Не ми казвай че това е цена без материяли , защото излиза че мойта двувратка за цялостно ,ще излезе около 3500 боядисването

Това не звучи сериозно. Повече от 200 лв на детайл за 20 годишна кола си е кощунство., тва да не е Ферари е..ти

musura написа:Ако си беше направил труда да прочетеш малко поне в тунинг раздела и да видиш какво е отношението към fens_, предполагам, че нямаше да отидеш там... Друг е въпроса, че що годе качествена работа би ти струвала около 300-350 лева на детайл, а малко ме съмнява да си готов да дадеш 1200-1300 лева за този ремонт, щом си тръгнал сам да си купуваш консумативите (предполагам за да минеш "по-тънко")...
Има един лаф, че големите "играчи" се наиграват сами накрая и мисля, че случая с теб е такъв
musura написа:щом си тръгнал сам да си купуваш консумативите (предполагам за да минеш "по-тънко")...
Dan4ote написа:Отново се потвърждава приказката, че евтиното излиза скъпо.
lyubobg написа:Dan4ote написа:Отново се потвърждава приказката, че евтиното излиза скъпо.
Да, но нека да не забравяме, че това е само приказка, а не аксиома
Когато "шит тръгнат да хепънс" няма спасение нито за еФтино, нито за скъпо
Доказателство е темата най-горе в раздела - http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=71250
fens_ написа: в действителност никой от вас не ме познава не се е запознал с моята лична работа защотото това е правено от мой колега та ме обвинявате мен , се тая обвинявайте ...
fens_ написа: разписал си на колегите че си съгласен с вида на колата и заплащаш за нея от тук на татък ако искаш да напишеш и 1000000 други мнения и по съдилища да ходиш и да занимаваш колегите ми по телефона с глупости нищо няма да се промени ...
Tyan написа:бах мааму ..... ако си видя Рокото в такова състояние милиони микроби ще умрат!!!!! и няма да ми пука дали лака е стар ...шото ти преди това е трябвало да тестваш на картон ли, на друг калник ли, какво подяволите ще се получи......
fens_ написа:... как и да е искам само нещо да те светна :
разписал си на колегите че си съгласен с вида на колата и заплащаш за нея от тук на татък ако искаш да напишеш и 1000000 други мнения и по съдилища да ходиш и да занимаваш колегите ми по телефона с глупости нищо няма да се промени ...
.............
И сигурно щом лака е стар, това ще да е причината по него да е полепнал всичкия прахоляк, дошъл от някъде си, при положение,че колата се пръска "уж" в камера, сигурно ако не беше стар, щеше да отблъсне прахоляка, така ли да разбирам. Ти по-голяма глупост не можа ли да измислиш?fens_ написа:не колега казвам че ме обвинявате пряко мен , а единственото заради което колата му е в този вид това е че си е взел стар лак , това ако го повтора още веднъж ще ми излезе на ...
п.п. поставете се на всеки един майстор на местото , носат ви боя трябва да пръснете колата и да я изкарате в срокове , ангажирате камери мамери и т.н. облепвате като ненормални пръскате боята и всичко е наред но идва ред на лака и тук какво става лака е стар ( такъв му е донесъл клиента ) майстора няма от каде да извади друг (а и не мисля че е длъжен ) пръска с това което му е донесено , защото ако остави боята така и на по късен период и пръсне лак ще стане на ювка и после трябва да плати боята на клиента и да препръсква колата ... това е положението каквото е донесено с това е правена колата ...
fens_ написа:разписал си на колегите че си съгласен с вида на колата и заплащаш за нея от тук на татък ако искаш да напишеш и 1000000 други мнения и по съдилища да ходиш и да занимаваш колегите ми по телефона с глупости нищо няма да се промени ...
fens_ написа:lyubobg слабо ме касае кво мислиш ти , казах и драсни ми лс да ти дам имената ми , тела ми и адреса ми да дойдеш с полиция да те видим бе пич ?
п.п.проблема на повечето хора е ,че не гледат върху какво се разписват ... ако е описан само ремонта за кво ще е трябвало да се разписваш я се замисли малко ...печат не е имало пред теб но може да се сложи във всеки един момент ... така че не ми се обясняваи кво е и кво не е ...
ок lyubobg !!!
аз няма да пиша повече по теми и т.н. имам достатачно други по важни неща ....
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта