Клубен сервиз Герман - VAG Сервиз Герман

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
detro
Автомобил: vw touran 2.0 tdi
Двигател:

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо

Мнениеот detro » Чет 26 сеп 2013 19:48

Вчера за пръв път посетих сервиза в Герман,
но определено няма да ми е за последен! (абе да не се налага, ама айде...)

VW Touran-а ме остави на пътя, закарахме колата при тях с уговорката, че имат в момента бая коли и след ден два могат да я гледат. Не ми беше спешно и реших вместо на пътя, поне да я оставя при тях. Като отидох там видях поне 6 коли с отворени капаци по които явно се работеше усилено. Викам си здраве да е, следващата седмица дано да ми я върнат, че е автомат и не знаех ще намерим ли проблема изобщо.

На същия ден....... да!, на СЪЩИЯ ден следобяд ми се обаждат и ми казват какъв е проблема и ме питат как да процедираме. Аз естествено давам зелена светлина и на следващия ден по обяд, колата ми е готова и си я натискам с кеф по цариградско. Какво мога да кажа? Пари дадени с кеф, обслужване - професионално и човешко.

Мога само да препоръчам горещо този сервиз на всички, които не са ходили там.
Разликата с повечето български авто-сервизи е скандална и шокираща :mhihi

pistarkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pistarkata » Пет 18 окт 2013 19:28

Страхотни профисионалисти!!! За пореден път го доказаха, този път беше причината беше покупка на кола на мой приятел.
Отидохме до сервиза да я прегледат на място. След диагностика и преглед само за 10 мин. ме дръпнаха на страни и ми казаха ясно , че това не е колата , която търсим! Скритите неизправности , както софтуерно така и хардуерни бяха забелязани веднага. Благодаря още веднъж!
ПС: Пропуснах да спомена ,че консултацията беше напълно безплатно,въпреки ангажиментите по ремонт на друг автомобил отделиха от времето си да обърнат внимание на автомобила.
Малко са вече стойностните хора , който бих постъпили така .РЕСПЕКТ!

dentdaemon
Автомобил: Polo 6N1
Двигател: 1.6L 55kW AEE
Контакти:

Мнениеот dentdaemon » Пет 18 окт 2013 20:02

Мойта кочинка сега за втори път я водих... еми супер е :)
Преди си правих краката на съединителя, сега е просто перфектно - мекичко и плавничко. Така че в това отношение, колеги, Ники е велик! Мишо пък ми направи колата да не се различава кога е на газ и кога на бензин (рейката я прави, струва там - не му разбирам аз). Тя и преди си беше така при нормално каране, ама на място и във високите обороти нещо ѝ куцаше. Сега е просто бижу - и равномерно си работи, и без проблеми. За пореден път препоръчвам!

Потребителски аватар
Legolas
Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот Legolas » Пон 28 окт 2013 9:21

Перфектно е колето след Вашата намеса момци. Въпреки моя скептицизъм при новозакупена кола се чувствам сигурно, след като Вие я обслужихте и занапред ще я подържате :). И с предната кола нямаше забележки и с тази съм сигурен, че ще е така. Живи и здрави! :love.vwclub

Потребителски аватар
darknessevil
Автомобил: Passat B6 DSG 2009
Двигател: CBBB 170hp

Мнениеот darknessevil » Съб 02 ное 2013 20:44

Още едно много положително мнение. Обадих се на Ники, обясних му проблема и отсреща получих крайно задоволителния отговор "по-зле не може да стане - карай я, ще я оправим". :mhihi
Така и стана, при това за 1 ден. :bowdown

Потребителски аватар
bamzezadara
Автомобил: VW Passat 2.5 TDI 4x4
Двигател: BDH

Мнениеот bamzezadara » Вто 05 ное 2013 18:31

Да изтупам малко прахта от тази тема, искам да благодаря на Ники за бързата реакция и че в рамките на деня ми отстрани проблем който имам от 6 месева сблъсках се много майстори и с много варианти на моя проблем, но никой не го реши до този момент когато той го реши за 30 мин. Искренно му благодаря и горещо препоръчвам на хората да избегнат моето лутане и директно да отидат при тях :)
Поздрави и продължавайте в същия дух :) :love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub

_B4_
Автомобил: Passat B4
Двигател: ABS 1994

Мнениеот _B4_ » Съб 16 ное 2013 14:03

Да се присъединя и аз към доволните клиенти на гермАнския :smile сервиз. С две думи пасата реши, че не иска да работи на бензин. След посещение на няколко по-близки сервиза и няколко рестарта на компа последвани от неубедителни за мен диагнози и решаването им се отправих към Герман. Казах на Мишо каква е мъката и докато той се занимаваше с автомобила аз му казах за предишните констатации от сервизите с усещането, че той май не ме слуша много и вече си има своя версия за проблема. След 5 мин. ми каза каква е неговата диагноза и как ще го лекува. Звънна два телефона и каза след два дни да отида, В уреченото време бях там и лечението започна показвайки ми какво е станало и защо, и какво ще направи. След половин час имах работещ като нов автомобил. Уговорката беше след три дни да звънна и да споделя резултата от лечението, но аз като като един истиски недоверчив българин изчаках още три, но пък бях толкова доволен, че пак обиколих цяла Софи и отидох на място да му благодаря.
И още нещо. Това е втория сервиз,в който след посещението му не ми се е налагало да оправям друго счупено нещо /в един преди години при центровка се оказах със счупен!!! :scare3 карбуратор, бензиновата камера остана без стена и от тогава каквото се вижда и може да се пипне предпочитам да си го правя сам/
Та това е сервиза :bowdown :bowdown :bowdown няма да съжалявате.
Успех момчета.

