http://media.snimka.bg/0058/006371021.jpg
ето това са пантите , снимката е на не събрана до край панта но са това 8 мм "стомана 45" е планката която се захваща към вратата , 16мм от същия материял е кривата планка и т.н. само да кажа този материял не раждясва и принципа не е на лагерчета .. централния болт е 12 мм а малкия 10 , болтовете за централната планка са 3х6мм...
Сервизът на Fens_ - ПРОЧЕТЕТЕ! - поредния ИЗМАМНИК
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
fens_ написа:http://media.snimka.bg/0058/006371021.jpg
ето това са пантите , снимката е на не събрана до край панта но са това 8 мм "стомана 45" е планката която се захваща към вратата , 16мм от същия материял е кривата планка и т.н. само да кажа този материял не раждясва и принципа не е на лагерчета .. централния болт е 12 мм а малкия 10 , болтовете за централната планка са 3х6мм...
А какво е това показано на другите снимки (ръждивото)?
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
fens_ написа:Tyan написа:е как очакваш тая черна стомана да не ръждяса бре ахахахахахах
ако се разровиш малко ще видиш че стомана 45 е нераждавеика!
Ебати, аз нищо не разбирам от метали, ама и децата в 3ти клас знаят, че черната стомана ръждясва. Ти к'во друсаш? Подозирам, че е нещо синтетично. Да не дишате кореселин преди работа с твоите авери? Нищо чудно, че после боядисаните коли излизат релефни като лайно.
- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
това не е черна стомана това стомана с висока якост и жилавина която е поцинкована ... ето долу е написано степента на ражда ,якост и т.н.
стомана 45 нисколегирана качествена конструкционна механични или други свойства: якост на опън, ?в (rm) = 1200 mpa граница на провлачване ?0,2 (r0,2) = 900 mpa ръждообразуване? 0,1 =0,00 zm + (ZnS) относително удължение ? (а) = 6 % относително свиване ? = 35 % условия на експлоатация: висока еластичност, повишена якост
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
fens_ написа:това не е черна стомана това стомана с висока якост и жилавина която е поцинкована ... ето долу е написано степента на ражда ,якост и т.н.стомана 45 нисколегирана качествена конструкционна механични или други свойства: якост на опън, ?в (rm) = 1200 mpa граница на провлачване ?0,2 (r0,2) = 900 mpa ръждообразуване? 0,1 =0,00 zm + (ZnS) относително удължение ? (а) = 6 % относително свиване ? = 35 % условия на експлоатация: висока еластичност, повишена якост
смотан!
поне да разбираше какви тъпни пишеш!
стомана 45 ръждясва!
вземи една палка от тоя материал и се прасни по празната глава-дано ти се поизясни кое какво е.

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Ако се подцинкова както трябва държи някоя годинка без ръжда
подцинкованото лъска ей така
Чувъл съм е за "черно" подцинковане...ама само съм чувъл.
a за надцинковането каква е ралтата?
поцинковане се пише.
mod edit: vaskoto1

подцинкованото лъска ей така

Чувъл съм е за "черно" подцинковане...ама само съм чувъл.
a за надцинковането каква е ралтата?

поцинковане се пише.

Последна промяна от Stoi на Чет 30 окт 2008 13:45, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Както вече казах тоя индивид съвсем скоро пръска и моята.
Тъкмо се бях зарадвал, че резултата е задоволителен, докато след първото миене не я загледах от близо.
Само дето трябва да намеря темата за качване на снимки да покажа резила.
При мен "целулит" има малко на калника зад фара (пръскал е само преден ляв калник, ляв праг и лайсната на предната решетка) ама има един резил 2см по-надолу от "целулита" дето трябва да се покаже, че неможе да се обясни.
Аи това момче на мен ми се представи като Кристиан а по назад в темата видях някакво друго име беше дал.
А ето и снимка.

Тъкмо се бях зарадвал, че резултата е задоволителен, докато след първото миене не я загледах от близо.

Само дето трябва да намеря темата за качване на снимки да покажа резила.
При мен "целулит" има малко на калника зад фара (пръскал е само преден ляв калник, ляв праг и лайсната на предната решетка) ама има един резил 2см по-надолу от "целулита" дето трябва да се покаже, че неможе да се обясни.
Аи това момче на мен ми се представи като Кристиан а по назад в темата видях някакво друго име беше дал.

А ето и снимка.

