feikot написа:Добре съм го уцелил явно,че е мигриращ некадърник,щом го е запомнил толкова добре.Само не разбрах,след като ФВ са селски коли,защо си чакаш Полото по дяволитеми защото си селяче.
Айде моля ти се да не се обиждаме на селянчета с полота

feikot написа:Добре съм го уцелил явно,че е мигриращ некадърник,щом го е запомнил толкова добре.Само не разбрах,след като ФВ са селски коли,защо си чакаш Полото по дяволитеми защото си селяче.
nedialko_vento написа:Аиде черта бе хейтари!!! Кви реклами кви 5 лв бе пич, да си чул да си кажа фамилията и да те агитирам да ти сключвам каско, и гражданска? Ядосвам се, че тук почти всеки профил, е профил на конкуренция и само плюе другия. Юнитрейд София били такива, Автотрейд били такива, и т.н. ама видиш ли има един пич с VAG COM, намира се под един блок, в гаража на дядо му и тои много ги разбираНе съм от тук, от Велико търново съм, но живея в Пловдив от 5 години, и по големи мрънкачи от вас няма чесно тотален леш сте!!! Аи ходете там при рокери и чолаци да ви спасяват трошките от разпад, че като гледам 80% от закъсалите коли в градът са VW-та
Аиде приятна вечер
Marto_VN написа:nedialko_vento написа:Аиде черта бе хейтари!!! Кви реклами кви 5 лв бе пич, да си чул да си кажа фамилията и да те агитирам да ти сключвам каско, и гражданска? Ядосвам се, че тук почти всеки профил, е профил на конкуренция и само плюе другия. Юнитрейд София били такива, Автотрейд били такива, и т.н. ама видиш ли има един пич с VAG COM, намира се под един блок, в гаража на дядо му и тои много ги разбираНе съм от тук, от Велико търново съм, но живея в Пловдив от 5 години, и по големи мрънкачи от вас няма чесно тотален леш сте!!! Аи ходете там при рокери и чолаци да ви спасяват трошките от разпад, че като гледам 80% от закъсалите коли в градът са VW-та
Аиде приятна вечер
Така , искам да ти кажа ,че точно тея "пичове" са много по "в час" и се страят повече, отколкото "пичовете" във фирмените сервизи поради следните причини:
1.Зависят от клиентите - те не са на заплата!
2.Когато и ако разбира се "осерат" някоя кола - това се разбира и не се ходи там
3.Не те друсат с пари за ремонта - струващ повече от частите , когато си във фирмен сервиз
4.Когато ти се наложи нещо дребно - те приемат веднага, а не ти казат запиши си час за след 2 седмици!
5.Обръщат ти пресонално внимание - и ако желаеш може да седиш и гледаш докато ти правят колата , а не да те изгонят като мръсно коте и да си правят нещо там ПО ТВОЯТА СОБСТВЕНОСТ! - както правят във фирмените сервизи!
6.Ако нещо скъпо по колата може да се поправи - го поправят и не те карат да се ръсш един куп пари за нова "оригинална" част
Има и още куп причини но това е основното!
Аз лично съм ходил а Автотрейд са сменям гарнитура на глава - отидох ,защото майстора ми беше познат и знаех че ще обърне внимание персонално и няма да си остави ръцете дето се казва!
Но ако знаеш каква цифра платих лошо ще ти стане!
смяна на гранитура глава - 1160 лева! добре ли е а ???
Повече от половината пари са за труд - режийни и разни други простотии за всяко болтче си плащаш когато някой го бутне!
И сумата е такава , защото всички гарнитури около дюзите и всичко вътре във двигателя се подмени с ново - вкл. и болтовете на главата, шлайф и дефектоскопия!
Работата е ,че ако не бях подменил всичко с ново - гранция няма ! и ако текне след 2 дена - трябваше да се опрвям сам!
В моя случай колата си стана перфектно и всичко е оки вече повече от година - но трябва ли да имаш познат вътре за да ти се оправи колата както трябва - тъпо е според мен!
Така ,че не плюий по "гаражните майстори" Защото те работят за клиентела и е стараят и за тях всяко "осиране" на кола е загуба на клиент и пари , а за "фирмените майстори" това няма занчение - те са на заплата - дори да осреат кола или да направят днес 2 или 10 коли - заплатата им е една и съща и скапанта им фирма ги пази с разни измислено договори от тяхната безотговорност и некадърност !!!
А още повече че майстора при който ходя е точно от "гаражните" и са му карали коли от "фирмени сервизи" вече разглобени на части да ги прави той - щото онея "много разбират" вероятно!
Така мисля аз!
feikot написа:Оо,определено не искам да ме причисляваш към столичаните.А бизнеса...да даже и към Париж, Кале и Нант се разширява.А ти си ходи в майнатаун
nedialko_vento написа:Чакаи бе майна, аз явно живея в някакъв паралелен свят, в които при мен нещата се получават перфектно, а при вас постоянно сте в издънка. Чакаи малко, аз съм гледал какво става и в Порше, Велико Търново, Варна и Пловдив, системата е ясна. Има проблем, сервизния инжинер не може да се справи, пускат онлайн запитване до завода, завода дава разписание какво да се направи стъпка по стъпка, това че в много случаи отговора от Германия не устроива хората/като теб примерно/ не означава, че трябва да обвиняваш които и да е в некадърност. И да в цял свят е така, в оторизираните сервизи ходят коли до 5-6 години, за другите просто има оказани алтернативни сервизи. За това си поръчах нов автомобил, защото вече наистина е смешно, талъсъм като моя да влиза редом до RS6 или нов Пасат, но съм доволен и смятам да използвам сервиза поне докато съм в Пловдив. Не искам да плюя никои, маистора ти може да е добър, но се дразня, че тук има постоянно нареждачи, които от нямане кво да кажат само плюят на ляво и дясно. Абе българска работа кво да кажа повече...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта