Благодарности на Люси (vit_autosofia)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Благодарности на Люси (vit_autosofia)
Искам да изкажа похвала и благодарност на Люси от Орландовци, че ми оправи голфчето. Имах проблеми с карбуратора (Keihin) и тук никой не искаше да се заеме. Той ми се обади, отидох при него и наистина го оправи, а покрай него и сума ти други неща, настрои го и колата почна да върви много, набира на 5-та по баирите нагоре, харчи малко, двигателят почна да звучи различно и да работи стабилно - стана осичка. Много съм доволен, голям майстор е, много разбира и не само от карбуратори, а от всичко, има голям опит и не взема скъпо. Освен това работи много съвестно, върши всичко с внимание и спокойно без нерви макар, че имаше за какво. Приятен човек, прави нещата с желание и обича да помага на хората. Сервизът му се намира в София, кв. Орландовци, ул. Подем №18
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
vit_autosofia написа:такъв съм си аз
Ти не се обаждай сега - като пораснеш още малко и ако слушкаш големите батковци, за рожденния ден ще ти пуснем една тема ала "Официално издигам в култ личността на Еди-кой-си"

А сега по сериозно. Както бях писал някъде в друга тема, бях при него за т.н. ремонт-след-покупка, смятам всеки знае какво имам предвид. Минаха вече повече от четири месеца от тогава и към 5к км и както ми беше обещано, само наливам бензин и карам. По колата (беше в окаяно състояние) нищо не се обажда, върви си като часовник, гори ми 8 градско и 6 междуградско, пали като ме види с ключа, парното е на 6... По груби сметки в последствие, това което платих с работата е с към 200 лв по-малко от сбора на цените само на сменените части - това как стана не знам. За избора на части му оказах сляпо доверие, което се оправда - сигурен съм че няма сложени ментета, а идеалното съотношение цена-качество. С две думи много съм доволен и препоръчвам за всички операции, който не изискват някакъв вид стендове или специализирана техника, макар че на реглажа на който после ходих почти нямаше какво да регулират, в КАТ пък "спрях барабаните" от ръчна

Поздрави и успех на Люси

Последна промяна от dj_tuhla на Съб 15 юли 2006 18:24, променено общо 5 пъти.
- vit_autosofia
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
tanks
Специални благодарности на Люси, за перфектната работа по галфона ми:)) много си харесвам колата и се радвам, когато виждам човек, който прави нещата с радост и мерак а не по задължение.
Люси, от късмет и клиенти да се не отървеш...
))

Люси, от късмет и клиенти да се не отървеш...

- vit_autosofia
- Контакти:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Щом сте почнали и аз имам какво да кажа
Мерси за това, че поправи служебното пежо което върви като изтребител сега
- то никога не е отлепяло на бензин нито на газ нито никък преди да го подбараш!
Мерси, че пооправи голфето да не ми пали на чак толкова високи обороти и да не ми прекъсва толкова често.
Мерси че ще му оправиме всичките видове ядове Люска
абе направо
http://funmansion.com/html/One-Million-Thank-Yous.html
И мерси за отделеното внимание в НЕДЕЛЯ СУТРИНТА В 5:30 .... това ме разби тотално бате ...

Мерси за това, че поправи служебното пежо което върви като изтребител сега

Мерси, че пооправи голфето да не ми пали на чак толкова високи обороти и да не ми прекъсва толкова често.
Мерси че ще му оправиме всичките видове ядове Люска

абе направо
И мерси за отделеното внимание в НЕДЕЛЯ СУТРИНТА В 5:30 .... това ме разби тотално бате ...

- vit_autosofia
- Контакти:
Pavcho2 написа:Щом сте почнали и аз имам какво да кажа
Мерси за това, че поправи служебното пежо което върви като изтребител сега- то никога не е отлепяло на бензин нито на газ нито никък преди да го подбараш!
Мерси че ще му оправиме всичките видове ядове Люска![]()
абе направо

мерси и аз
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
Commander_Keen написа:Искам и аз да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност на Люси!!! Оправи ми голфчето така,че сякаш току що е излезнало от завода...откакто я имам тази кола не е вървяла така...и сега пали от разВъпреки,че му висях на главата доста време я направи и то прекрасно
![]()
Люси БЛАГОДАРЯ!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз искам да похваля Люси!
Пичът е много точен, разбира си от работата, обяснява умно на глупавите въпроси и не взима скъпо. Настрои ми карбуратора и още куп глупости и сега разбирам как е трябвало да работи на бензин тая кола. Особено ме зарадва фактът, че работи по моя случай в неделя в 8 сутринта, когато други хора обикновено изтрезняват.
Люси, мерси за помощта, да си жив и здрав, майсторе.
Люси, мерси за помощта, да си жив и здрав, майсторе.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”