typical-
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот typical- » Нед 17 ное 2013 12:52

Не видях достатъчно отговори от жени, затова ето един... Когато си жена с почти руса коса и сама ходиш да си оправяш колата насам натам преживяваш какво ли не - някои ти се карат (буквално), други ти говорят все едно си на 4 годинки ("това тук се науича двигатеу" - небуквално), трети изобщо не ти казват какво ти правят по колата и ти се чудиш сега оправяли ли са ти нещо, не са ли. Е почти руса, но съм програмист от 10 години, по дяволите, може да нямам кой знае какви познания за коли, но ще разбера.

В този сервиз нещата изобщо не стоят така. Ники ми диагностицира спукана глава на двигател по телефона, без да ме вика да ми вземе пари за преглед, аз не бях убедена. Други майстори искаха да ми сменят водна помпа и датчици за температура. Той ме успокои, че за да съм сигурна мога да почакам и просто един ден няма да запали. Един ден колата просто не запали. След това ми рециклира и турбината (какво да ви кажа, вече се ползвам с преференции при човека с репатрака като лоялен клиент) и съм ужасно доволна. Спечелил ми е доверието - диагнозите му ги потвърждават и хора с добри познания. Всичко си ти обяснява, какво е станало как е станало и какво още трябва да оправиш, веднъж ремонтирано и то при сериозни ремонти после не се чупи повторно и колата си работи.

Препоръчвам горещо.

putpun
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот putpun » Пон 18 ное 2013 22:19

Айде още един доволен! Поздрави за коректността и отзивчивостта!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 28 ное 2013 8:58

Отидох инцидентно вечерта и все пак намериха време за мен.
Свършиха си работата качествено и професионално - благодаря!

mitch82
Автомобил: Skoda Octavia 1.9tdi 4x4
Двигател: AGR 2000g.

Мнениеот mitch82 » Пет 29 ное 2013 20:32

Хайде и аз да се изкажа като човек ползвал за пръв път сервиза.
По колата ми имаше доста неща за ремонт:Рейка,задни дискове и накладки,задни тампони,задни пружини,подгревни свещи абе доста ги "изтормозих",но Ники и Мишо се справиха просто перфектно и в кратък срок.Отношението към клиента е на 6 :th_up,най-после намерих сервиза в който ще си правя колата и ще съм спокоен за качеството на свършената работа.

Продължавайте все така :bowdown

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо - Промо Varta до 1

Мнениеот °niksi° » Съб 30 ное 2013 23:18

Акумулатори Varta с отстъпка от 15% до 20% за периода от 01.12-13.12
При интерес или за допълнителна информация на л.с. или телефоните от началото на темата

Потребителски аватар
ikiio
Автомобил: Transporter T4
Двигател: AAB

КЛУБЕН СЕРВИЗ - Герман - Niksi и Мишо

Мнениеот ikiio » Пон 09 дек 2013 14:57

:biggrin Голем смях видяха Ники и Мишо и тяхния помощник с мен.Но лошото не идвало само а с помоща на нашата мила управа.
Така и аз се озовах за пореден път в сервиза. Но с всеопщи усилия както е казано сговорна дружина планина повдига ние отново
растурихме нов мотор за да зглобим стария.Ревеше ни се но УПРАВНИЦИТЕ ни са такива.Сега поне ще си карам ПАСАТКО спокойно из :flag_bulgaria
Благодаря ви от все сърце момчета бъдете винаги така добри в занаята.
Приятно изкарване на предстоящите празници. :beer :beer :beer

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Съб 14 дек 2013 11:17

Отново благодарности за свършената работа. Смяна на ремъци, ролки и водна помпа. Отстраниха шум в парното, който се появяваше след 3 деления на вентилатора. Доста безболезнено за мен отстраниха проблем при стартера. Остана да преборим чистачките, но и това ще стане тия дни. :bowdown :bowdown :bowdown Извинявам, се че ви натоварих с моя сбирщайн от към електроника, но скоро ще си го оборудвам по нормален начин :th_up

Потребителски аватар
delpi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот delpi » Съб 14 дек 2013 22:03

Мишо е голям! Много голям!
Оправи ми газовата гейка на полото от раз и мъките ми със смотаните газаджии, които ще опиша в една друга тема свършиха! Това е сервиза и точните хора!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”