volvic написа:Здравйте колеги!
С малко закъснение искам да искажа искрената си благодарност към Ники и Мишо за перфектното обслужване на Туарега! Мене ме нямаше по това време и пратих майка ми да заведе колата с мой приятел. Тя малко в началото се дърпаше, но в крайна сметка беше изключително доволна! Вика ми по телефона "много добри, интелигентни момчета работят там, добре че закарахме колата там"! По между другото са ми закрепили и проблемния фар дори. А после като разбрах и колко пари са й взели тези момчета, чак ми стана неудобно. Сега е изгоряла някаква трудно достъпна крушка и майка ми не дава дума да се каже за друг сервиз
Та така - момчета, едно голямо евала от мене! Много сте големи, и ви мисля на сервиза много хубави работи и идеиУспехи и до скоро
![]()
П.П.Струва си да вметна, че тоя мой авер, с който е дошла майка ми, сериозно обмисля начини да ви накара да му направите обслужването на неговото Volvo - смятайте колко е бил впечатлен и той!
koziak написа:Аз също съм много доволен от сервиза!
psu написа:Колеги, нека някой сподели точния адрес на сервиза и работното му време - все пак Герман е сравнително голям квартал.
dembi написа:Това ми звучи като нощен клуб за отбрани пациенти
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта