Боби завърши и последните профилактики на Пасата.
Рециклиране на алтернатор, смяна на хидравлична помпа (теч и виене при крайно положение на волана) и смяна на замръзналото серво.
Честно да си призная - за първи път срещам от сервиз добра комбинация от разбиране на нуждите на клиента и съобразявенето на сервиза с тях (а не опитване за налагане на обратното), гъвкави цени, адекватна реакция и компенсация, добри цени на част и труд. За каквото не бяха сигурни ме информираха, за да мога сам да си прецени дали и кое първо да се прави - както беше със смяната на дисковете, накладките и тандем помпата - Боби каза че почти сигурно е от това, но има и малка вероятност да е и от сервото, като само там само разглабянето е 1 ден работа, а дисковете и накладките ми така или иначе знаех, че скоро бяха за смяна.
Също така искам отново да похваля отношението в сервиза към клиента - бях оставил колата в сервиза за 1 седмица и се бяхме разбрали нещата да са свършени до 15:00 на следващият Понеделник. Върнах се от командировка в Холандия и директно "кацнах" с куфарите в сервиза в 15:30 Понеделник, но поради забавяне с рециклирането на алтернатора (прави се на друго място), колата все-още не беше готова. Боби директно разпореди да ме закарат където поискам, защото все-още не знаеше кога ще приключи вечерта.
Не само това, а и ми докара лично колата пред НАС за тест драйв - и то в 20:30 вечерта !
Не само че оправихме спирачките (проблема за който отидох при Боби), но в момента колата работи по-добре от всякога - никога не съм я чувал толкова тиха и без нещо, което да ме дразни по механизмите.