Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- foxi78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - niksi и Мишо
Огромни благодарности на Мишо и Ники
Абсолютни професионалисти. Работят много точно хората. Може да им се довери човек напълно.

-
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
наистина перфектни за пореден път 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Вече имам спирачки

Здр Колеги днеска бях при Мишо за диагностика на голф 3
Мишо я погледна колата и за 10 минути ми оправи проблема за което сам му мн БЛАГОДАРЕН!!!!
И знам че ако имам проблем с ел.инсталацията ще ходя при него
КОЛЕГИ ПРЕПОРАЧВАМ ВИ СЕРВИЗА МН СА ДОБРИ 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Случвало ми се е да звъня на Ники по цели дни и да не ми вдига... само това не ме кефи.
- buci1971
- Автомобил:
- Двигател:
здравей пичове идвал съм един път при вас и съм много доволен сега имам един такъв шантав въпрос понеже карам вече една година колата и нищо не съм барал по нея става въпрос за пасат в5 1.8 20в. 125к. та да речем на първо време колко пари ще ми излезе да смениме ремъци и ролки и водна помпа поне така чета във форума че ги сменят и тях като сменят ремъците и всичките ли ролки се сменят та колко пари трябва да си приготвя да ги смениме че после имам и някой и друг носач да се смени че ми причуква някой и може ли да не се сменят комплект всичките а само тези които са тръгнали и пари за работа зная че трябва да видите колата ама моля да ме разберете че не става въпрос за 20-30 лв. а за доста пари и искам просто да се настроя психически тъй като знам че не става въпрос за молко пари а ако ме подготвите малко поне ще мога така евентуално да дойда с повечко пари и направо да направиме всичко да речеме извинявайте за дългият и тъп въпрос и ви благодаря предварително°niksi° написа:Тъй като на няколко пъти ми задават въпроса дали темата е актуална искам да кажа, че ако има някакви промени първо тук ще се обявят, или с други думи темата си е актуална.
Последна промяна от vasstop на Чет 17 мар 2011 8:43, променено общо 1 път.
Причина: Тези неща се дискутират на ЛС, няма нужда да занимавате целия форум.
Причина: Тези неща се дискутират на ЛС, няма нужда да занимавате целия форум.
- armario
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво да кажа и аз....
Тези двамата екземпляри / Ники и Мишо / вече и дистанционно оправят колите. За какво иде реч? Ето набързо:
В събота 19.03.11г. "закъсах" при бате Тони. Звъня на Ники, той ми вдигна, изслуша ми "болката" и ми се извини, че има много работа и не може да ми обърне внимание в момента. / Разбираемо, като имаш разколачена кола на канала, а и дъжд валеше, къде да ме приеме? / Но не се отказа и пак ме остави да му разкажа подробно. След което, след кратка консултация с Мишо, / все пак проблема беше електро / ми се обади и ми каза какво да направя. Е , проблема беше решен след мънички,но цветущи псувни от моя страна към жиците...
Какво да кажа, момчета - Успех, Успех, Успех!
Големи сте.
Докато ви има вас - Ники, Мишо, Ваското и още някои клубни майстори - няма да си купувам Ферари. Ще си джиткам Голфа.
Благодаря.
Тези двамата екземпляри / Ники и Мишо / вече и дистанционно оправят колите. За какво иде реч? Ето набързо:
В събота 19.03.11г. "закъсах" при бате Тони. Звъня на Ники, той ми вдигна, изслуша ми "болката" и ми се извини, че има много работа и не може да ми обърне внимание в момента. / Разбираемо, като имаш разколачена кола на канала, а и дъжд валеше, къде да ме приеме? / Но не се отказа и пак ме остави да му разкажа подробно. След което, след кратка консултация с Мишо, / все пак проблема беше електро / ми се обади и ми каза какво да направя. Е , проблема беше решен след мънички,но цветущи псувни от моя страна към жиците...
Големи сте.

Докато ви има вас - Ники, Мишо, Ваското и още някои клубни майстори - няма да си купувам Ферари. Ще си джиткам Голфа.

Благодаря.

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
armario написа:Какво да кажа и аз....
Големи сте.![]()
![]()
![]()
Докато ви има вас - Ники, Мишо, Ваското и още някои клубни майстори - няма да си купувам Ферари. Ще си джиткам Голфа.![]()
![]()
Благодаря.
Пак се включвам ама точно поради тая причина VW трябва да почнат пари да им дават...колко клиенти са остнали..верни на марката..

Здравейте хора,
обръщам се основно към Ники с въпроса дали може да направи едно пълно обслужване на моя VW Touareg. Въпросът ми в никакъв случай не цели обида, а просто виждам, че се оправят основно други модели на марката и не искам да поставям никого като в небрано лозе и после да има лоши чувства.
Колата стана вече 1 година откак я взех и дойде време за смяна масла и филтри - 3.0 TDI V6. ОСвен това имам и проблем с регулацията на десния фар (ксенон), а и шофьорската врата се разскърца (то по тея пътища...).
Та ако не ви е проблем драснете 1-2 реда да ми кажете дали има възможност да направим обслуването при вас. Много ми се иска да стане, защото чета само позитивни коментари за вас и се кефя на хора, които си взимат работата при сърце
Поздрави!
обръщам се основно към Ники с въпроса дали може да направи едно пълно обслужване на моя VW Touareg. Въпросът ми в никакъв случай не цели обида, а просто виждам, че се оправят основно други модели на марката и не искам да поставям никого като в небрано лозе и после да има лоши чувства.
Колата стана вече 1 година откак я взех и дойде време за смяна масла и филтри - 3.0 TDI V6. ОСвен това имам и проблем с регулацията на десния фар (ксенон), а и шофьорската врата се разскърца (то по тея пътища...).
Та ако не ви е проблем драснете 1-2 реда да ми кажете дали има възможност да направим обслуването при вас. Много ми се иска да стане, защото чета само позитивни коментари за вас и се кефя на хора, които си взимат работата при сърце

Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата просто заспа
Евала , страхотна работа , цялото усещане и возия се промениха. Страхотна работа момчетата , само така и само напред

Отново благодарности на Мишо и Ники! Перфектна работа по колата на брат ми. Толедо-то няма грешка след тяхната намеса! Момчетата са коректни и точни!
Бъдете живи и здрави!!!!!
Бъдете живи и здрави!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
само ги хвалите..ама никои не се сети да им подари нещо....е аз се сетих...
ето моята награда за трудът им към моята кола:
ето моята награда за трудът им към моята кола:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
red_fire написа:...
Много добра идея, Браво

Ники да слага витрината за купите, започва се

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”