проблеми с ел.стъклата

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
kocev2007
Автомобил:
Двигател:

проблеми с ел.стъклата

Мнениеот kocev2007 » Нед 22 ное 2009 0:04

колеги занимавам се вече 7г. с ремонт на ел. стъкла в Пловдив. Смея да твърдя че стават перфекно,има и гаранция. Ако някой има въпроси готов съм да отговарям и обяснявам. Ако пък искате да се чуем тел.0898736029

Потребителски аватар
ventolin
Автомобил:
Двигател:

Re: проблеми с ел.стъклата

Мнениеот ventolin » Съб 28 ное 2009 14:05

Във Варна познаваш ли човек по тия въпроси? Едното ми стъкло, когато се свали не иска да се вдига. Сипах му веднъж глицерин в пролуката и номера мина, но втория път и с това не се получи.

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Съб 28 ное 2009 22:04

Да и съм така със дясното стъкло!!! Пуска се перфектно, но после се дига едвам едвам. Естествено разгледах форума. И прочетох някъде, че има вариант да не се дига перфектно по-простата причина, че това не е оригинално стъкло. Примерно колата е била ударена и е с ново стъкло, но не оригинално. И то просто не пасва идеално. Аз като загледах моето видях, че е точно такова!!! :D

Потребителски аватар
ventolin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ventolin » Чет 03 дек 2009 15:44

Как да разбера дали е оригинално? При мен обаче ми се струва, че проблема е друг, защото той се появи впоследствие.

Alexandar_yordanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alexandar_yordanov » Пет 04 дек 2009 0:59

Нe е нищо сложно. Отвори кората и погледни. Може и пластинките да са, може и жило. Погледни го първо. Но и разгледай форума по-добре. Има други такива теми за ел. стъкла. Там информацията е по-подробна. :D

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”