ifidik - дизел сервиз Варна - това е истината!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: ifidik-варна-това е истината

Мнениеот Luciano » Нед 29 авг 2010 17:13

prostakel написа:Момчета това момче влиза ли често тук???

На ден по няколко пъти влиза - споко :да:

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Сря 01 сеп 2010 17:25

Айде и още един коментар за Ifidik пича е много пече и просто знае каде да пипа :)

Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marchq » Вто 07 сеп 2010 8:59

Някой ще може ли да даде телефон за връзка с Иво писах му ЛС но не съм получил отговор. Явно графика му е претоварен и няма време за компа.

dzaro2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dzaro2 » Сря 08 сеп 2010 20:11

Здравейте на вси4ки съфорумци и спецялно на Иво.Днес бях при него с един голлф 1,9 тди 94 година 90 коня от Шумен той се сещта.Седмица преди това карах колата на друг маистор в Варна който отстрани проблема наполовина но не се поколеба да вземе достатъчно пари за несвършена работа.Случайно после разбрах за Иво и за тунинга който прави на Брезел,обадих му с казах му проблема на колата и че искам и чип,разбрахме се за ден и час.Когато отидох сутринта макар че имаше други коли Иво ме чакаше и започна моята кола.Основния проблем за който отидох и който не беше решен от предниаят майстор Иво го реши и направи за 10-15 минути,накара ме да изпробвам колата разликата беше огромна.След това започна с чипа,понеже колата ми е с един от най старите компютри,нещата се закучиха малко, след няколко часа много компетентна работа но продължила според мен доста във времето заради стария модел компютър попитах Иво? Какво ще правим ако не стане? Цитирам буквално отговора му!!! Няма такъв вариянт да не стане !!! Изреди ми няколко алтернативи и аз се успокоих че все пак ще се прибера вечерта с чипната кола сам в нас. Действително и така стана , в 16,30 колата беше готова.Платих само за това за кеото ми беше сменено и за чипването.Нито стотинка повече за дигностики, за настойки, които бяха няколко.Благодарен съм, не му правя реклама защото наистина не го познавам за пръв път го видих днес,но наистина Иво си разбира от работата.Пожелавам му здраве на него и на Брат му на който даже и името не научих.

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 17 сеп 2010 17:14

marchq написа:Някой ще може ли да даде телефон за връзка с Иво писах му ЛС но не съм получил отговор. Явно графика му е претоварен и няма време за компа.

Колега ако все още ти трябва номера на ифидик пиши ми на ЛС и ще ти го дам.

Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marchq » Съб 25 сеп 2010 13:46

prostakel написа:
marchq написа:Някой ще може ли да даде телефон за връзка с Иво писах му ЛС но не съм получил отговор. Явно графика му е претоварен и няма време за компа.

Колега ако все още ти трябва номера на ифидик пиши ми на ЛС и ще ти го дам.

Номера го намерих но проблема е че не ми вдига преди 1 седмица се спуках да званя... никой не ми отговори...

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 25 сеп 2010 14:18

Еми виждам че си от Бургас и Варна не ти е далече такаче може да идеш направо при него. Може да му пишеш ЛС също може и да е спрял да дига на непознати номера защото му е писнало да званят за щяло и нещяло и да дига само на негови хора.

П.П пич обаче виждам също че и колата ти е бензин, а не дизел А Ифидик (Иво) изобщо не се занимава с БЕНЗИН такаче най-верояно изобщо няма да може да ти помогне.

Потребителски аватар
toshko160
Автомобил: mk3
Двигател: 1.6 AFT

Мнениеот toshko160 » Съб 25 сеп 2010 16:31

и аз да да пиша да похваля колегата просто няма като него.отидох с моето абф-че което след посещение при маистор които маи само се мисли за такъв защото ми зема сума и пари за да направи колата по зле и ми я прави 5 дена.въпросния маистор се намира посока метро към салоните в дясно едно здраво момче с една сива алфа от галата е мисля НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО НЕ ПРАВЕТЕ МОЯТА ГРЕШКА мойе и на някои да е помогнал ама не вярвам чесно да кажа.ИВО Е МАИСТОРА ЗА ВАШИТЕ КОЛИ оправи ми цялата б1ркотия която беше направил другия "маистор"(хахаха)за нямаше 10 мин. :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marchq » Съб 25 сеп 2010 16:56

Аз също съм мераклия Иво да е види, че обиколих всички сервизи в Бургас като Bosch и оторизираният сервиз на VW и много други... Колата е перфектна според тях, но според мен не... Та вече не знам къде да отида. И съм се нагласил да отида до Варна дано колегата разбере проблема...

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 25 сеп 2010 17:43

marchq написа:Аз също съм мераклия Иво да е види, че обиколих всички сервизи в Бургас като Bosch и оторизираният сервиз на VW и много други... Колата е перфектна според тях, но според мен не... Та вече не знам къде да отида. И съм се нагласил да отида до Варна дано колегата разбере проблема...

Колега 1-во какъв ти е проблема с колата ??? 2-ро защо не потърси темата която ти потрябва или не пишеш нова и да попиташ колегите??? Както казах колагата Ифидик не се занимава с бензинови коли и едва ли ще ти помогне.

Потребителски аватар
marchq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marchq » Съб 25 сеп 2010 18:46

prostakel написа:
marchq написа:Аз също съм мераклия Иво да е види, че обиколих всички сервизи в Бургас като Bosch и оторизираният сервиз на VW и много други... Колата е перфектна според тях, но според мен не... Та вече не знам къде да отида. И съм се нагласил да отида до Варна дано колегата разбере проблема...

Колега 1-во какъв ти е проблема с колата ??? 2-ро защо не потърси темата която ти потрябва или не пишеш нова и да попиташ колегите??? Както казах колагата Ифидик не се занимава с бензинови коли и едва ли ще ти помогне.

Проблемите и мъките са много. :oops: В предишните страници четох, че и с бензинови автомобили се занимава. Свързах се с Иво и идната седмица ще се видим живот и здраве. :)

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 25 сеп 2010 19:45

Може и да се занимава :) ние като говорихме каза, че избягва да се занимава с бензин.

Потребителски аватар
Trimontcium
Автомобил: А6
Двигател: AWT

Евалата на Иво !

Мнениеот Trimontcium » Пет 22 окт 2010 18:03

Хванах си чукалата от Поморие до Варна, при тоя човек за 30 минути направи TDi-то наистина TDi!
Евалата Иво!

passat1.9
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat1.9 » Нед 24 окт 2010 21:18

Здравеите колеги имам пасат Б5 90 к.с искам да му сложа 4ип при майстор Иво !Вапроса ми е колко пари 6те ми вземе ,колко коня ще надигне и как да се сваржа с него!Мерси предварително!

Потребителски аватар
Sashko_Trg

Мнениеот Sashko_Trg » Пон 25 окт 2010 12:11

Колега виждам че си от ВТ разтоянието ти е малко голямо, но щом си решил да ходиш при него НП. Ще ти дигне някаде около 30 коня. Има много теми свързани с чип от Брезел.

viewtopic.php?f=24&t=223122&p=2485179&hilit=%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BB#p2485179

ето ти една тема. Пиши в търсачките "чип от Брезел и ще ти излезе.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”