Преди известно време с Пасата пътувах за София със съпругата ми и трябваше да се върнем късно вечерта, прогнозата беше за обилни дъждове. Някъде около разклона за Ловеч ми отказаха чистачките, и се видях принуден да не чакам, ами да отида в сервиза на околовръстното и да видят какъв е проблема. Едни чистачки са все пак, какво толкова да е станало?!
Приеха ми колата около 14 часа, до 19.30 трима типове с много и най-различна техника висяха под капака и около колата, накрая приемчика дойде и ми каза, че проблема бил в ключа на чистачките, при тях нямало - доставка 5 работни дни.
Посегнах към ключа и талона си, ама не, сметката за диагностиката ми излезе 132 лева. Без да е отстранен проблема. Платих за да си се прибера, как съм се прибирал вечерта в дъжда без чистачки - само аз си знам.
На следващия ден отидох при едни момчета в електричарски сервиз за автомобили, само с това се занимават. Забравих да кажа, че съм от Габрово. Сервиза се казва "Бай Илия". 45 минути, сменено едно реле за 40 лева и... имам чистачки. Тези от сервиза н VW дори не бяха диагностицирали правилно проблема.
Те не са виновни момчетата, защото им изсипват маса техника, ама да ги пратят за 2-3 месеца да се научат да работят с нея.
И все пак, стойте далеч от сервиза на VW на околовръстното - плащаш си и нищо.
Не ходете в VW-сервиза на околовръстното в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не ходете в VW-сервиза на околовръстното в София
колега, така като чета, имаш впредвид сершиза Порше София Изток, преди изхода за Пловдив, на отбивката за село Лозен, нали..? защото има 2 сервиза на околовръстното, ама другия е в Овча Купел..?
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Не ходете в VW-сервиза на околовръстното в София
От текста излиза че, е бил в Ловеч и там я е правил 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”