СЕРВИЗ "UNITRADE" Дружба - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ....

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 12 яну 2007 12:07

евала Владо, евала Турбо
само така
как смеят да не ходят в Юнитрейд тия хора, ама ха па и мрънкат само mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Пет 12 яну 2007 19:44

Верно сору за изказването ама за много неша не сте прави.И да ви кажа че аз не сам некав калвач за пари шото сам само на 16!!!И просто сега там си бачкам !!! :):):)И верваи те ми като ти доидат некви супер селяни в севиза ти казват "да аз имам пари,сменяй те всичко" и после ти казва директно "аби бати мноо дибело би бати мнооо даи не6о за 10 20 лв" и ти се качи буквално на главата !!!!!!! Ей и нема да ми се сардите така 6ото тва за нашия сервиз верно много ме издразни !!!!!!! :):):):)

Последна промяна от Cee на Пет 12 яну 2007 20:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 12 яну 2007 20:04

Владо как на 16 се намъкна в Юнито бре.
Наистина е вярно че в Дружба са по-добри или по-точно по-старите майстори останаха там.
А се придържай към добрия тон да не ти издействам някоя почивчица от сервиза. mhihi mhihi

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Пет 12 яну 2007 20:11

A пак и аз там сам си на практика за тва !!! :):):):):)

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 12 яну 2007 21:00

vlado_turboto написа:A пак и аз там сам си на практика за тва !!! :):):):):)
ама ако искаш след време и гараж4е да си отвориш(след като понау4иш и механиката)за да не седиш без работа трябва и да уважаваш хората(евентуални клиенти)ве4но няма да си на практика

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Пет 12 яну 2007 21:11

Еееее да де верно си е!!!!Ако имате проблем нешо по колата свиркаите ше ви помогнем !!!! !!! :):):):):)

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Пет 12 яну 2007 22:16

16 годишен на практика ?!?!?!?!?!?! - подава инструментите на майсторите
намери си работа и като почне да ти зависи заплатата от клиентите тогава први такива дълбокомислени изказвания

в една от фирмите в които съм работил имах "колега" дето баща му му плащаше заплатата само ония да не си стои у тях а да се научи на нещо - та и той така от началото ама се учовечи накрая ...

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Пет 12 яну 2007 22:27

Абе братле ти знаеш ли кво вообше права там !!! Чуваш ли се как ше подавам инструменти ???? :wink: :wink: И мога ти кажа че от тва ми зават кинтите !!!!!!! :lol: И мога ти кажа че точно на 16 сваршва практиката и вече законо мога си бачкам !!!! :):):):)

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Пет 12 яну 2007 22:38

vlado_turboto написа:Абе братле ти знаеш ли кво вообше права там !!! Чуваш ли се как ше подавам инструменти ???? :wink: :wink: И мога ти кажа че от тва ми зават кинтите !!!!!!! :lol: И мога ти кажа че точно на 16 сваршва практиката и вече законо мога си бачкам !!!! :):):):)
и какво от това.имам диплома за 5разряд механик,ама не вадя о4ите на хората с една хартия ;практикувам 10 години тоя занаят и всеки ден продължавам да се у4а :twisted: успокои топката става ли

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 12 яну 2007 23:40

vlado_turboto написа:Абе братле ти знаеш ли кво вообше права там !!! Чуваш ли се как ше подавам инструменти ???? :wink: :wink: И мога ти кажа че от тва ми зават кинтите !!!!!!! :lol: И мога ти кажа че точно на 16 сваршва практиката и вече законо мога си бачкам !!!! :):):):)

Какво изобщо му обръщате внимание и отговаряте на постовете, на някакъв на 16год, дето няма дори книжка.
Пич като си купиш собствена кола (по талон) почнеш да я подържаш, да вадиш пари от джоба и най-важното вземеш книжка то тогава може да почнеш да даваш някаква оценка и може да имаш някакво мнение.
:!:
А как се изкарват парите също предполагам не ти е ясно.

Може да не ми отговаряш, няма да чета постове неграмотно написани постове.

Аз съм ходил няколко пъти в Юнито, но защото имах познат който работеше там доволен съм, но не бих се върнал отново.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пет 12 яну 2007 23:47

vlado_turboto написа:За тоя селянин КОЗУНАК,абе еи я си гледаи работата като са ти скъпи частите нема да ходиш там разбрали,се пак аз там бачкам и мога ти кажа че всички са доволни даже повече от нас в дружба а не горе,и ти кажа че частите са ти оригинлни и ако не ти изнася си ходи и си купи некви ментаци за 2 лв а не истински части !!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: И да ви кажа че понеже повечето клиенти са доволни повече от нас от колкото горе та за тва има мноо клиенти и просто немат време да се занимават с вашите драгливи голфове шото просто не се смогва от толкова работа !!!!!!!!!!И сащо нешо много ВАЖНО,ТАМ СЕ ХОДИ С ЗАПИСАН ЧАС,а не да им се тупнете на готово и да искате винаги вие да сте първи !!!!!!!!

Хората са го казали.... "Мисли преди да кажеж нещо ТЪПО.." :wink:
По този начин излагаш себе си и сервиза, в който работиш... :screwy
Мога още да напиша много по темата, но ще си затрая..., вече си имам едно на ум и няма да идвам във вашия "специализиран" сервиз, дето не се занимавате с "драгливи" голфове.... :wink:
Ай със здраве...

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 13 яну 2007 0:16

Заключвайте темата - такива "майстори" за които аз съм негър защото карам кола на 15 години - и ми продават тампон за двигателя за 320 лева - ами обслужвайте си гаранционните автомобили и забогатявайте - когато порастнете в отношението си към ВСЕКИ клиент - звънкайте да дойдем в сервиза ВИ - и да дадем принос към образуването на ВАШИТЕ заплати!!! :lock: :lock: :lock:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Съб 13 яну 2007 0:38

веселин написа:Заключвайте темата - такива "майстори" за които аз съм негър защото карам кола на 15 години - и ми продават тампон за двигателя за 320 лева - ами обслужвайте си гаранционните автомобили и забогатявайте - когато порастнете в отношението си към ВСЕКИ клиент - звънкайте да дойдем в сервиза ВИ - и да дадем принос към образуването на ВАШИТЕ заплати!!! :lock: :lock: :lock:

10x

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”