не се сърдя-имаш пълното право да бъдеш недоволен.
още тогава ти казах, че ако имаш някакви последващи оплаквания (и друг път се е случвало-който не работи, той не греши) да се върнеш и да ти ги оправя.
ти си избрал да не се върнеш-нямам вина за това.
съжалявам.
п.с. чак днес, 28.05.2012, виждам че си мъж на място и си се върнал да промениш мнението си... шест месеца по късно...
моето момче, нека ти отворя очите за една малка тайна. по всяка вероятност съм забравил повече неща, отколкото ти някога си знаел. не се въздигай до там, че да си позволяваш да даваш оценка за това кой, какво знае, след като си го видял веднъж в живота си, а после си чел в интернет някаква информация. можеш ли ти, всезнайко, дори да обясниш какво ти чука в мотора и защо? не можеш... но иначе всичко ти е ясно, коя грешка от какво е причинена...
продължавай да четеш в нета-това ще те направи истински разбиращ всичко! и продължавай да вярваш на написаното в нета! то винаги е 100% гарантирана истина!
едно лирично отклонение: аз за какво те пратих да караш? казах ли ти да се ослушваш за странно поведение? обороти, чукане? кажи, плъх! за всичко това те предупредих и след като се върна специално те попитах! дори ти обясних как точно да караш... ти ми отговори че всичко е наред. след това ти казах-ако се появят проблеми, ела-ще ти ги отстраня...
жалък си... не ми се щеше да съм груб, но с тебеподобни не може да се разговаря нормално...

п.п.с. за да избегна понататъшното ти мишо поведение-няма да имаш право да си променяш мнението занапред. много обичам хора, които на всяка цена искат да навредят, и дори нямат смелостта да го направят мъжки.