Сервиз vit_autosofia

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
evgenii74
Автомобил:
Двигател:

Re: КЛУБЕН СЕРВИЗ ЗА КАРБУРАТОРИ-vit_autosofia

Мнениеот evgenii74 » Сря 28 апр 2010 18:14

Колега като си недоволен си потърси друг майстор или си направи колата сам. :deal Недей увърта, а говори с факти. :012:

Потребителски аватар
M.Mitov
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN-2 000

Мнениеот M.Mitov » Пет 14 май 2010 10:08

Огромни Благодарности на Люси!Полото вече си има нов майстор! :bowdown :bowdown

daskalov_mg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daskalov_mg » Чет 27 май 2010 15:52

Браво на въпросния Люси!!! Не го познавам ама само като чета отзивите за него свалям шапка. А телефона дето е даден дали е актуален кам момента? 0897845569
мерси

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Съб 29 май 2010 4:21

daskalov_mg написа:Браво на въпросния Люси!!! Не го познавам ама само като чета отзивите за него свалям шапка. А телефона дето е даден дали е актуален кам момента? 0897845569
мерси

:да:

extremekoko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот extremekoko » Сря 23 юни 2010 9:59

здравейте колеги, имам един проблем и искам помощ. мотора ми е 1.6 карбуратор със газ съм наскоро ми създаде проблем с бензина, превключвам я на бензин и почва да прекъсва форсира се на много до 4 хиляди оборота отзад пуши и не иска да върви. преди имах едни откачени маркучи на вакумите закачих ги и след това ми го направи проблема откачих ги оправи се и сега пак се прецака. откачих маркуча на бензина и забелязах че не качва бензин закачих го пак и филтърчето започна да се пълни явно от създадения вакум. дали ми е заминала бензиновата помпа или е нещо друго, също така ми държи много ниски обороти и на газ и на бензин, но ми казаха понеже съм бил със автоматичен смукач воден че се е прецакал и да си купа нов предварително мерси за информацията.

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Нед 04 юли 2010 23:56

И аз да го похваля: Днес с колегата Pavcho 2 ми изчистиха дросела, а и ми подари и едно маркуче, една скоба и едно болтче :mrgreen:
Определено е точен пич, ако имам някакви проблеми там ще ходя :да:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 14 юли 2010 9:55

:bowdown :bowdown :bowdown Излекуваха ми кораба от рак (ръжда) на охладителната система. Нещо, което в сервиза дето сменям консумативи ги домързя да направят (можеби защото на съседния подемник там чакаше една S-класа). Както и да е... Бащата на Люси се бъхти един час (ако не и повече) да ми мие охладителната система от която излезе сигурно една шепа ръжда. И на края цената символична :D :bowdown :bowdown :bowdown

Извода е да не карате с български антифриз!!!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 15 юли 2010 21:13

Днес одисеята продължи. Вписаха се в историята с една от малкото конверсии на Голф 3 комби от типа задни барабани->задни дискове. В процеса на работа разбрахме защо от комбитата, които нe са Synchro дори и GT Yachting e с барабани отзад.
Изображение
Изображение
Изображение

До тук добре, но се оказа, че една планка, която на моста на хечбека се защипва на този на комбито няма къде да се захване. На тази планка се крепи връзката от спирачната тръбичка и късия маркуч,който влиза в апарата. Е майстор като Люси това не го уплаши и с малко флекс и електрожен и намери място :D :
Изображение
Изображение

И крайния резултат:
Изображение
:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 02 авг 2010 12:33

Как не съм ти надраскал още темата :lol: , просто не знам.
Сигурно защото една от другите форми за комуникация е малко по-лесна и бърза.
Познаваме се вероятно от около 2,5 г., но това което направи за автомобила ми особенно през изминалата 1-на година е много. Благодарение на този човек, :wink: че и ме побутва за някои и друг ъпгрейд имам климатик, задни дискови спирачки, фарове за мъгла, преминах на лети джанти 15", по които в момента ми помага, за да придобият хубав вид. Има и др. неща, но за да не пропусна нещо ще се спра до тук.
Радвам се, че се познаваме и най-вече, че получавам приятелско отношение.

