lyubobg написа:колеги - болния ми мозък на тема КЗП сега се размърда и ми дойде наум за КОЛЕКТИВНА жалба
lyubeto написа:колеги не защитавам въпросния сервиз, но и аз и мой приятел сме носили техники съответно аз лаптоп той PS2 и на двамата каквото ни казаха като цена и срокове беше спазено и оправено! Незнам точно за какво става въпрос при вас, но на мен ми беше счупена буксата на захранващия кабел на лаптопа казаха ми 2 дни смениха я с друга(никъде другаде неискаха да го оправят) и всичко е ток още си го ползвам а беше минала година септември.
Ivailo написа:А нещо не е наред тука.
Мен преди 1 година като ми изгоря захранването (съответно + дъно, цпу, хдд и т.н.) го карах на доктор в Кунторов (или нещо такова) в щутгард. Пича го погледна, беше събота, мисля след работно време, каза, че ще ми се обадят в понеделник, обадиха се, казаха така и така това и това е отишло, елате да видим какво ще правим. Отидох, казаха какво имат в наличност, колко струва, аз казах не мерси, ще прашасва, пък аз ще си търся лаптоп, те казаха ок, няма проблем, пари не ми искаха, казаха, че щом не са оправили нищо няма причина да ми искат, ама аз им оставих 10 лв, щото ми беше кофти.
Та - 50 лв? А ако не ги дадеш какво - не ти дават фотоапарата ли? Алелей.. Нека ми кажат така... Ще им юрна една сурия държавни служители на всякакъв вид проверки!
Колега vanu, коментарите ти са напълно излишни по темата и смятам, че са откровени обиди към Тинко, въпреки, че аз бях пуснал едната тема за неговото шофиране. Не виждам то какво общо има с темата? Той се опитва да помогне, а ти - с рогата напред, щото вече са започнали (по-късно стана ясно, че са неоснователни) подигравките срещу него? Само моля те не ми казвай, че след като си 4ти курс информатика това гарантира компетентност, след като моята комшийка завърши информатика и не знае от къде се пуска компютъра!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта