Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо
Здравейте, след като снощи си взех колата от сервиза искам и аз да изкажа мнението си. Както казаха някои колеги темата не е само за похвали, но просто не виждам какво друго може да се напише. Отношението им, професионализма им, ценовата политика, скоростта на работа...за нищо не може да се хване човек. Отидох с доста сериозен проблем, след като колата ми се разтресе и започна да работи на 2-3 цилиндъра. За няколко часа в събота вече бяха отворили мотора и се оказа, че повдигач е ударил и ще трябва да се прави главата. И така вече колата си е при мен, всичко работи перфектно, а за Никси и Мишо мога да кажа само хубави неща и да изкажа големи благодарности. Благодаря Ви момчета и пожелавам много успехи. 

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Вчера ми прегледаха колата, откриха проблема в окачването за 5мин. Днес отидох и беше отстранен професионално за 20-на мин. 

- krisbul
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: BCB
- Контакти:
Благодарности за отделеното време по Пасата! Супер Коректни и точни както винаги!
Багодарности на Мишо за сменения вентилатор и оправеното радио на моя Леон, и за приятното (музикално
)пътуване до морето и обратно.

Отново големи благодарности,към Мишо и Никси - отново километража
на моя пасат б4 е цял и е на мястото си в таблото :)
на моя пасат б4 е цял и е на мястото си в таблото :)

Последна промяна от mitkodj на Пон 29 юли 2013 21:12, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Polo 6N1
- Двигател: 1.6L 55kW AEE
- Контакти:
Мишо е голем :) Не стига, че 'бръмчи' повече, ама и по-малко харчи количката след него :D Пък и по-тихичко ^^
Бързо работят и двамата (просто се оказа, че за Ники няма работа - съжалявам :( :P) и евтино. Мишо ми обясни и туй-онуй още, та ме и образова :D Абе, препоръчвам!
Бързо работят и двамата (просто се оказа, че за Ники няма работа - съжалявам :( :P) и евтино. Мишо ми обясни и туй-онуй още, та ме и образова :D Абе, препоръчвам!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Благодарности и от мен за бързият ремонт вчера !!! 

-
- Автомобил: Golf 4 1.6SR
- Двигател:
Така , едно голямо благодаря и от мен изключително отношение към непознати клиенти, на есен ще се видим с Мишо за дооправянето на моя сглобен от две в едно голф 4 бензин 1.6 :) иначе Много да сте здрави пичове и вие , и семействата ви :) Наздраве!!!!
П.С. Тресящ двигател , отстранен проблем , останалото ще напиша като го оправим напълно :)
П.С. Тресящ двигател , отстранен проблем , останалото ще напиша като го оправим напълно :)
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Сърдечно БЛАГОДАРЯ за професионалното и вежливо отношение на Ники и Мишо по отстраняването на проблема с алтернатора.
Бях им писал на лично за моя проблем няколко дни преди да ги посетя. Въпреки, че закъснях и стигнах при тях към 17.30ч. и бяха заети с други ремонти, след няколко минути погледнаха колата, поръчаха точната ролка/шайба за алтернатора (старата - докато видяха надписа по нея и всички съмнения за диоден блок, ротор и др. отпаднаха). След час новата ролка вече беше доставена, сменена, тествана и бях на път.
Проблема преди посещението в сервиза на Ники и Мишо беше следния: алтернатора изключва (насаден от Шкода Фабия 028-903-028Е - 120А), в повечето случаи около ниските обороти на празен ход оборотомера пада на нула и светват лампите на таблото, без тази за температурата на водата - масло, акумулатор, подгряване и от към зоната на пистовия ремък се чува едно стържене, джуркане, джъскане - не знам как да го обясня.
Двигателя не гасне. Няма свистене от ремъка, натегнат е, няма вибрации повече от 2-3 мм на обтяжната ролка (с Г-болт). Обтяжната ролка я сменихме, но проблема остана.
Всичко започна след зареждането на климатика с фреон - в началото когато пусна климатика проблема се появи 2-3 пъти и тогава сменихме обтяжната ролка, но в последствие, след смяната на ролката го имаше и без включен климатик, няма значение студен, топъл двигател, с/без климатик.
"Оправя се" като натисна леко спирачката и дам газ - т.е. като "раздрусам" малко двигателя или от само себе си след няколко секунди.
Стария собственик скоро е сменял ролки и Г-болта, шайба (фрилайф) на алтернатора (оказа се шайбата не е била точно за този алтернатор!, ремъци - пистов и зъбен.
Благодаря още веднъж на Ники и Мишо за отделеното безценно време, както и на zfa159 от сервиз Elbatron - София и ifidik - Варна с които говорих по телефона за консултации.
Бях им писал на лично за моя проблем няколко дни преди да ги посетя. Въпреки, че закъснях и стигнах при тях към 17.30ч. и бяха заети с други ремонти, след няколко минути погледнаха колата, поръчаха точната ролка/шайба за алтернатора (старата - докато видяха надписа по нея и всички съмнения за диоден блок, ротор и др. отпаднаха). След час новата ролка вече беше доставена, сменена, тествана и бях на път.
Проблема преди посещението в сервиза на Ники и Мишо беше следния: алтернатора изключва (насаден от Шкода Фабия 028-903-028Е - 120А), в повечето случаи около ниските обороти на празен ход оборотомера пада на нула и светват лампите на таблото, без тази за температурата на водата - масло, акумулатор, подгряване и от към зоната на пистовия ремък се чува едно стържене, джуркане, джъскане - не знам как да го обясня.
Двигателя не гасне. Няма свистене от ремъка, натегнат е, няма вибрации повече от 2-3 мм на обтяжната ролка (с Г-болт). Обтяжната ролка я сменихме, но проблема остана.
Всичко започна след зареждането на климатика с фреон - в началото когато пусна климатика проблема се появи 2-3 пъти и тогава сменихме обтяжната ролка, но в последствие, след смяната на ролката го имаше и без включен климатик, няма значение студен, топъл двигател, с/без климатик.
"Оправя се" като натисна леко спирачката и дам газ - т.е. като "раздрусам" малко двигателя или от само себе си след няколко секунди.
Стария собственик скоро е сменял ролки и Г-болта, шайба (фрилайф) на алтернатора (оказа се шайбата не е била точно за този алтернатор!, ремъци - пистов и зъбен.
Благодаря още веднъж на Ники и Мишо за отделеното безценно време, както и на zfa159 от сервиз Elbatron - София и ifidik - Варна с които говорих по телефона за консултации.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Мишо е в отпуска до 5-ти.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Огромни благодарности на Никси, който оправи окачването, което отлагах около година, сега се чувствам, като с мерцедес (докато свикна де) 

- ppkiryakov
- Автомобил:
- Двигател:
Изключителни професионалисти ! Ники и Мишо са едни от малкото хора в този бранш, които искат да ти решат проблемите, а не само да ти вземат парите ! Горещо препоръчвам

-
- Автомобил: Octavia 3
- Двигател: CKFC
Рядко пиша по форуми, по-скоро се образовам. Останах адски доволен,затова си позволявам тази похвала.Светкавична реакция, уговорен час за следващия
ден.Проблемът беше открит бързо и точно,поеха ангажимент колата да стане готова в рамките на работния ден,реално стана за половин работен ден.Като отидох да си я взема,обясниха причините за появата на проблема на ясен и разбираем български език, както и какво точно са направили, за да го предотвратят за в бъдеще. И понеже конкретно проблемът беше в окабеляване на 1 дюза, те го сменили на всичките
. Това цялото удоволствие ми се случи на напълно разумна и народна цена, за което искам да изкажа големи благодарности, защото всички сме имали работа с кожодери и то некадърни. Пожелавам на сервиза да продължава да се развива в положителна посока, а това е неминуемо при такова страхотно отношение и начин на работа от тяхна страна.
ден.Проблемът беше открит бързо и точно,поеха ангажимент колата да стане готова в рамките на работния ден,реално стана за половин работен ден.Като отидох да си я взема,обясниха причините за появата на проблема на ясен и разбираем български език, както и какво точно са направили, за да го предотвратят за в бъдеще. И понеже конкретно проблемът беше в окабеляване на 1 дюза, те го сменили на всичките

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Е няма толкова упорит тип като Ники, голямо благодаря 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”