Мишо е велик и само по телефона ме разбра и точно ми обясни какво да правя за да станат нещата!
Човекът си е енциклопедист

Благодаря!
Milenkatara написа:Мишо е номер 1. Препоръчвам ги ;)
°niksi° написа:Тъй като имаме доста обаждания с въпроса "Колко струва при вас диагностиката", правилният отговор е: При нас диагностиката с ВАГ-КОМ и чистенето на грешки и сервизни интервали винаги е била и винаги ще бъде безплатна, както и прегледа на ходова част.
Зареждане и дозареждане на автоклиматици. За сега това, по-нататък и цялостни ремонти по авто климатичните системи.
Диагностика на всички марки и модели автомобили снабдени с OBDII.
Тъй като на няколко пъти ми задават въпроса дали темата е актуална искам да кажа, че ако има някакви промени първо тук ще се обявят, или с други думи темата си е актуална.:
:
Текущи и основни ремонти на VW, Seat, Audi и Skoda /бензинови и дизелови мотори/.
Диагностика на бензинови и дизелови /D, TD, TDI и PD/ мотори.
Почистване, смяна и рециклиране на турбини.
Обслужване на новозакупени автомобили.
VAG-COM "диагностика"
Смяна на съединители, радиаторче на парно, ремонт на клапи
Чистене на бензинови дюзи.
Ремонт на стартери и алтернатори.
1. Парно и Охладителна система - смяна на радиаторче на парно, ремонт на клапи и жила за парно, смяна на охладителни радиатори, 100% гарантирано отстраняване на всякакъв вид проблеми свързани с отоплението на вашия автомобил.
2. Трансмисия - смяна на съединител, скорости
3. Ходова част и окачване - смяна амортисьори, лагери, маншони, карета, полуоски, шарнири, втулки и носачи, тампони макферсон, накрайници, пружини и др.
4. Спирачна система - смяна накладки, спирачни дискове, барабани, спирачни помпи и цилиндри, жила ръчна спирачка, датчици за АБС.
5. Двигател - смяна ангренажен ремък, термостат, водна помпа, свещи и др. Смяна гарнитура на глава, гумички на клапани.
6. Други - смяна масло, филтри, ремъци, жила съединител/километраж, бензинова помпа и т.н и т.н.
7. Монтаж аларми - хубави български аларми с 2 год. гаранция
8. Монтаж ДРЛ, ТАП и т.н. лигавщини
9. Диагностика ДВГ, инжекции, и т.н.
10. Диагностика и ремонт и настройка на карбуратори
11. Ремонт стартери и алтернатори /вкл. New Beatle и Passat, Audi 2.5 TDI mhihi / - лагери, четки, ротори,
12. Ултразвуково почистване на дюзи.
13. Монтаж касетофони, евробукси и т.н.
Намирамe се в Герман.
Тел за контакти по точки от 1 до 6 - 0888 51 41 33 Ники
Тел за контакти по точки от 7 до 13, както и с каквито и да е проблеми със електро, жици и кабели - 0886 99 75 75 Мишо
И накрая искам да споделя следното - има случай в които, нито аз, нито Мишо може да отговори, не го правим защото "ей така разбираш ли нека си звъни някой". Така че като не отговорим, пробвайте пак след определено време, а не след 1 минута например.
Също така не е много удачно звънене преди 9.30 и след 23.00 особено в Събота и Неделя. Когато е нещо спешно - ДА може, но за щяло и нещяло не е много приятно.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: celi и 31 госта