JohnTRIVOLTA
Автомобил: VW BORA
Двигател: 1.6 AKL

Мнениеот JohnTRIVOLTA » Сря 18 авг 2010 19:25

Искам и аз да изкажа моите благодарности на Люси и Баща му за чисто човечното отношение и професиолизъм.
От както намерих телефона на Люси преди повече от 2 години, започнах да се радвам на колата, а не да ми бъде постоянна тежест.
Мога да изкажа само суперлативи за работата им /подмяна на карбуратор,гарнитура на глава,водни помпи и мн.др./.
Да сте живи и здрави!

Uzefix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Uzefix » Съб 11 сеп 2010 15:36

И аз съм доволен:) Голфи сега мърка като коте. Скоро ще си правя и главата при него, барем я настрои да не харчи и тя толко :) Много корекно отношение :)

dikanski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dikanski » Пет 12 ное 2010 18:10

Да е жив и здрав форума и майстора.Люси аз съм мартин от Перник който идва миналата седмица с бялата Джета.Обещах ти да кажа мнемие след 100 км.Още не мога да се нарадвам на тая кола,намали разхода с 5 л гас и ми оправи хиляди главоболия,за цената да не говорим ,за два месеца ще се изплати напълно.Само отначало имах проблем докато свикна че колата не върви сама и ми гаснеше,дотолко ми бе чудна тази магия защото вече не си чувам двигателя да вие като комбайн :) .Това е човека на когото мога да оставя колата и да разчитам че съвестно всичко ще стане наред.Благодаря много и ще разправям за теб на всеки болен пернишки голф че има кой да го излекува .Поздрави :)

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 16 ное 2010 5:20

dikanski написа:Да е жив и здрав форума и майстора.Люси аз съм мартин от Перник който идва миналата седмица с бялата Джета.Обещах ти да кажа мнемие след 100 км.Още не мога да се нарадвам на тая кола,намали разхода с 5 л гас и ми оправи хиляди главоболия,за цената да не говорим ,за два месеца ще се изплати напълно.Само отначало имах проблем докато свикна че колата не върви сама и ми гаснеше,дотолко ми бе чудна тази магия защото вече не си чувам двигателя да вие като комбайн :) .Това е човека на когото мога да оставя колата и да разчитам че съвестно всичко ще стане наред.Благодаря много и ще разправям за теб на всеки болен пернишки голф че има кой да го излекува .Поздрави :)

:да: :обичам ви

rgivod
Автомобил: passat b5 variant
Двигател: afn 1999

Мнениеот rgivod » Пон 22 ное 2010 17:24

Аз тази вечер ще му оставя една 2-ка 1.3 с пиербург, за цялостна диагностика от утре сутрин , смяна на масло,филтри и свещи евентуално.От тук на там ако има нещо друго той ще каже .Ще ви кажа дали съм доволен и т.н.

rgivod
Автомобил: passat b5 variant
Двигател: afn 1999

Мнениеот rgivod » Пон 29 ное 2010 16:05

Както обещах в предният си пост Давам своята оценнка а именно "ПРЕПОРЪКА" за ЛЮСИ и Татко му, Хората са коректни и аз съм доволен, след настройката на карбуратора Голфчето проработи нормално и започна да пали от 1/4 оборот както се очакваше. Подмениха Свещите с NGK и маслото което си беше за смяна.Относно парите които ми поискаха за работата просто няма да говоря защото ми е неудобно, сумата беше пре доволна за мен. Препоръчвам ги и им пожелавам успех.За по нататък съм им замислил да ми подменят де що има нещо гумено по окачването но това на пролет.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”