Благодарности на Люси (vit_autosofia)

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
gyb
Автомобил:
Двигател:

Благодарности на Люси (vit_autosofia)

Мнениеот gyb » Пон 29 май 2006 0:43

Искам да изкажа похвала и благодарност на Люси от Орландовци, че ми оправи голфчето. Имах проблеми с карбуратора (Keihin) и тук никой не искаше да се заеме. Той ми се обади, отидох при него и наистина го оправи, а покрай него и сума ти други неща, настрои го и колата почна да върви много, набира на 5-та по баирите нагоре, харчи малко, двигателят почна да звучи различно и да работи стабилно - стана осичка. Много съм доволен, голям майстор е, много разбира и не само от карбуратори, а от всичко, има голям опит и не взема скъпо. Освен това работи много съвестно, върши всичко с внимание и спокойно без нерви макар, че имаше за какво. Приятен човек, прави нещата с желание и обича да помага на хората. Сервизът му се намира в София, кв. Орландовци, ул. Подем №18

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 29 май 2006 7:42

такъв съм си аз :wink: :lol:

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Пон 29 май 2006 8:21

vit_autosofia написа:такъв съм си аз

Ти не се обаждай сега - като пораснеш още малко и ако слушкаш големите батковци, за рожденния ден ще ти пуснем една тема ала "Официално издигам в култ личността на Еди-кой-си" :lol:

А сега по сериозно. Както бях писал някъде в друга тема, бях при него за т.н. ремонт-след-покупка, смятам всеки знае какво имам предвид. Минаха вече повече от четири месеца от тогава и към 5к км и както ми беше обещано, само наливам бензин и карам. По колата (беше в окаяно състояние) нищо не се обажда, върви си като часовник, гори ми 8 градско и 6 междуградско, пали като ме види с ключа, парното е на 6... По груби сметки в последствие, това което платих с работата е с към 200 лв по-малко от сбора на цените само на сменените части - това как стана не знам. За избора на части му оказах сляпо доверие, което се оправда - сигурен съм че няма сложени ментета, а идеалното съотношение цена-качество. С две думи много съм доволен и препоръчвам за всички операции, който не изискват някакъв вид стендове или специализирана техника, макар че на реглажа на който после ходих почти нямаше какво да регулират, в КАТ пък "спрях барабаните" от ръчна :lol:

Поздрави и успех на Люси :bowdown

Последна промяна от dj_tuhla на Съб 15 юли 2006 18:24, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 29 май 2006 10:08

dj_tuhla написа:
vit_autosofia написа:такъв съм си аз

Ти не се обаждай сега - като пораснеш още малко и ако слушкаш големите батковци, за рожденния ден ще ти пуснем една тема ала "Официално издигам в култ личността на Еди-кой-си" :lol:

няма да се обаждам и ще слушкам :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

tanks

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 14 юли 2006 10:05

Специални благодарности на Люси, за перфектната работа по галфона ми:)) много си харесвам колата и се радвам, когато виждам човек, който прави нещата с радост и мерак а не по задължение.
:bowdown :bowdown :bowdown :beer

Люси, от късмет и клиенти да се не отървеш...:)))

Потребителски аватар
isto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот isto » Пон 13 ное 2006 17:39

Още благодарности за Люси (в Орландовци) от мен. Смени ми карбуратора и оправи още куп други неща и вкара голфа ми в правия път. :D

Хубаво е че се намират и майстори-мераклии, които не карат даста-праста и си вършат съвестно работата.

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Чет 16 ное 2006 15:49

isto написа:Още благодарности за Люси (в Орландовци) от мен. Смени ми карбуратора и оправи още куп други неща и вкара голфа ми в правия път. :D

Хубаво е че се намират и майстори-мераклии, които не карат даста-праста и си вършат съвестно работата.

:077: :да:с кеф да си го караш

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 29 ное 2006 19:50

Последно да похваля Люската, сдобил се е и с индикатор на качеството на горивната смес, от как ми пререгулира карбуратора колата се успа и колкото и да е странно освен че не тресе вече и не се стига до пускане на перка в задръстванията - заковава стрелката на средата и това е. :bowdown

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Чет 30 ное 2006 9:51

Мдааа и мен ме прие... Оправи ми спирачките, въпреки че му се обадих по никое време... :)

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Съб 09 дек 2006 20:12

Щом сте почнали и аз имам какво да кажа :)

Мерси за това, че поправи служебното пежо което върви като изтребител сега :) - то никога не е отлепяло на бензин нито на газ нито никък преди да го подбараш!

Мерси, че пооправи голфето да не ми пали на чак толкова високи обороти и да не ми прекъсва толкова често.

Мерси че ще му оправиме всичките видове ядове Люска :)
абе направо
http://funmansion.com/html/One-Million-Thank-Yous.html

И мерси за отделеното внимание в НЕДЕЛЯ СУТРИНТА В 5:30 .... това ме разби тотално бате ... :bowdown

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Нед 10 дек 2006 8:58

Pavcho2 написа:Щом сте почнали и аз имам какво да кажа :)

Мерси за това, че поправи служебното пежо което върви като изтребител сега :) - то никога не е отлепяло на бензин нито на газ нито никък преди да го подбараш!

Мерси, че пооправи голфето да не ми пали на чак толкова високи обороти и да не ми прекъсва толкова често.

Мерси че ще му оправиме всичките видове ядове Люска :)
абе направо

И мерси за отделеното внимание в НЕДЕЛЯ СУТРИНТА В 5:30 .... това ме разби тотално бате ... :bowdown

:lol: :lol: :lol: :lol: това направо ме разби
мерси и аз

Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Мнениеот Commander_Keen » Сря 13 дек 2006 16:45

Искам и аз да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност на Люси!!! Оправи ми голфчето така,че сякаш току що е излезнало от завода...откакто я имам тази кола не е вървяла така...и сега пали от раз :D Въпреки,че му висях на главата доста време я направи и то прекрасно :)
Люси БЛАГОДАРЯ!!!

Потребителски аватар
vit_autosofia
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Сря 13 дек 2006 18:03

Commander_Keen написа:Искам и аз да изкажа ОГРОМНАТА си благодарност на Люси!!! Оправи ми голфчето така,че сякаш току що е излезнало от завода...откакто я имам тази кола не е вървяла така...и сега пали от раз :D Въпреки,че му висях на главата доста време я направи и то прекрасно :)
Люси БЛАГОДАРЯ!!!

:да: сега само бензин и :drive

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Сря 13 дек 2006 20:07

Разбира си човека!

c1ick
Автомобил:
Двигател:

И аз искам да похваля Люси!

Мнениеот c1ick » Сря 13 дек 2006 20:41

Пичът е много точен, разбира си от работата, обяснява умно на глупавите въпроси и не взима скъпо. Настрои ми карбуратора и още куп глупости и сега разбирам как е трябвало да работи на бензин тая кола. Особено ме зарадва фактът, че работи по моя случай в неделя в 8 сутринта, когато други хора обикновено изтрезняват.
Люси, мерси за помощта, да си жив и здрав, майсторе. :-)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”