Винетки,граждански и прегледи ги свалям с поглед от стъклото

и после по същия начин си ги лепя,само трябва да се внимава да не се надраска фолиото при сваляне на стария стикер,но аз ше ти дам напътсвия как да го направиш,без да го нараниш.Изобщо няма рязане на фолио,все пак нали се прави да не се познава,че има фолио,а и ако им скимне на господата оправляващи пак да сменят размера на някой стикер(като на винетките и прегледа),ако има дупка на фолиото,няма как да се покрие.Само не знам от къде ще я търсим тая 90-тка,че за сега още не съм виждал такова.
Видях едно фолио на 3М с което стъклата стават,като соларни и питах човека на един светофар къде го е слагал,щото колата беше Шкода Фабиа и малко странно ми се видя да е цялата със соларни стъкла,а си личеше и че е фолио

.Та ми се прииска и аз да си сложа такова на предния джам.Каза ми, че е някакво термо фолио(незатъмняващо) на 3М и J&J co са му го поставили,ама не бил доволен от монтажа.Като отидох да ги питам за въпросното фолио мацката(която е супер нек.....) ме погледна като извънземен и каза че такава кола не са правили там още повече с такова фолио и почна да ми предлага затъмняващото,като аз поне 5 пъти и казах че с това се занимавам и питам за въпросното фолио,а не за затъмняващо.Мисля тая седмица да се обадя на вносителите на 3М и да ги питам,та да видим какво ще излезе,щото си мисля че това ще е по-добрия и по-незабележим начин за предното стъкло и полицаите ще си мислят,че си е фабрично такова стъклото,а в същото време да не пече,а предните врати със 70%