ЕЛ. СТЪКЛА - "благодарности" на Пламен Маджаров!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ЕЛ. СТЪКЛА - благодарности на Пламен Маджаров!
здравейте на всички . можели да препоръчате добър майстор в ПЛОВДИВ щото ми писна от обеснения но майстори и калпави ремонти на ел стъкла. говоря за такъв който дава година гаранция за извършената работа. мерси предварително за отговорите.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
krasimirkkk написа:можели да препоръчате добър майстор в ПЛОВДИВ...
Краси, а с 'търсачката' пробва ли?

viewtopic.php?f=13&t=10950&start=0&hilit=%2A%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B0
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен шофьорското стъкло на Г4 започна да се вдига много тегаво и да спира по средата. От няколко опита се качва до горе, нещо му пречи като че ли. Да пръскам ли със силиконов спрей или да ходя при Пламен?
- ВАН
- Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
- Двигател: PN

zliat написа:Абе Дино ли си мино ли си личи си че си голем ПЕДАЛ как може всички клиенти да са доволни само ти да пишеш глупости за човека...
Да напиша и Аз нещо: Не съм му бил клиент, защото колата ми няма такива "екстри". Информацията за "майстора" ми беше само от форума (преди да се появат негативни мнения).Предложих го на колега от Велико Търново с Бора.
Резултатът беше:
- 3 дни разтакаване
- доработки, преправяния,.... ...настройки
- една торба пари "на вятъра"
С чиста съвест бих нарушил т.7 от правилата, използвайки съответните определения към "майстора", но имам прясно предупреждение

Развръзката на случая: Пак по мой съвет (незнам, защо пак ми повярва, след като го бях подвел веднъж), отидохме в моргата на "Бате Тони" - накупихме за половината погребани пари при Пламен, повече от необходимите ни части и си сменихме сами всичко!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще споделя и аз кво се случи при мен... Скъсано жило на ел стъкло, предна дясна врата, голф3.
След като изчетох темата реших да си купя механизъм за 60кинта от аутоплюс, и си го монтирах сам... Резултата - имам работещ ел джам! общо разходи 60кинта!
нека всеки сам прецени за себе си кое е по-удачно.
успех.
След като изчетох темата реших да си купя механизъм за 60кинта от аутоплюс, и си го монтирах сам... Резултата - имам работещ ел джам! общо разходи 60кинта!
нека всеки сам прецени за себе си кое е по-удачно.
успех.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
И аз да споделя, със закъснение от 2-3 години...
Задно ляво стъкло не се вдигаше. Отидох при Пламен, свали машинката и каза, че ще звънне след 1 седмица да я монтира обратно.
Мина 1, 2 седмици, месец.
Звъня, каза, че ще го потърси и ще звънне.
Мина 1 година, пак звъня, съвсем е забравил кой съм, пак каза, че ще потърси и ще звънне.
Отписах машинката отдавна, ама да споделя все пак кво стана.
Задно ляво стъкло не се вдигаше. Отидох при Пламен, свали машинката и каза, че ще звънне след 1 седмица да я монтира обратно.
Мина 1, 2 седмици, месец.
Звъня, каза, че ще го потърси и ще звънне.
Мина 1 година, пак звъня, съвсем е забравил кой съм, пак каза, че ще потърси и ще звънне.
Отписах машинката отдавна, ама да споделя все пак кво стана.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG

Абе сега като се замисля и мен ме разтакаваше здраво. Верно, че е много в час и съм писал по горе. Но преди три години ми направи стъклото за 70лв. и 1 седмица, а после си взех целия механизъм за 100лв. и беше сменен за 15мин.
Нещо яко издънки му се събират

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми записа телефона и каза че като се прибере след 20 дена в София ще ми звънне......септември беше. Ваското ми оправи водача като отваряхме вратата за микроключето.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Механизмът взе да сдава. Събота го свалях и видях, че два-три зъба са заминали
Уж неква стомана по здрава от оргиналната
Другият за 100лв., втора употреба си работи. Тъпото е, че по често отварям него, а той е здрав.

Другият за 100лв., втора употреба си работи. Тъпото е, че по често отварям него, а той е здрав.
- mitko66
- Автомобил: MK8 eTSI DSG
- Двигател:

За втората случка, стъклото изхърка в неделя (гадостите обикноенно се случват в почивни дни), отидох при него умуване, разглобяване, ...ела утре че днес не работи магазина ми за части" в понеделник в 8 отново в люлин, почнаха се кафета, лафчета, някакви безкрайни истории...най накрая тръгна за магазина за пластмасови водачи...върна се и...изненада, не били същите, пак до магазина...пак се върна, отново кибици, лафче...заваля дъжд, колата в найлони да не се мокри...пича си сглабя вътре нещичко, реже жилца, пак кафенце и т.н сглоби врата, нагоре надолу стъклото...нещо стърже..няма приблеми вика ,ще улегне...пробвах аз и..ХРЯС жилото пак се скъса...всичко отначало...стана късен следобед, ...накрая преди стъмване го сглоби криво ляво,подписа се на кората(това ми е гаранцията

Естествено 6 месеца по късно стъклото отново започна да прави проблеми...реших да се възползвам от "гаранцията" и го потърсих по тел...ами ела да я видим но не сега ами след незнам си колко време, ама ме потърси пак, че може да не съм в сф...като му казах, че е "гаранционна" веднага почна да бяга по тъча "проблема е друг, сигурно е от датчика на хол" и др. такива глупости

Затворих телефона и си реших проблема в истински сервиз...за по малка сума, професионално ,коректно, бързо....
Изводите всеки да си ги прави, за мен е затворена страница
- Vinchenzo
- Автомобил:
- Двигател:
mitko66 написа:...и си реших проблема в истински сервиз...за по малка сума, професионално ,коректно, бързо....
Изводите всеки да си ги прави, за мен е затворена страница
Колега сподели в кой сервиз

Re: ЕЛ. СТЪКЛА - "благодарности" на Пламен Маджаров!
Дано Темата е още активна ! Имам проблем и аз с ел.процорец на Сеат Кордоба а за този човек Пламен Маджаров много съм слушал . Някой може ли да ми даде актуална информация за него и каде мога да го намеря . Благодаря ви много предварително .
- everlastt
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ти така като четеш последните 5-6 поста , мислиш ли че ще ти свърши работа . По добре отиди някъде другаде.
Колеги. Пламен Маджаров кординатите същите ли са Благодаря!!!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
ПРОЧЕТЕТЕ ПОСЛЕДНАТА СТРАНИЦА ПРЕДИ ДА ОТИДЕТЕ ПРИ НЕГО!!!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”