Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сервиз The_Machine - АГУ,Автоклиматици,Диагностика,Ремонти
Може да се монтира и да,можем.При този двигател обаче не ми е ясно как ще стане работата,защото компресора на климатика е доста мощен и веороятно колата ще гасне на всяко тръгване на компресора.Също така той яде около 10-15к.с. и се сещаш колко ще се спъне колата с климатика.Иначе всичко е възможно като принцип 
Вече е време и аз да изразя задоволство от работещ климатик
. Доста съм доволен от работата на момчетата знаят какво да погледнат и къде да пипнат. Напълниха системата със фреон като през цялото време ми обясняваха всичко де що питам
Лошо е, че ми откриха проблем в работата на Виско-то, но така е ще трябва да посъбера някой лев и към някой сервиз да го сменят.
Между другото моля, ако някой може да ми предложи място от където да си го купя на по-добра цена. Колата е Пасат B5 1998 1,8 20V.
Предварително благодаря!
Поздрави,
Дидо
. Доста съм доволен от работата на момчетата знаят какво да погледнат и къде да пипнат. Напълниха системата със фреон като през цялото време ми обясняваха всичко де що питам Между другото моля, ако някой може да ми предложи място от където да си го купя на по-добра цена. Колата е Пасат B5 1998 1,8 20V.
Предварително благодаря!
Поздрави,
Дидо
Аз искам да попитам само събота има ли някого в този сервис че и аз имам проблеми с климатика и мисля че съм и за компютърна диагностика?

- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Принципно колегата ми ще е там,но вече има записани ужасно много коли.Сподели на едно лично за какво точно иде реч като проблеми за да видим дали може да те вместим някъде 
Аз съм поредния доволен от сервиза , много точни момчета
успяха да оправят голямата каша която беше сътворил един
" баш майстор " , та този да не казвам какъв .....
беше сложил 2004 грама фреон в системата която събира 1150 грама
колата е Б4 и успя да съсипе компресора и редуцир винтила , като отидох
при момчетата те останаха като гръмнати
Успяха да разберат проблема
и успешно да го отстранят , благодарности огромни от мен момчета
препоръчвам ги на всички закъсали с климатиците още веднъж БЛАГОДАРНОСТИ
успяха да оправят голямата каша която беше сътворил един
" баш майстор " , та този да не казвам какъв .....
беше сложил 2004 грама фреон в системата която събира 1150 грама
колата е Б4 и успя да съсипе компресора и редуцир винтила , като отидох
при момчетата те останаха като гръмнати
и успешно да го отстранят , благодарности огромни от мен момчета
препоръчвам ги на всички закъсали с климатиците още веднъж БЛАГОДАРНОСТИ
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
2040g с точност

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Работим бързо, качествено и евтино, но винаги само двете!" - това им е девиза на сервиза
И при мене верно, работиха качествено и евтино
п.п. Ако имате проблем с климатиците, там отивайте, много ги чатка Стефан!
Айде поздрави на екипа
И при мене верно, работиха качествено и евтино
п.п. Ако имате проблем с климатиците, там отивайте, много ги чатка Стефан!
Айде поздрави на екипа

- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Nikkolay написа:"Работим бързо, качествено и евтино, но винаги само двете!" - това им е девиза на сервиза...
"Работим бързо,качествено и евтино,но винаги само две от трите" всъщност
Последна промяна от zfa159 на Нед 14 окт 2012 18:05, променено общо 1 път.
-
alphavillee
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, аз имам VW Поло 1.4 16V (1998) и имам следните проблеми:
1. Преди няколко дни се оказа, че след включване на фаровете таблото в колата не ми светва и вечер е пълен мрак... иначе фаровете работят. Това го видях един ден след като я водих на автомивка. Проверих всички бушони и са ОК, а ден по-късно и копчетата за предните стъкла спряха да работят... (добре че наскоро оправих климатика
).
2. При включен климатик на празен ход оборотите започват да играят доста, колата се тресе и поняга гасне, а ако съм бил на скорост и изключа от скорост понякога също угасва в движение... При изключен климат го нямам този проблем.
Ще имате ли време и желание да мина да я погледнете в следващата една седмица?
Благодаря.
1. Преди няколко дни се оказа, че след включване на фаровете таблото в колата не ми светва и вечер е пълен мрак... иначе фаровете работят. Това го видях един ден след като я водих на автомивка. Проверих всички бушони и са ОК, а ден по-късно и копчетата за предните стъкла спряха да работят... (добре че наскоро оправих климатика
2. При включен климатик на празен ход оборотите започват да играят доста, колата се тресе и поняга гасне, а ако съм бил на скорост и изключа от скорост понякога също угасва в движение... При изключен климат го нямам този проблем.
Ще имате ли време и желание да мина да я погледнете в следващата една седмица?
Благодаря.
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти - за електро мъките,които си описал по-горе е по-добре да минеш през Мишо в Герман,понеже ще му отнеме по-малко време да ти реши пробема а и аз от такива проблеми не разбирам много....те не са по електриката на климатика 
За проблема с климатика - мога да видя данеби компресора да работи на много високо налягане и съответно оттам да натоварва много двигателя и затова да гасне.Иначе компресора натоварва доста двигателя и ако имаш ядове със стабилизацията на празния од,ще се видят точно тогава (проблема,който си описал).
Климатика оригинален ли е или е насаждан допълнително?
За проблема с климатика - мога да видя данеби компресора да работи на много високо налягане и съответно оттам да натоварва много двигателя и затова да гасне.Иначе компресора натоварва доста двигателя и ако имаш ядове със стабилизацията на празния од,ще се видят точно тогава (проблема,който си описал).
Климатика оригинален ли е или е насаждан допълнително?
-
alphavillee
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам представа какъв е. Как мога да разбера? Колата е купена преди малко повече от година и е внесена от Швейцария. 74kW e с код на двигателя AFH.
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Ами звънни едно телефонче или ми пиши едно лично и ще се разберем да я докараш да я погледна и да видим с какво мога да ти бъда полезен за климатика 
Иначе имат много белези,по които се разбира,но като се видим ще ти обесня по принцип как стои въпроса с оригиналния и с насаждания климатик...иначе тук трябва да изпиша 1 страница прилики и разлики.

Иначе имат много белези,по които се разбира,но като се видим ще ти обесня по принцип как стои въпроса с оригиналния и с насаждания климатик...иначе тук трябва да изпиша 1 страница прилики и разлики.

Както беше написано в сервиза "работи бързо, качествено и евтино, но никога и трите едновременно"
, аз обаче имах късмет и бях обслужен според трите принципа
Еваларката - форд галакси фор евер
:)
- volodya iliev
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APT 2000 4MOTION
Аз също съм поредният доволен клиент от сервиза.Искам да изкажа своята благодарност към Стефан и колегата му Милен за проявеният професионализъм относно работата по климатика на моята кола,които е поставян допълнително в италия.Радвам се че има такива момчета като вас,които наистина разбират климатиците дори и насажданите а не само заводските и знаят какво да правят и как да го направят а не като повечето маистори в тази област да ти взимат само парите и да ти казват,че всичко е наред с климатика ти а всъщност не е така.Пожелавам ви все повече клиенти и професионални успехи.
Здравейте,
Преди седмица ми се появи проблем с климатроника и имам нужда от помощ
Колата е Голф 3, 1.9 TDI GT, 110кс, 1997 с климатроник. Първо малко предистория. Откакто си купих колата до януари тази година (около 3 години) - нямах особени проблеми с климатика, никога не съм го зареждал, охлаждаше си чудесно. Тогава изведнъж компресора започна да включва и изключва буквално през 5 секунди и майсторът при когото ходя реши да изключим компресора за през зимата и да карам само на екон и без това не ми трябваше в студеното време - парното си беше ок. След като се постопли времето към края на април (3 месеца без работещ компресор) отидох при един майстор на климатици да ми напълни системата - оказа се че, имам само 330мл от 800. След като напълни системата и закачи компресора всичко тръгна. Минаха се обаче 2 месеца през които нямаше проблеми и един ден през изминалата седмица си пускам климатика и не ще да охлажда. Чува се как копресора включва и падат оборотите. Температурата е същата като в "екон" режим - пускам на максимално студено и максимална скорост на перката, но ми вкарва въздух с външна температура. Друг проблем които имам (още от самото начало) е че, доста често (особено ако не е пуснат климатика) въздуха е с доста неприятна миризма - като на мухъл. И накрая няколко пъти съм забелязвал е че, нещо капе някъде под жабката на пода и става малка локвичка - това е ставало не повече от 5 пъти за 3 години и нещо.
Благодаря предварително
Преди седмица ми се появи проблем с климатроника и имам нужда от помощ
Благодаря предварително
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”