Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
TheWizard13
Автомобил: Golf 3 GTI 115
Двигател: 2.0 1992

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо

Мнениеот TheWizard13 » Чет 16 май 2013 21:24

Няма как време е и аз да се включа. За моя проблем бях пуснал тема във форума http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=380594 и реално от форума научих за този сервиз. Ако знаех по-рано за тях щях да съм напред около 300лв похарчени за некъдърни майстори, но човек се учи цял живот. Техния сервиз не ми е удобен, защото съм в Люлин, а те са на другия край в Герман има няма 20-25км, но определено ме спечелиха. Ще ги препоръчвам на всички мои познати, които карат фолксваген. Наистина не е лесно да ги откриеш по телефона и аз съм сигурен, че сервиза им ще се разраства и най-малкото могат след време да си вземат един "приемчик", който да приема обажданията и да записва коли на преглед по график. Няма начин този сервиз да не се разрастне ако продължават така коректно да работят, а препоръките ще стават все повече и повече. Аз се занимавам от 10 години с недвижими имоти и знам по себе след 4-тата и 5-тата година мои клиенти започнаха да ми водят други клиенти и после те пък водят други и т.н. В един момент няма как да приемаш всички по всяко време и трябва да питаш за какво идват и ако не можеш да ги поемеш да им откажеш, но при нас е доста по-лесно в сравнено с клиентопотока на един сервиз при това за фолксваген. Аз лично ви ги препоръчвам имайте търпение докато ви приемат, защото иначе рискувате да изгорите с пари за пишман майстори. Ако бях видял тази тема по-рано щях да съм на + 300лв, но нямах късмета, който имате вие които четете тези стотици положителни мнения! Моята препоръка към тях е да си наемат поне по един "чирак" и един "приемчик", а също и да си направят един готин сайт и бизнеса им ще се удвои. Не се колебайте търсете Мишо и Никси и сервиза им в Герман, но само с предварителна уговорка и ще останете доволни!!!!!!!!!!!!!

:vwknee :vwknee :vwknee

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 17 май 2013 14:37

След толкова години, най-накрая и аз да се "оплача" в тази тема. Оправиха ми всички тракащи/скърцащи ролки, обясниха ми какво друго трябва да се прави, даже ми спестиха смяна на компресора. Страшно съм доволен и с най-голямо удоволствие ще отида другия месец да си оправя ходовата част. Когато отидох да си прибера "рожбата" имаше +/- 8 коли чакащи доктор Ники... Отново се извинявам, че докарах колата в такова мръсно състояние :beer

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Пет 17 май 2013 14:44

Е хубаво де. Всички доволни - как успявате да се свържете? Миналия месец пробвах 5-6 пъти без успех. И преди някой да тръгне да ме обвинява да поясня - това беше в рамките на три дни, НЕпоследователни обаждания, в нормално работно време, в три от случаите ми се отказа разговора без да се върне обратно.

Потребителски аватар
Talibana3800
Автомобил: MK3
Двигател: ABF

Мнениеот Talibana3800 » Пет 17 май 2013 15:53

Да и на мен не ми е ясно, хем имат по 6 ръце, хем нямат никаква работа, ами и телефони не вдигат?!?! :gruebel

За да не съм офф, когато се обаждате в подходящо време с нормално отношение и ясен въпрос и сте поне малко настоятелен, със сигурност ще се свържете/разберете. Аз поне така направих, даже като не ми вдигнат после ме набират, за което евала! :beer

Потребителски аватар
instantaccess
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот instantaccess » Пет 17 май 2013 21:25

Не съм казал, че нямат работа, нито дума за отношение и т.н. Прочети внимателно какво съм написал и ще разбереш, че съм бил достатъчно настоятелен и съм се обадил в нормално време. За отношението нямаше как да разбера.
Както и да е, всичко хубаво желая на момчетата. :beer

Това не е тема само с позитивни мнения, а с всякакви - ако някой съм обидил със своето, то съжалявам - истината боли.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 18 май 2013 0:14

instantaccess написа:Това не е тема само с позитивни мнения, а с всякакви - ако някой съм обидил със своето, то съжалявам - истината боли.

От истината не се обиждам. Пак казвам без да се оправдавам - има моменти в които не може да се отоговори, има хора които целят такива моменти няколко пъти, аз не мога да знам в повечето случай на кой не съм вдигнал и т.н. Като цяло и нямам физическата възможност да преглеждам телефона и да връщам обаждания, случва се на жена ми да не вдигна и да не и се обадя после въпреки, че знам, че последствията ще са много по-сериозни от това да се пусне мнение във форума, че не съм отговорил :mhihi :mhihi :mhihi
Пуснах мнението си преди няколко поста заради недоразумението с Мишо и колегата с който не се доразбрали.
Аз така или иначе пак не разбрах кой крив и кой прав в тоя случай, но както и да е, факт е случилото се.
Разбира се, че темата не е за похвали и се радвам, че има и такива мнения защото те ми помагат, радвам се че мненията не са от рода "Той ми направи това, а ми счупи еди какво си" или "Смени ми 10 неща за 800 лв, а проблема се оказа толкова прост". И аз имам моменти да не мога да се свържа и с колеги и с хора с които работим с части, но така е понякога. А ако тръгна да пиша за толерантността и разбирането на хората няма да ми стигне цяла нощ, а и се съмнявам, че някой тук го интересува това.
Та с 2 думи това е, начини винаги има, надявам се да са по-малко хората които ще ме псуват докато телефона дава свободно и ще си казват "Тоя на какъв се прави, че не отговаря". Работим в тая насока, но хубавите неща не стават бързо.

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Съб 18 май 2013 8:36

Мен ме спечелиха заради един носач - прословутото окачване на Пасат. Тези, които са имали проблем с носачи знаят какви звуци са - все едно ръгбисти свирят в симфоничен оркестър, или по-скоро на всяка дупка изпускаш голяма тенекиена кутия с инструменти.

Ходих си аз при един познат майстор, защото му имам доверие и ми е поддържал предната кола. Отговорът беше, че ми няма нищо и рейката се е разтропала. Питах и на друго място, но не можаха да ми дадат категоричен отговор. Реално рейката наистина не е в цветущо здраве, но пак повтарям, разбит носач се чува достатъчно отчетливо.

И така, в един прекрасен ден миналата година се свързах с Ники, закарах му колата към 19:00 часа, след няма и 1 час получих обаждане със съответната диагноза. Всичко си стана доста бързо, изкарах я от "бокса" и толкова.

Напоследък наистина е трудно да се свържеш с тях, спор няма. Видях, че колегата по-горе е писал, че е звънял 3 последователни дни, но не са му вдигнали, е аз също звъня няколко пъти, но в рамките на един ден получавам отговор. За всяко нещо си има причина - хората се занимават с нашите коли /кошници/ и им вдъхват "нов живот". Нормално е, докато правят "магията" да не вдигат, защото има един момент наречен концентрация, а никой от "пациентите" не иска разсеян майстор да се занимава точно с неговата кола. Затова не вдигат. Наистина там е живо чудо, не се спират тия момчета, за което евала. :bowdown Много хора ги познават, най-вече познават тяхната работа и отзивчивост и е нормално да са натоварени и то яко.

Вероятно ще изтрият дългото ми мнение, или пък ще се появят други, които да опонират, не ми дреме. Искам да кажа, че момчетата са много читави и поради тази причина много натоварени. :th_up

Потребителски аватар
ivanovkbg
Автомобил: Passat B6
Двигател: BKP 2007 4Motion

Мнениеот ivanovkbg » Пон 27 май 2013 6:29

Вчера скъсах едния болт на капака на клапаните!
Ходих разпитвах тук в Карнобат, но никой не може да ми каже категорично дали мога да сменя петата, а-и да си призная нямам им много доверие. Случайно във форума попаднах на тел. номер на °niksi° и реших, че ще звънна да питам. Звъннах, колегата ми вдигна, и най-любезно ми обясни всичко. Та, благодаря ти, °niksi°.

404040
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: 2E 1994

Мнениеот 404040 » Пон 27 май 2013 12:09

Да се "оплача" отново. Ремонт на алтернатор Валео Пасат Б4 за 10 мин. на народни цени. Мишо да си жив и здрав.

TheWizard13
Автомобил: Golf 3 GTI 115
Двигател: 2.0 1992

Мнениеот TheWizard13 » Пон 03 юни 2013 11:03

TheWizard13 написа:Няма как време е и аз да се включа. За моя проблем бях пуснал тема във форума http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=380594 и реално от форума научих за този сервиз. Ако знаех по-рано за тях щях да съм напред около 300лв похарчени за некъдърни майстори, но човек се учи цял живот. Техния сервиз не ми е удобен, защото съм в Люлин, а те са на другия край в Герман има няма 20-25км, но определено ме спечелиха. Ще ги препоръчвам на всички мои познати, които карат фолксваген. Наистина не е лесно да ги откриеш по телефона и аз съм сигурен, че сервиза им ще се разраства и най-малкото могат след време да си вземат един "приемчик", който да приема обажданията и да записва коли на преглед по график. Няма начин този сервиз да не се разрастне ако продължават така коректно да работят, а препоръките ще стават все повече и повече. Аз се занимавам от 10 години с недвижими имоти и знам по себе след 4-тата и 5-тата година мои клиенти започнаха да ми водят други клиенти и после те пък водят други и т.н. В един момент няма как да приемаш всички по всяко време и трябва да питаш за какво идват и ако не можеш да ги поемеш да им откажеш, но при нас е доста по-лесно в сравнено с клиентопотока на един сервиз при това за фолксваген. Аз лично ви ги препоръчвам имайте търпение докато ви приемат, защото иначе рискувате да изгорите с пари за пишман майстори. Ако бях видял тази тема по-рано щях да съм на + 300лв, но нямах късмета, който имате вие които четете тези стотици положителни мнения! Моята препоръка към тях е да си наемат поне по един "чирак" и един "приемчик", а също и да си направят един готин сайт и бизнеса им ще се удвои. Не се колебайте търсете Мишо и Никси и сервиза им в Герман, но само с предварителна уговорка и ще останете доволни!!!!!!!!!!!!!

:vwknee :vwknee :vwknee

Потвърждавам, че продължавам да карам безаварийно стария си Голф 3 в благодарение на Мишо, който от раз откри къде се крие проблема за разлика от други два сервиза.

msasha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот msasha » Чет 06 юни 2013 10:00

:bowdown
Много добри майстори, ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ!!!

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Пон 17 юни 2013 19:45

°niksi° написа:Пуснах мнението си преди няколко поста заради недоразумението с Мишо и колегата с който не се доразбрали.
Аз така или иначе пак не разбрах кой крив и кой прав в тоя случай, но както и да е, факт е случилото се.
......
Та с 2 думи това е, начини винаги има, надявам се да са по-малко хората които ще ме псуват докато телефона дава свободно и ще си казват "Тоя на какъв се прави, че не отговаря". Работим в тая насока, но хубавите неща не стават бързо.

Ами Ники аз към теб нямам забележки като клиент и човек.Проблема ми беше с Мишо и кой крив ,кой прав - оставям на хората да преценят.Това ,което ме подразни не е,че не съм могъл да се доредя до безкрайните полета от автомобили,които идват при вас(и има защо !),а защото не ми се вдига телефона да ми се каже причина ,защо не мога да се доредя(при положение че точно и ясно казах на Мишо,че това ми е номера да си го запише и получих потвърждение от другата страна на линията ,че ще се запише - обяснения тип "нямам му номера" нещо...както и да е).Става дума за това,че поемаш ангажимент да звъннеш и не го правиш - въпроса е принципен,аз съм възпитан и живота ме е оформил като човек с принципи,морал и чест.Абсолютно толерантен,културен и разбран човек съм и единственото,което исках е да ми се вдигне телефона НЕЗАВИСИМО от отговора на ответната страна(приемам и отговор - "Заети сме" - това го знам и съм го виждал,приемам и отговор - "Възможно ли Ви е да минете еди кога си да видя на място и да преценя дали ще мога да се справя максимално бързо").
Разбирам от по-горните мнения ,че искаш да защитаваш и пазиш репутацията си,защитавайки Мишо в стил "а те не са се доразбрали и май момчето(в случая аз) нещо не е разбрало" - няма нужда - повярвай ми!Репутацията на сервиза ви е огромна и аз все още съм изключително доволен.
Моля те не ме карай да пиша повече ,защото излиза че осирам темата.Даже по твоя преценка като модератор - реши дали да ми оставиш това мнение.Аз от тук на сетне смятам на пиша в темата само колко съм доволен(ако въобще някога поискаш да ме вземеш като клиент).
Поздрави и те моля да не ми се сърдиш,че задълбавам,но исках да бъда ясен и точен в това, което ме подразни.

СИЛНО ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ И ДВАМАТА НА ВСИЧКИ ! :bowdown

Потребителски аватар
icokr
Автомобил: GOLF 3 GTI 16V
Двигател:

Мнениеот icokr » Пон 24 юни 2013 20:14

:bowdown :love.vwclub Няма равни пред "Чичките":)

Много опитни и знаещи хора са. Точни и много коректни. Проблема с поглед го разбират :th_up

chuchko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chuchko » Нед 30 юни 2013 0:13

Съвсем наскоро ползвах услугите на сервиза и реших да споделя впечатленията си в услуга на бъдещите им клиенти. Въпреки че съм много предпазлив и консервативен по отношение на специалистите, на които поверявам колата си, след като изчетох всички мнения за професионализма на Ники и Мишо, вече бях напълно убеден, че това са моите хора.
И двамата се оказаха много приветливи, а впоследствие отделиха нужното внимание на колата в търсене на проблема, който в крайна сметка се оказа несъществен. Покрай това им зададох куп въпроси, като междувременно помолих и за допълнителна услуга, а накрая, въпреки всичкото време, което ми бяха отделили, с голяма почуда разбрах, че не дължа нищо, тъй като реално не се е стигнало до някаква интервенция от тяхна страна.
В този ред на мисли, държа да кажа, че всички мили думи, изписани по адрес на сервиза са напълно заслужени. Много съм доволен от качественото и професионално обслужване, което получих, както и от приятелското отношение. С пълна увереност ще препоръчвам сервиза на мои приятели и познати за в бъдеще, а на Ники и Мишо пожелавам занапред да имат все повече и доволни клиенти.

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Вто 02 юли 2013 14:20

И аз да напиша една похвала след няколкото посещения в последно време.След като обслужиха колата ми бързо и откриха още един много важен проблем, който в последствие беше отстранен и колата спря да се тресе, направиха още един много голям жест за който съм му благодарен на Никси (той знае за какво става въпрос). Също така направиха оглед на "новата" кола на жената без да искат и стотинка за това.Благодаря на Мишо за аудио кабела,който ми подари и на двамата за гумичката на централното на капачката и за двете предни пружини.Много са честни и бачкат здраво и затова им желая много успехи и препоръчвам на всички, които още не са се уверили в уменията им.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”