Последна промяна от radi_nrj на Чет 30 окт 2008 19:26, променено общо 2 пъти.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:lyubobg написа:
В България проблема може да се реши и без тупаници - ще видиш как
стискам ти палци да доживееш родното правораздаване да ти реши проблема, и след това да имаш сили да се зарадваш на победата си....
Не е само правосъдие, много органи има, които се интересуват от него

group® написа:One написа:15 страници тема
за кво ???
как някой преебал някой си
Защото утре някой друг пишман майстор ще се замисли дали последиците не са по-сериозни от моментната печалба

Последна промяна от lyubobg на Чет 30 окт 2008 22:27, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Баси смотаняка е тоя тип - че и безочлив.
Само че не е разбрал, че с измами доникъде няма да стигне.
Стар лак - хахаха - смея се с горчив смях.
Преди 1 седмица точно и аз боядисвах - преден калник и задна броня - горната част - до лайсната. Боята си я купих точно от Козлодуй 61 - моят майстор ме прати там. За 200 грама - 53 лева - има перла.
Цената, която платих за труд - изчукване (доста) на калника и боя, както и за боя на бронята беше 120 лева. Значи всичко - 1,5 детайла (да речем) - единия с изчукване - 170 лева.
Даже ми върнаха 40-50 грама боя - в мазето ми е - останала от детаилите.
95% съм доволен - има леееки забележчици по лака в единия край, ма тряя се вгледаш. Като цяло работата не беше зле. И за 2 дена я направиха - на 3-тия си я взех.
Тенекето ми обяви същата цена, ама се размота доста дълго, беше зает и ми писна да го чакам.
Тъй че обявената от Фенс или какъвто е там тоя избушляк не е ниска въобще.
Само че не е разбрал, че с измами доникъде няма да стигне.
Стар лак - хахаха - смея се с горчив смях.
Преди 1 седмица точно и аз боядисвах - преден калник и задна броня - горната част - до лайсната. Боята си я купих точно от Козлодуй 61 - моят майстор ме прати там. За 200 грама - 53 лева - има перла.
Цената, която платих за труд - изчукване (доста) на калника и боя, както и за боя на бронята беше 120 лева. Значи всичко - 1,5 детайла (да речем) - единия с изчукване - 170 лева.
Даже ми върнаха 40-50 грама боя - в мазето ми е - останала от детаилите.
95% съм доволен - има леееки забележчици по лака в единия край, ма тряя се вгледаш. Като цяло работата не беше зле. И за 2 дена я направиха - на 3-тия си я взех.
Тенекето ми обяви същата цена, ама се размота доста дълго, беше зает и ми писна да го чакам.
Тъй че обявената от Фенс или какъвто е там тоя избушляк не е ниска въобще.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:абе хора..... не е луд тоя който яде баницата, а тоя който му я дава.... да не сте му плащали. що не земе да боядиса моята кола?! Любо ако е вярно това, че не искаш да се видиш с него и да говорите, невиждам защо ни занимаваш с глупости. И 150 страници да стане темата кво от това? айде заключвайте и като го осъдиш или набиеш напиши един пост да се приключи сагата и толко.... Знам че се чувстваш е*ан, ама да си си пазил гъ*а.
ХАУ
Виж сега - ако го бях набил, последствията щяха да са по-големи за мен.
Както виждаш е измамил много хора по какви ли не начини.
Това че ти би го набил не значи, че това е единствения начин за решение на проблема.
Отделно в момента и други хора ми пишат измамени от него

Така че има полза от 150-те страници.
А не искам да се виждам с него по разбираеми причини - ако иска да ми върне парите му казах, че ще му дам банкова сметка

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък да ви кажа..
отидох при най-калпавия и евтин майстор в Бургас
мой приятел ми го препоръча
2 врати надрани целите
задния панел (голф с 2 врати) беше и той тръгнал и малка част от предните калинци
казах му да се оправя той .. отива.. купува си боя и си я искам перфектна
значи чичката ми я боядиса за 94лв (дадох му 100 и ми върна 6лв и 30-тина грама боя)
разлика в боята НЯМАШЕ!!
обясни ми че за детайл ми е смятал 15лв за работа
това е НАЙ-ЕВТИНИЯ МАЙСТОР КОЙТО ПОЗНАВАМ и дори ми беше боядисал праговете защото му се видяли кофти цвят!!!
значи за най-евтииня майстор дори нямаше и прашинка по лака!!! грам прашинка нямаше!
бате не знам как боядисваш така честно това си е майсторство направо.. трябва да си голям майстор да осереш нещата така сериозно
отидох при най-калпавия и евтин майстор в Бургас
мой приятел ми го препоръча
2 врати надрани целите
задния панел (голф с 2 врати) беше и той тръгнал и малка част от предните калинци
казах му да се оправя той .. отива.. купува си боя и си я искам перфектна
значи чичката ми я боядиса за 94лв (дадох му 100 и ми върна 6лв и 30-тина грама боя)
разлика в боята НЯМАШЕ!!
обясни ми че за детайл ми е смятал 15лв за работа

това е НАЙ-ЕВТИНИЯ МАЙСТОР КОЙТО ПОЗНАВАМ и дори ми беше боядисал праговете защото му се видяли кофти цвят!!!
значи за най-евтииня майстор дори нямаше и прашинка по лака!!! грам прашинка нямаше!
бате не знам как боядисваш така честно това си е майсторство направо.. трябва да си голям майстор да осереш нещата така сериозно
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”