само така
как смеят да не ходят в Юнитрейд тия хора, ама ха па и мрънкат само

и какво от това.имам диплома за 5разряд механик,ама не вадя о4ите на хората с една хартия ;практикувам 10 години тоя занаят и всеки ден продължавам да се у4аvlado_turboto написа:Абе братле ти знаеш ли кво вообше права там !!! Чуваш ли се как ше подавам инструменти ????![]()
И мога ти кажа че от тва ми зават кинтите !!!!!!!
И мога ти кажа че точно на 16 сваршва практиката и вече законо мога си бачкам !!!!
:):):)
vlado_turboto написа:Абе братле ти знаеш ли кво вообше права там !!! Чуваш ли се как ше подавам инструменти ????![]()
И мога ти кажа че от тва ми зават кинтите !!!!!!!
И мога ти кажа че точно на 16 сваршва практиката и вече законо мога си бачкам !!!!
:):):)
vlado_turboto написа:За тоя селянин КОЗУНАК,абе еи я си гледаи работата като са ти скъпи частите нема да ходиш там разбрали,се пак аз там бачкам и мога ти кажа че всички са доволни даже повече от нас в дружба а не горе,и ти кажа че частите са ти оригинлни и ако не ти изнася си ходи и си купи некви ментаци за 2 лв а не истински части !!!!!!!!!!!!!![]()
И да ви кажа че понеже повечето клиенти са доволни повече от нас от колкото горе та за тва има мноо клиенти и просто немат време да се занимават с вашите драгливи голфове шото просто не се смогва от толкова работа !!!!!!!!!!И сащо нешо много ВАЖНО,ТАМ СЕ ХОДИ С ЗАПИСАН ЧАС,а не да им се тупнете на готово и да искате винаги вие да сте първи !!!!!!!!
веселин написа:Заключвайте темата - такива "майстори" за които аз съм негър защото карам кола на 15 години - и ми продават тампон за двигателя за 320 лева - ами обслужвайте си гаранционните автомобили и забогатявайте - когато порастнете в отношението си към ВСЕКИ клиент - звънкайте да дойдем в сервиза ВИ - и да дадем принос към образуването на ВАШИТЕ заплати!!!![]()
![]()
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта