instantaccess написа:Това не е тема само с позитивни мнения, а с всякакви - ако някой съм обидил със своето, то съжалявам - истината боли.
TheWizard13 написа:Няма как време е и аз да се включа. За моя проблем бях пуснал тема във форума http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=380594 и реално от форума научих за този сервиз. Ако знаех по-рано за тях щях да съм напред около 300лв похарчени за некъдърни майстори, но човек се учи цял живот. Техния сервиз не ми е удобен, защото съм в Люлин, а те са на другия край в Герман има няма 20-25км, но определено ме спечелиха. Ще ги препоръчвам на всички мои познати, които карат фолксваген. Наистина не е лесно да ги откриеш по телефона и аз съм сигурен, че сервиза им ще се разраства и най-малкото могат след време да си вземат един "приемчик", който да приема обажданията и да записва коли на преглед по график. Няма начин този сервиз да не се разрастне ако продължават така коректно да работят, а препоръките ще стават все повече и повече. Аз се занимавам от 10 години с недвижими имоти и знам по себе след 4-тата и 5-тата година мои клиенти започнаха да ми водят други клиенти и после те пък водят други и т.н. В един момент няма как да приемаш всички по всяко време и трябва да питаш за какво идват и ако не можеш да ги поемеш да им откажеш, но при нас е доста по-лесно в сравнено с клиентопотока на един сервиз при това за фолксваген. Аз лично ви ги препоръчвам имайте търпение докато ви приемат, защото иначе рискувате да изгорите с пари за пишман майстори. Ако бях видял тази тема по-рано щях да съм на + 300лв, но нямах късмета, който имате вие които четете тези стотици положителни мнения! Моята препоръка към тях е да си наемат поне по един "чирак" и един "приемчик", а също и да си направят един готин сайт и бизнеса им ще се удвои. Не се колебайте търсете Мишо и Никси и сервиза им в Герман, но само с предварителна уговорка и ще останете доволни!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
°niksi° написа:Пуснах мнението си преди няколко поста заради недоразумението с Мишо и колегата с който не се доразбрали.
Аз така или иначе пак не разбрах кой крив и кой прав в тоя случай, но както и да е, факт е случилото се.
......
Та с 2 думи това е, начини винаги има, надявам се да са по-малко хората които ще ме псуват докато телефона дава свободно и ще си казват "Тоя на какъв се прави, че не отговаря". Работим в тая насока, но хубавите неща не стават бързо.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта