prostakel написа:Момчета това момче влиза ли често тук???
На ден по няколко пъти влиза - споко

prostakel написа:Момчета това момче влиза ли често тук???
marchq написа:Някой ще може ли да даде телефон за връзка с Иво писах му ЛС но не съм получил отговор. Явно графика му е претоварен и няма време за компа.
prostakel написа:marchq написа:Някой ще може ли да даде телефон за връзка с Иво писах му ЛС но не съм получил отговор. Явно графика му е претоварен и няма време за компа.
Колега ако все още ти трябва номера на ифидик пиши ми на ЛС и ще ти го дам.
marchq написа:Аз също съм мераклия Иво да е види, че обиколих всички сервизи в Бургас като Bosch и оторизираният сервиз на VW и много други... Колата е перфектна според тях, но според мен не... Та вече не знам къде да отида. И съм се нагласил да отида до Варна дано колегата разбере проблема...
prostakel написа:marchq написа:Аз също съм мераклия Иво да е види, че обиколих всички сервизи в Бургас като Bosch и оторизираният сервиз на VW и много други... Колата е перфектна според тях, но според мен не... Та вече не знам къде да отида. И съм се нагласил да отида до Варна дано колегата разбере проблема...
Колега 1-во какъв ти е проблема с колата ??? 2-ро защо не потърси темата която ти потрябва или не пишеш нова и да попиташ колегите??? Както казах колагата Ифидик не се занимава с бензинови коли и едва ли ще ти помогне.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Spider и 33 госта