Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
jerrry
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jerrry » Чет 13 юли 2006 12:18

ами...наливното

проблема се появяваше само на дълъг път,т.е. когато загряването е продължително - лампата светне за 2-3 сек.и изгасне :dontknow:

Ваското измери налягането 1,6 бара на празен ход и загрял мотор-една идея по-ниско от нормалното.

Няколко маслара пипнаха маслото и ...не казаха добри думи за него. :dontknow:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Чет 13 юли 2006 12:37

Аз карам колата на аватара с такова масло,при това постоянно в 8000 оборота,трябваше мотора отдавна да е изскърцал,но все пак не оспорвам мненито на колегите.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 13 юли 2006 15:25

Аз съм с Моторекс 10В40 наливно от Хеед-доволен!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 15 юли 2006 19:48

лудница лудницаааааа :climb :bounce :cop :heeeavy metal

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 17 юли 2006 17:28

Благодарности на екипа на Хеед `91, много доволен.Днеска и реглаж правихме, това е 4-тото различно място където съм правил реглаж и без много приказки момчето си свърши чудесно работата, за разлика от други реномирани сервизи дето ми се мръщат и ми обясняват що съм сложил спортно окачване, и че не можело да се прави реглаж със спортно (това преди няколко месеца), или другата случка в един сервиз преди време пак с големи претенции в изпускателните системи отидох с простото желание да ми заменят средното гърне с тръба и забележете един от "спецовете" им ми се скара и ми каза, че съм луд и че ПРОХОДНО ГЪРНЕ не спирало газовете и не спъвало колата, оставям на вас разсъждението колко е проходно тумбестото гърне на АБФ под задната седалка и дали човека прави разлика между камерно и проходно и дали въобще му влиза в работата да ми обяснява луд ли съм или не по тоя непрофесионален начин.Другата седмица ще ходя за консумативи пак в Хеед естествено. :drive :bowdown :beer :lol:

Потребителски аватар
badhabit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badhabit » Вто 18 юли 2006 21:54

Искам само да кажа на колегата с ниското налягане че и аз го имах същтия проблем и се оправи след смяна на биелни и още някви лагери на междинен вал а не със смяна на маслото :wink:
П.П. ако прецените че е спам триите смело

jerrry
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jerrry » Вто 18 юли 2006 22:08

badhabit написа:Искам само да кажа на колегата с ниското налягане...

колега,сменени са лагерите...

futureal
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот futureal » Вто 08 авг 2006 23:17

С 2 думи.
ПОВЕЧЕ ТАМ НЯМА ДА СТЪПЯ!!!
за сервиз ХЕЕД 91 в кв. Надежда говоря.
Не знам за майсторите им,но диагностиците са пълни дилетанти.
Аз по принцип не разбирам много,ма те такива глупости ми наговориха(след като ми строшиха(буквално)моторчето за празен ход),че чак аз се усъмних дали мое да е вярно.
Как ви звучи израза-трябва да поолегне новата центровка на мотора.
Не искам да обидя никой,обаче хорицата се учат на нашите коли.
Не мерси.Без мен.

Bobsun Passatov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ХЕЕД 91

Мнениеот Bobsun Passatov » Сря 01 ное 2006 23:51

Пасатаджии, привет. Смених си в този сервиз цялото окачване на Пассата. Амортисьори, шокови тампни, прашниц.и, удърни тампни, биалетки и ........т.н. Точно и коректно всичко ми се обясни какво, как и за колко. Дадоха ми отстъпка, защото извърших цялостна подмяна. С управителя Киро, даже и сладка приказка му ударихме, съвети и препоръки за някои проблеми с Пассата. Гаранция за една година ми дадоха без ограничение на пробега. Сервиза се намира на бул. "Александар Стамболийски" №201 в София, тел:8221958. Заведох и мой приятел с Голф - 2. Окачването му беше треперужка. След сервиза беше като нов. И той ще ходи само там. В сервиза са Много добри - БОГОВЕ са само по ХОДОВАТА ЧАСТ. По отношение на двигатели дават заето. На слука от Бобсън Пассатов.

Потребителски аватар
Brani VW QUANTUM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brani VW QUANTUM » Съб 11 ное 2006 0:38

Преди да видя тази тема, незнаех за сервиза HEED 91 в Надежда.
Благодарение на това, че се доверих на повечето от вас, които са доволни, отидох там.
Облсужването беше наистина на ниво. Обадих се на Христо. Много е точен. Отидох, посрещна ме и набързо изяснихме какво ще се прави.

