Автосервиз Карно-4 Пловдив = оплаквания

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Автосервиз Карно-4 Пловдив = оплаквания

Мнениеот Velko » Нед 27 мар 2011 14:27

feikot написа:Добре съм го уцелил явно,че е мигриращ некадърник,щом го е запомнил толкова добре.Само не разбрах,след като ФВ са селски коли,защо си чакаш Полото по дяволите :063: ми защото си селяче.

Айде моля ти се да не се обиждаме на селянчета с полота :063:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 27 мар 2011 14:50

:talk: Иронично го казах.Разбира се ,че не обиждам никой на поло,голф и фв.Само на опел и форд ругая mhihi

Потребителски аватар
muhaha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muhaha » Вто 29 мар 2011 23:46

Вече няколко месеца никакви забележки към боята. Но много бях афектиран, от нехайството и никаквото отношение, както и многото време което чаках. Но има проблем в отдела връзки с клиентите :D и в българския манталитет. Сега като осмисля всичко на ново пак не бих ходил в този сервиз, но това си е лично мнение изградено от моите неволи със сервиза. Не съм претендирал за нищо, защото след цялото това чакане нямах желание да чакам още. Иначе dimitar_plovdiv се държеше много дружелюбно винаги (ако е същия човек за който се сещам).

И винаги ще има доволни и недоволни, аз се надявам след моето недоволство да си вземат поуки и да си оправят някои неща които не са както трябва. Не съм имал за цел да агитирвам и да им правя антиреклама. Ако съм искал антиреклама, щеше да има много в интернет и много листовки из Пловдив. А не както в момента: статия в блога ми и тема тук.

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Чет 31 мар 2011 10:19

feikot написа:Добре съм го уцелил явно,че е мигриращ некадърник,щом го е запомнил толкова добре.Само не разбрах,след като ФВ са селски коли,защо си чакаш Полото по дяволите :063: ми защото си селяче.

........Казал 100 процентовия столичанин, родом от Казанлък/или може и Казанлъшко/ :applause: . Ти кво, да не би бизнеса ти в родния град да е толкова силно развит, че отваряш клонове и в София? И с кво си по различен от мен бе мурджо, аз поне съм от Търново, подчертавам ВЕЛИКО Търново, работя в другия най-красив за мен град Пловдив, така че ти да ми говориш за мигриращи некадърници, нещо куцаш пич !!!

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_VN » Чет 31 мар 2011 10:45

nedialko_vento написа:Аиде черта бе хейтари!!! Кви реклами кви 5 лв бе пич, да си чул да си кажа фамилията и да те агитирам да ти сключвам каско, и гражданска? Ядосвам се, че тук почти всеки профил, е профил на конкуренция и само плюе другия. Юнитрейд София били такива, Автотрейд били такива, и т.н. ама видиш ли има един пич с VAG COM, намира се под един блок, в гаража на дядо му и тои много ги разбира :D Не съм от тук, от Велико търново съм, но живея в Пловдив от 5 години, и по големи мрънкачи от вас няма чесно тотален леш сте!!! Аи ходете там при рокери и чолаци да ви спасяват трошките от разпад, че като гледам 80% от закъсалите коли в градът са VW-та :D Аиде приятна вечер ;)

Така , искам да ти кажа ,че точно тея "пичове" са много по "в час" и се страят повече, отколкото "пичовете" във фирмените сервизи поради следните причини:
1.Зависят от клиентите - те не са на заплата!
2.Когато и ако разбира се "осерат" някоя кола - това се разбира и не се ходи там
3.Не те друсат с пари за ремонта - струващ повече от частите , когато си във фирмен сервиз
4.Когато ти се наложи нещо дребно - те приемат веднага, а не ти казат запиши си час за след 2 седмици!
5.Обръщат ти пресонално внимание - и ако желаеш може да седиш и гледаш докато ти правят колата , а не да те изгонят като мръсно коте и да си правят нещо там ПО ТВОЯТА СОБСТВЕНОСТ! - както правят във фирмените сервизи!
6.Ако нещо скъпо по колата може да се поправи - го поправят и не те карат да се ръсш един куп пари за нова "оригинална" част

Има и още куп причини но това е основното!

Аз лично съм ходил а Автотрейд са сменям гарнитура на глава - отидох ,защото майстора ми беше познат и знаех че ще обърне внимание персонално и няма да си остави ръцете дето се казва!
Но ако знаеш каква цифра платих лошо ще ти стане!
смяна на гранитура глава - 1160 лева! добре ли е а ???
Повече от половината пари са за труд - режийни и разни други простотии за всяко болтче си плащаш когато някой го бутне!
И сумата е такава , защото всички гарнитури около дюзите и всичко вътре във двигателя се подмени с ново - вкл. и болтовете на главата, шлайф и дефектоскопия!
Работата е ,че ако не бях подменил всичко с ново - гранция няма ! и ако текне след 2 дена - трябваше да се опрвям сам!

