Ами аз мога да разбера колегата за нещата, които казва като минуси и той е прав за себе си и ни най-малко не мога да го упрекна. Когато е идвал преди време, нещата наистина бяха коренно различни от това, което са днес. Причината е, че Иво (The_Machine) беше основното лице в сервиза и сервиза беше един вид негов, ние се присламчихме към него с нашите климатични работи и нещата по организацията, техниката и помещението, зависеха и от 3-ма ни, не само от мен или от мен и Милен, както е сега. В последствие ние искахме да се развиваме като дейности и като техника, както и да облагородяваме помещението, в което се намираме (определено имаше нужда, както и още има нужда), но той отчасти не искаше (защото си имаше лични проблеми, донякъде и финансови). Съответно в един момент се наложи да се разделим по негово желание и да останем само ние с помещението, което беше наето и една шепа инструменти (повечето си бяха на Иво и той си ги взе, когато си тръгна). Точно за да не бъдем свързвани с неговата работа и нещата, които е правил (диагностика на бензинови двигатели и газови уредби и други допълнителни неща), сменихме и името на фирмата (съответно и на сервиза), говорихме и с администраторите на форума да се махне неговата тема, тъй като той вече не работеше в този бранш и да се създаде наша, за нашия сервиз и нещата, с които ние се занимаваме, на мястото на старата тема за неговия сервиз. В последната половин година от работата му в сервиза, той не работеше с желанието, с което работеше по принцип преди това и съответно не изпипваше работата си, както правеше преди (виждал съм какво значи да си изпипва работата

), а всеки знае какво значи да се работи по една кола с нежелание...резултата разбира се не закъсня - доста недоволни клиенти, които бяха отразени и като минуси за работата на сервиза като цяло, в темата за тогавашния сервиз. Точно с тази идея дистанцирахме напълно работата си и нашия сервиз, от вече бившия негов, пък и ние се занимаваме с различни неща от това, което той правеше. След като вече сервиза остана само в наши ръце, променихме доста неща в начина на работа, помещението и също така инвестирахме доста пари в много техника, за да може работата да се върши по-качествено, по-лесно и да е по-добре и за вас, като наши клиенти, и за нас като хора, които работим там всеки ден.