Сервиз Шкода в Надежда - обирджии!!!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
airjohn
Автомобил: 2020 Skoda Karoq
Двигател:

Re: Сервиз Шкода в Надежда - обирджии!!!

Мнениеот airjohn » Сря 26 май 2010 21:41

Няма да повярвате,но комплекта от маншон и пръстен за спирачен цилиндър в магазина на Шкода струва 35 лв.(явно са по космическа технология или са със златна нишка) и за цяла България имаха само ЕДИН комплект.При тая цена не се учудвайте на 1300 кинта за Т.О.

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Чет 27 май 2010 11:17

А как ви се струва в сервиз на Шкода 400лв. за запалка? :D. Случайно станах свидетел на една клета женица и бяха обявили някаква чудовищна сума за обслужване и като попита какво и има на запалката на колата, че е сменена и то за 400лв. се почна това изгоряло онова изгоряло и, че така става като си слага зарядното на автомобила в запалката. А тя със сълзи на очите им казва, че никога не е ползвала, в която и да е кола зарядно за телефон, IPod , или каквото и да е друго устройство. Само джантите и гумите не и бяха сменили заради запалката, така че внимавайте с Октавиите :D

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 19 апр 2011 0:56

hooligans написа:Обслужване на 90 000км.
Смяна ангренажен и т.н
и кормилна щанга , която за мен е здрава , но да видим Ваското какво ще каже

Да изтупам темата.
Кормилната щанга преди месец-два пак я смених!
Този път отидох при най-добрия сервиз за мен - Хюндай (При Митко_ДВД да си жив и здрав братле, най големия си!!!)

bilder написа:....

Ще потърся фактурата за да те оборя :063: :idea:
Самото оборване е, че влизам за облужване за 700 лв, а излизам с сметка от 1300лв!
Лоялно ли е?
Защо ги нямам тези проблеми в сервиза на хюндай?
Защо само в шкода незнаят кога ще е готова и ме пращат да си ходя, пътувам час до офиса и ми звънят да дойда да си взема колата?
Защо там като си с обикновена шкодичка се държат като най-големия боклук на земята, а като видят че те карат с скъпа кола и ставаш ултра випа....
Тоя сервиз не е сервиз и за нищо не става!!!!!

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Сря 20 апр 2011 11:17

Чехите не правят ли проверки по тия уж "официални" сервизи? Не се ли интересуват какво е мнението на хората

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”