В моя случай колата си стана перфектно и всичко е оки вече повече от година - но трябва ли да имаш познат вътре за да ти се оправи колата както трябва - тъпо е според мен!

Така ,че не плюий по "гаражните майстори" Защото те работят за клиентела и е стараят и за тях всяко "осиране" на кола е загуба на клиент и пари , а за "фирмените майстори" това няма занчение - те са на заплата - дори да осреат кола или да направят днес 2 или 10 коли - заплатата им е една и съща и скапанта им фирма ги пази с разни измислено договори от тяхната безотговорност и некадърност !!!

А още повече че майстора при който ходя е точно от "гаражните" и са му карали коли от "фирмени сервизи" вече разглобени на части да ги прави той - щото онея "много разбират" вероятно!
Така мисля аз!

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Чет 31 мар 2011 10:58

Оо,определено не искам да ме причисляваш към столичаните.А бизнеса...да даже и към Париж, Кале и Нант се разширява.А ти си ходи в майнатаун ;)

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Чет 31 мар 2011 16:44

Marto_VN написа:
nedialko_vento написа:Аиде черта бе хейтари!!! Кви реклами кви 5 лв бе пич, да си чул да си кажа фамилията и да те агитирам да ти сключвам каско, и гражданска? Ядосвам се, че тук почти всеки профил, е профил на конкуренция и само плюе другия. Юнитрейд София били такива, Автотрейд били такива, и т.н. ама видиш ли има един пич с VAG COM, намира се под един блок, в гаража на дядо му и тои много ги разбира :D Не съм от тук, от Велико търново съм, но живея в Пловдив от 5 години, и по големи мрънкачи от вас няма чесно тотален леш сте!!! Аи ходете там при рокери и чолаци да ви спасяват трошките от разпад, че като гледам 80% от закъсалите коли в градът са VW-та :D Аиде приятна вечер ;)

Така , искам да ти кажа ,че точно тея "пичове" са много по "в час" и се страят повече, отколкото "пичовете" във фирмените сервизи поради следните причини:
1.Зависят от клиентите - те не са на заплата!
2.Когато и ако разбира се "осерат" някоя кола - това се разбира и не се ходи там
3.Не те друсат с пари за ремонта - струващ повече от частите , когато си във фирмен сервиз
4.Когато ти се наложи нещо дребно - те приемат веднага, а не ти казат запиши си час за след 2 седмици!
5.Обръщат ти пресонално внимание - и ако желаеш може да седиш и гледаш докато ти правят колата , а не да те изгонят като мръсно коте и да си правят нещо там ПО ТВОЯТА СОБСТВЕНОСТ! - както правят във фирмените сервизи!
6.Ако нещо скъпо по колата може да се поправи - го поправят и не те карат да се ръсш един куп пари за нова "оригинална" част

Има и още куп причини но това е основното!

Аз лично съм ходил а Автотрейд са сменям гарнитура на глава - отидох ,защото майстора ми беше познат и знаех че ще обърне внимание персонално и няма да си остави ръцете дето се казва!
Но ако знаеш каква цифра платих лошо ще ти стане!
смяна на гранитура глава - 1160 лева! добре ли е а ???
Повече от половината пари са за труд - режийни и разни други простотии за всяко болтче си плащаш когато някой го бутне!
И сумата е такава , защото всички гарнитури около дюзите и всичко вътре във двигателя се подмени с ново - вкл. и болтовете на главата, шлайф и дефектоскопия!
Работата е ,че ако не бях подменил всичко с ново - гранция няма ! и ако текне след 2 дена - трябваше да се опрвям сам!

В моя случай колата си стана перфектно и всичко е оки вече повече от година - но трябва ли да имаш познат вътре за да ти се оправи колата както трябва - тъпо е според мен!

Така ,че не плюий по "гаражните майстори" Защото те работят за клиентела и е стараят и за тях всяко "осиране" на кола е загуба на клиент и пари , а за "фирмените майстори" това няма занчение - те са на заплата - дори да осреат кола или да направят днес 2 или 10 коли - заплатата им е една и съща и скапанта им фирма ги пази с разни измислено договори от тяхната безотговорност и некадърност !!!

А още повече че майстора при който ходя е точно от "гаражните" и са му карали коли от "фирмени сервизи" вече разглобени на части да ги прави той - щото онея "много разбират" вероятно!
Така мисля аз!