Може малко по скъпо да вземат, но наистина си заслужава. Работят много качествено. Колата като я взех, направо не можах да я позная. Като нова е на усещане.:P

profit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profit » Нед 12 ное 2006 21:43

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_3401_0.html

chenka

Ентусиаст

Местожителство: София, Лом
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:38 pm

Изключително съм разочарован от услугите на този сервиз.
Цялата история започна с една протекла хидравлична рейка.Закарах колата в сервиза им, горещо препоръчан ми от двама мои приятели, собственици на Голф2 .
Приемчика ми обясни, че това е работа за 2 дни, и ремонта струва 170 лева.
Отивам на уречената дата, да си взема колата.Видях я пред едно хале, чакаше само реглаж.Забелязах червено масълце под колата, и казах на майстора( около 25-26 годишно момче), че пак тече.Той ми заяви, че бил сипал повече масло, и било преляло.
Както и да е, колата влезе за реглаж, и аз наблюдавам какво прави човекът с реглажа.Оказа се, че лошо са зацепили рейката, и трябва да се демонтира волана, и да се монтира наново.Такова демонтиране не бях виждал.Жестоки удари по волана, при които потрепервах, но не се обадих, защото мислех, че за разлика от мен, човека има опит в тази работа.Е, свърши работа, но оттогава има някакво скърцане (като метал в гума, или гума в гума) в основата на кормилната ос.
Най-голямата изненада обаче предстоеше.Леко изнервен от реглажа, отивам да платя и да се изнасям по най- бързия начин оттам.И попадам на една цифра от 377 лева

Оказа се, че приемчика е пропуснал да спомене, че 170 лева е единствено рециклирането на рейката.
120 лева е нейния монтаж/демонтаж.36 лева- реглаж преден и заден мост(което е нормално), и 24 лева за тези изпълнения с волана, за което единствено вина имат монтъорите на рейката.
Освен всичко това, ми заявиха, че маслото в двигателя ми било под минимума, и са долели 2!!! литра.
Аз изгубих дар слово.Без нищичко да им кажа, платих и си заминах.

Обаче хидравличното масло продължаваше да изчезва.Редовно виждах локви под колата.Но се бях зарекъл, че повече там кракът ми няма да стъпи, и отидох в друг сервиз.Оказа се, че казанчето за маслото за сервото е спукано.Смея да твърдя, че преди ремонта на рейката си беше здраво.Понеже не намерих такова казанче, залепиха старото.И досега така карах.....до тази събота.В един момент нещо изпуши под двигателя, и изгубих всички токове.И познайте къде стана това.Точно пред същия сервиз!Беше рано, и бързах за работа.Зарязах колата там.После се обадих на приятел, и понеже не мога да го занимавам с това да ми тегли колата из София, му казах да я вкара в сервиза.Същия сервиз!

Днес е вторник, а още не са открили какъв е проблема.Дано не ме одерат пак.

4ep
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 4ep » Нед 12 ное 2006 22:28

profit написа:http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_3401_0.html

После се обадих на приятел, и понеже не мога да го занимавам с това да ми тегли колата из София, му казах да я вкара в сервиза.Същия сервиз!

Днес е вторник, а още не са открили какъв е проблема.Дано не ме одерат пак.

Е това ако не е мазохизъм здраве му кажи. Направо не те разбирам. :cry:

megi08
Автомобил:
Двигател:

УЖАААААААААААААААААААААААС

Мнениеот megi08 » Чет 23 ное 2006 13:29

Пълен ужас хора! Повярвайте ми, който отиде там със сигурност ще съжалява!!!!Моят крак със сигурност повече няма стъпи!!! Такива цени няма в цяла София, кожи дерат! Лъжат на всичко отгоре- сменяли части, които всъщност не сменяват. Ремонтите им са супер бавни и проточени във времето! С две думи вземат куп пари за нещо, което всъщност не правят и на всичко отгоре те бавят максимално!!!!!!!!!!!!!
УЖАС!!!!!!!!!!!!!! Аз не искам и да чувам за този сервиз!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: УЖАААААААААААААААААААААААС

Мнениеот vasstop » Чет 23 ное 2006 13:33

megi08 написа:Пълен ужас хора! Повярвайте ми, който отиде там със сигурност ще съжалява!!!!Моят крак със сигурност повече няма стъпи!!! Такива цени няма в цяла София, кожи дерат! Лъжат на всичко отгоре- сменяли части, които всъщност не сменяват. Ремонтите им са супер бавни и проточени във времето! С две думи вземат куп пари за нещо, което всъщност не правят и на всичко отгоре те бавят максимално!!!!!!!!!!!!!

Е обясни по-подробно да знаем и ние де...

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Re: УЖАААААААААААААААААААААААС

Мнениеот Iavor » Чет 23 ное 2006 13:47

megi08 написа:Пълен ужас хора! Повярвайте ми, който отиде там със сигурност ще съжалява!!!!Моят крак със сигурност повече няма стъпи!!! Такива цени няма в цяла София, кожи дерат! Лъжат на всичко отгоре- сменяли части, които всъщност не сменяват. Ремонтите им са супер бавни и проточени във времето! С две думи вземат куп пари за нещо, което всъщност не правят и на всичко отгоре те бавят максимално!!!!!!!!!!!!!

Интересно,как се ориентира къде да турнеш първия си пост! :roll:
Да не си фантом,нещо? :wink:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”