Ауто плюс - впечатления
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа:Абе всички сме на това мнение, ама никой не ще да ходи в Юни-то.
И аз се чудя вече дали не е по-добре сами да си внасяме частите
Брат ми поръча тази пролет от немски сайт два амортисьора и два тампона за задния мост за пасатора си (97ма). И четирите чарка с доставката му излезнаха на цената на един тампон в юнито. Пристигнаха бързо, с някаква немска спедиторска фирма.
Единствено трябва да се внимава да не се обърка частта при поръчването.
Последна промяна от hristomirov на Пет 19 окт 2007 20:16, променено общо 1 път.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
hristomirov написа:madmen написа:Абе всички сме на това мнение, ама никой не ще да ходи в Юни-то.
Брат ми поръча тази пролет от немски сайт два амортисьора и два тампона за задния мост за пасатора си (97ма). И четирите чарка с доставката му излезнаха на цената на един тампон в юнито. Пристигнаха бързо, с някаква немска спедиторска фирма.
От кой сайт? Как платихте - с кредитна карта или с наложен платеж?
-
- Автомобил:
- Двигател:
The Red Guy написа:hristomirov написа:madmen написа:Абе всички сме на това мнение, ама никой не ще да ходи в Юни-то.
От кой сайт? Как платихте - с кредитна карта или с наложен платеж?
ще го питам за сайта, но ще отнеме малко време, тъй като няколко дни няма да е онлайн. мисля, че плащаше с карта.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пазарувам почти всичко от Ауто+ и от около 2 години освен няколко пъти че имаше объркване на частите /2-3 пъти може би, а съм през ден в магазиня/ досега други проблеми не съм имал.
Случвало ми се е и кофти части да се паднат но в повечето случай когато е било възможно съм ги сменял и т.н.
Има и нещо друго имат и евтини и хубави неща.
Ако не знаете какво искате и по-точно какво да гледате винаги може да ви метнат.
И с тампоните за носачите е така и с фланците и с тампоните за макферсоните.
Случвало ми се е и кофти части да се паднат но в повечето случай когато е било възможно съм ги сменял и т.н.
Ако не знаете какво искате и по-точно какво да гледате винаги може да ви метнат.
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
°niksi° написа:Аз пазарувам почти всичко от Ауто+ и от около 2 години освен няколко пъти че имаше объркване на частите /2-3 пъти може би, а съм през ден в магазиня/ досега други проблеми не съм имал.
От този магазин в мл3 ли пазариш?
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Напълно си прав Никси съгласен съм с теб.Незнам сега по какъв начин действат там ,но преди две години даваха отстъпка от порадъка на 40% ,което практически е невъзможно след като те го взимат на -35%.Някак тъпо звучи,но това беше преди 2 години държа да подчертая.Сега дано са се оправили макар слабо да ми се вярва.А колкото до това ,че има и евтини и Хубави неща си напълно прав и те подкрепям.Защото много малко хора знаят какво искат като влезнат в даде магазин.°niksi° написа:Аз пазарувам почти всичко от Ауто+ и от около 2 години освен няколко пъти че имаше объркване на частите /2-3 пъти може би, а съм през ден в магазиня/ досега други проблеми не съм имал.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”