони на заден мост се появи едно скърцане отзад при преминаване през неравности и натоварена отзад кола (примерно 2ма души на задната седалка). Колата я подарих на брат ми септември 2009та с това скърцане. Отзад са сменяни амотрисьори с газови билщаин, всички тампони по амортисьорите, лагери, дискове, накладки (почти всички възможни консумативи) и скърцането си остана. Докато на едно място не ми казаха, че могат да опитат нещо - свалиха колата на земята, разхлабиха два болта някаде по магарето (или между магарето и купето), казаха да пораздрусам колата откъм багажника и ги стегнаха. 2 месеца после нямаше проблем. Но само за 2 месеца...
brum написа:И нищо не казвате за едно нещо дето го бях писал назад по темата - за съединител. Още бях нов в форума, колата беше и тя от скоро, но съединителя заминаваше. Писахме си с Ицо на лични и ми направи супер добра оферта. Беше нещо около 220лв със труда и новият съединител. Обаче никой не каза, че съединителят който ще ми сложат, ще е рециклиран. Карам супер културно, не "паля" гуми и си пазя колата. Съединителят изкара 50 000км. Разбрах, че е рециклиран при свалянето му. Майсторът дето го сменяше явно знаеше, че е рециклиран, щото на отговора колко може да се очаква, че ще изкара каза всичко друго, но не и някакви примерни километри.
Vizor написа:...
Пожелавам ти успех и много безаварийни километри на теб и автомобила ти.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта