Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Re: Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти - про

Мнениеот zfa159 » Пон 24 мар 2014 15:41

Ами аз мога да разбера колегата за нещата, които казва като минуси и той е прав за себе си и ни най-малко не мога да го упрекна. Когато е идвал преди време, нещата наистина бяха коренно различни от това, което са днес. Причината е, че Иво (The_Machine) беше основното лице в сервиза и сервиза беше един вид негов, ние се присламчихме към него с нашите климатични работи и нещата по организацията, техниката и помещението, зависеха и от 3-ма ни, не само от мен или от мен и Милен, както е сега. В последствие ние искахме да се развиваме като дейности и като техника, както и да облагородяваме помещението, в което се намираме (определено имаше нужда, както и още има нужда), но той отчасти не искаше (защото си имаше лични проблеми, донякъде и финансови). Съответно в един момент се наложи да се разделим по негово желание и да останем само ние с помещението, което беше наето и една шепа инструменти (повечето си бяха на Иво и той си ги взе, когато си тръгна). Точно за да не бъдем свързвани с неговата работа и нещата, които е правил (диагностика на бензинови двигатели и газови уредби и други допълнителни неща), сменихме и името на фирмата (съответно и на сервиза), говорихме и с администраторите на форума да се махне неговата тема, тъй като той вече не работеше в този бранш и да се създаде наша, за нашия сервиз и нещата, с които ние се занимаваме, на мястото на старата тема за неговия сервиз. В последната половин година от работата му в сервиза, той не работеше с желанието, с което работеше по принцип преди това и съответно не изпипваше работата си, както правеше преди (виждал съм какво значи да си изпипва работата :bowdown ), а всеки знае какво значи да се работи по една кола с нежелание...резултата разбира се не закъсня - доста недоволни клиенти, които бяха отразени и като минуси за работата на сервиза като цяло, в темата за тогавашния сервиз. Точно с тази идея дистанцирахме напълно работата си и нашия сервиз, от вече бившия негов, пък и ние се занимаваме с различни неща от това, което той правеше. След като вече сервиза остана само в наши ръце, променихме доста неща в начина на работа, помещението и също така инвестирахме доста пари в много техника, за да може работата да се върши по-качествено, по-лесно и да е по-добре и за вас, като наши клиенти, и за нас като хора, които работим там всеки ден.
:beer

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Пон 24 мар 2014 19:32

Аз дори не знам кой кой е в този сервиз (защото говорите с имена), ако трябва да съм честен. :)
Просто споделих мнението си, като казах кое не ми е харесало и съответно от кое съм доволен.
Пожелах и отново ви пожелавам успех в развитието на дейността, а и малко критика никога не е излишна. В повечето случаи или я приемаш, или се оправдаваш. Клиента гледа по един начин, майстора по друг. Истината винаги има две страни.
Радвам се, че има креативн ихора като вас, които развиват дейност в тези трудни времена.
По стечение на обстоятелствата вече не съм в клуба на VW-тата, но съм пратил при вас няколко човека, което значи, че така или иначе съм бил доволен като цяло.
Просто споделих мнението си.
Успех.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 24 мар 2014 20:09

Аз се радвам за мнението ти и затова казвам, че критиката е напълно градивна. Винаги съм "за" да ни се посочват грешките...все пак това ни прави по-добри в това, което правим :) .Исках да кажа, че вече сервиза не е това, в което си попаднал тогава и отношението също е по-различно, защото доста неща се промениха. Макар да не си ни посочил грешките още тогава, част от тях сме видели и сами (или са ни посочили други хора) и сме гледали да ги отстраним във времето :)
Независимо, че не си във VW средите вече, ако ти се наложи нещо по климатичните неща, винаги ще си добре дошъл при нас :love.vwclub
:drunk

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Сря 26 мар 2014 19:46

Да вметна и аз след днешното посещение за смяна на завареният дехидратор. :mhihi
Доволен съм, даже това е първият клубен сервиз(в този раздел) издал ми нещо на хартия за това какво е свършено по колата и какво не и е наред, и е за смяна.
По натам с удоволствие бих ползвал отново услугите им. :th_up
P.S Не казвам, че няма други такива сервизи, да не почнете да ме ядете сега. :mrgreen

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 27 мар 2014 23:43

Стефчо - благодарности и от мен за профилактиката !!!!

bernardo_89
Автомобил: Vw Bora 1.9 TDI
Двигател: AJM 2001

Мнениеот bernardo_89 » Пон 31 мар 2014 20:50

Искам да благодаря на момчетата от сервиза за добре свършената работа! - смяна на рейка , накрайници... Направиха всичко както трябва за разлика от предишните 2 сервиза, които си оставиха ръцете ...Предложиха възможно най-доброто решение и сега със кеф си карам колата! Благодаря! Препоръчвам ги на всички на които им е писнало от некадърни майстори...!!!Отговорни , работят бързо, и се отнасят с уважение към всеки проблем!!! :beer

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Вто 01 апр 2014 11:02

Повтарям се , но ... отново благодарности за добре свършената работа и коректното отношение. За пореден път!

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Вто 01 апр 2014 20:47

За пореден път: респект за свършената работа, отношение, цени, консултация...
Златни сте! :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 03 апр 2014 19:05

Големи благодарности и от мен днес! :bowdown
Вече има студено в колата и ламарината не скърца :icon_lol

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пет 04 апр 2014 17:40

Една година след последното ми посещение в сервиз /същия/ , галфонсо отново беше обслужен и ремонтиран от Стефан и Милен :) . Благодарности за свършената работа , момчета :beer :beer :beer :beer .
Отношението към клиента , срока на свършената работа и качеството й е на ниво :th_up :th_up :th_up :th_up
Пожелавам Ви още дълги години да работите по нашите "разпадащи" се автомобили :)

Поздрави! :drunk

PLannier
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PLannier » Вто 08 апр 2014 0:09

И от мен още едно положително мнение!!!

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Вто 08 апр 2014 12:00

Колегите са страшни пичове :th_up :beer

svilen0974
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svilen0974 » Пет 11 апр 2014 17:35

Нищо друго не мога да направя, освен да се присъединя към доволните клиенти. За втори път правих ремонт на пасатора там и отново съм супер доволен. За втори път, защото не съм от София и ми е далеко. А за постоянните консултации по скайп, няма да говоря. Винаги учтиви и точни. Оставих им колата и докато се върна до хотела, те ми се обадиха, че е готова и мога да си я взема. Супер. Хиляди благодарности и много успехи Ви желая, белия пасат от гр.Белене. :th_up

Потребителски аватар
sasho91
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AKL 1.6 1999

Мнениеот sasho91 » Сря 16 апр 2014 17:57

За втори път посещавам сервиза и отново съм супер доволен - бързо и качествено свършена работа на уникални цени :th_up Едно огромно благодаря :beer

Потребителски аватар
boyan.chav
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Контакти:

Мнениеот boyan.chav » Съб 19 апр 2014 14:08

Един голям плюс и от мен :beer
Гоуфу вече е със сменен изпарител на климатика, като бонус - облепени клапи и добавени 5-6 рапидки от липсващи болтчета по конзолата, таблото и конзолата вече не скърцат из дупките, добро отношение и работа в срок, жегите вече могат да идват :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”