:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Ямбол-гуми център Фулда (по пътя за КАТ в ляво) - измамници

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Ямбол-гуми център Фулда (по пътя за КАТ в ляво) - измамници

Мнениеот freestyler911 » Сря 29 дек 2010 1:32

След като ми се наложи смяна на четирите вентила на гумите , реших да ги мина и на едно балансче. Посетих гуми център Фулда, по пътя за стария ДАП и КАТ в гр. Ямбол.След правен баланс от тях (като плащах разбрах че са пияни) колата ми действаше като масажор. На друг сервиз в града момчетата ми обясниха как се прави баланса и ми стана ясно че никакъв баланс не са ми направили. Свалиха ми от едното колело 100 грама грешно монтирани тежести. Другите колела също не ми бяха балансирани правилно. "Много големи дисбаланси, какво си правил с тия джанти , удрял ли си ги?" това им бяха думите. Аз им отговорих ,че за 3 години не съм стъпвал в гумаджийница, освен припомпване по бензиностанциите.

Казаха ми във въпросния сервиз ,че една от джантите ми била като яйце, и била за изхвърляне, и неможела да се изправи. За 3 години и гума не съм пукал дори...., не съм имал проблем с тресене на волана или нещо подобно. Хвана ме яд, и на друг сервиз в града, без да им казвам какво ми се е случило си поръчах баланс на "яйцевидната" джанта. Момчето каза че не е балансирана, свали всичкото олово и я мина на стенда , показа ми как се прави, сложи тежести на местата показани от машината, пак я пусна на стенда и показа отклонение нула.Каза че джантата е отлична.Поисках и на останалите колела баланс. Платих общо за баланс 24 лева (по 12 на двата сервиза). :?

Та , за да не ви лъжат... :
1.Свалят се всички тежести от джантата.
2.Пуска се стенда.
3.Стенда е показал колко грама от коя страна на двантата да се сложат.
4.След монтиране на тежестите и след пускане на стенда, от двете страни трябва да стане на нула.

Настоявам сервиза да се добави в темата със сервизите в които не е препоръчително да се ходи, тъй като това ми е второ лошо впечатление от тях, както и баща ми остана неприятно балансиран и колата му искаше все наляво да ходи.... Много излишно олово имат тия хора.

Ако някой познава чорбаджията на обекта, нека ми даде координати на същия на лични или да му сигнализира че му тровят бизнеса. Аз лично ще ида да видя дали няма оставен телефон.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Re: Ямбол-гуми център Фулда (по пътя за КАТ в ляво) - измамници

Мнениеот Гергин » Пет 31 дек 2010 19:17

Пиши на Фулда ще им разкажат играта. Вервай ми.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 31 дек 2010 19:19

Ти сериозно ли мислиш че Фулда има нещо общо с този сервиз?

ta4eva86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ta4eva86 » Пон 21 фев 2011 16:02

Това е номера на управителя:0887 57 57 57

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”