Чакаи бе майна, аз явно живея в някакъв паралелен свят, в които при мен нещата се получават перфектно, а при вас постоянно сте в издънка. Чакаи малко, аз съм гледал какво става и в Порше, Велико Търново, Варна и Пловдив, системата е ясна. Има проблем, сервизния инжинер не може да се справи, пускат онлайн запитване до завода, завода дава разписание какво да се направи стъпка по стъпка, това че в много случаи отговора от Германия не устроива хората/като теб примерно/ не означава, че трябва да обвиняваш които и да е в некадърност. И да в цял свят е така, в оторизираните сервизи ходят коли до 5-6 години, за другите просто има оказани алтернативни сервизи. За това си поръчах нов автомобил, защото вече наистина е смешно, талъсъм като моя да влиза редом до RS6 или нов Пасат, но съм доволен и смятам да използвам сервиза поне докато съм в Пловдив. Не искам да плюя никои, маистора ти може да е добър, но се дразня, че тук има постоянно нареждачи, които от нямане кво да кажат само плюят на ляво и дясно. Абе българска работа кво да кажа повече...

nedialko_vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nedialko_vento » Чет 31 мар 2011 16:56

feikot написа:Оо,определено не искам да ме причисляваш към столичаните.А бизнеса...да даже и към Париж, Кале и Нант се разширява.А ти си ходи в майнатаун ;)

Аиде Селям алейкум тогава, да си жив и здрав, много кеш и да си купиш нов Пасат :) Ама не нов 2004 та година със всички екстри за годината и модела ми нов 2011-та, :beer Ае стига заяждане повече, че ми писна и на мен, със здраве ;)

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Чет 31 мар 2011 18:12

Прозрения долавям.Благодаря ти все пак.

boiadjiata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boiadjiata » Съб 02 апр 2011 21:42

nedialko_vento написа:Чакаи бе майна, аз явно живея в някакъв паралелен свят, в които при мен нещата се получават перфектно, а при вас постоянно сте в издънка. Чакаи малко, аз съм гледал какво става и в Порше, Велико Търново, Варна и Пловдив, системата е ясна. Има проблем, сервизния инжинер не може да се справи, пускат онлайн запитване до завода, завода дава разписание какво да се направи стъпка по стъпка, това че в много случаи отговора от Германия не устроива хората/като теб примерно/ не означава, че трябва да обвиняваш които и да е в некадърност. И да в цял свят е така, в оторизираните сервизи ходят коли до 5-6 години, за другите просто има оказани алтернативни сервизи. За това си поръчах нов автомобил, защото вече наистина е смешно, талъсъм като моя да влиза редом до RS6 или нов Пасат, но съм доволен и смятам да използвам сервиза поне докато съм в Пловдив. Не искам да плюя никои, маистора ти може да е добър, но се дразня, че тук има постоянно нареждачи, които от нямане кво да кажат само плюят на ляво и дясно. Абе българска работа кво да кажа повече...

:026: :026: :026: :026: :026: това червеничкото искам да видя как и къде го правят в BG,ще черпя...

dimitar_plovdiv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimitar_plovdiv » Пон 29 авг 2011 6:38

Дори сега белия пасат,е отново в карно4.А уж бяха некадърници?Но защо бих се върнал в някой сервиз ако не сам доволен от него та в града има толкова много а..е оставам на вас да прецените. :screwy

blink182
Автомобил: VW Passat B6 2006
Двигател: 1.9 TDI 140hp

Мнениеот blink182 » Пет 02 сеп 2011 19:36

Защото инспектора от автокаското ме прати там. Попита дали съм доволен от боядисването, като изключим фотоапарата - казах да. Кой на кой е човек и с кой е партия та все там ме пращат не знам... Този път предвидливо си бях изпразнил жабката и багажника, даже си бях записал километрите. :) Да казвам ли, че 2 пъти сменяхте датата кога ще е готова колата, последния път много се изнервих и отидох направо в сервиза и въпреки всичко 3 седмици и половина. Според теб нормално ли е? Защото аз си мисля, че първите две седмици въобще не сте я пипнали. А видя ли ме като дойдох вчера със забележките? На колко кори сте ми счупили щипките? Кората на шофьорската врата зее 1 пръст, на багажника кората се вее сигурно само на 1-2. Дръжката на задната врата играе, лайсните са лепнати накриво. Аз не съм майстор, но бях при такъв и той ми каза, че колата е много едро боядисана, пръскана отгоре отгоре и сега стои като портокалова кора - факт е. Спокойно, ако недай си боже някога стане нещо, ще искам друг сервиз. Няма да ви притеснявам повече. :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”