И аз бях при тях, благодарско на Владко. Оправи ми таблото /безнадеждното табло/ на г4 и сега не мога да му се нарадвам Пожелавам ви, много късмет и да сте все така свестни.
Аз искам да изкажа благодарността си този път към Пепи - ходих три пъти за един ден и ми беше обърнато внимание на секундата. Просто работи много качествено този човек! Пепи, благодаря ти още веднъж.
Днес пак бях при момчетата. Клемореда на контактния ключ се предаде. Като гледах Пепи как се справя си помислих за твърдението, че истински добрите майстори правят ремонтът да изглежда лесен като детска игра и по това можеш да ги познаеш (за разлика от псевдомайсторите, които се мъчат с колата). Браво момчета!
Още едно изключително мнение за Владко. Вчера се обади един приятел с Ауди Б4, че си счупил ампулата в ключа, дадох му телефона на Владко, разбрали се. Отишъл човека на място в Орландовци сложил нова ампула, обучил и запалил колата за десетина минути Моя приятел каза лично огромни благодарности за човека, за работата и най- вече за цената
Днес сутринта дясната брава сдаде багажа - няма затваряне. Минах само за диагностика и Пипи вика - влизай След час работа съм с нова брава и ново микроключе За хиляден път съм изключително благодарен и признателен
Аз пък не можах да се вредя за оправяне на проблем със замръзващи механизми - казаха ми, че е невъзможно да се оправи Без да са видяли колата. П.С. Това не е негативно мнение - отношението в съобщението беше много учитиво и културно!