Казаха ми във въпросния сервиз ,че една от джантите ми била като яйце, и била за изхвърляне, и неможела да се изправи. За 3 години и гума не съм пукал дори...., не съм имал проблем с тресене на волана или нещо подобно. Хвана ме яд, и на друг сервиз в града, без да им казвам какво ми се е случило си поръчах баланс на "яйцевидната" джанта. Момчето каза че не е балансирана, свали всичкото олово и я мина на стенда , показа ми как се прави, сложи тежести на местата показани от машината, пак я пусна на стенда и показа отклонение нула.Каза че джантата е отлична.Поисках и на останалите колела баланс. Платих общо за баланс 24 лева (по 12 на двата сервиза).

Та , за да не ви лъжат... :
1.Свалят се всички тежести от джантата.
2.Пуска се стенда.
3.Стенда е показал колко грама от коя страна на двантата да се сложат.
4.След монтиране на тежестите и след пускане на стенда, от двете страни трябва да стане на нула.
Настоявам сервиза да се добави в темата със сервизите в които не е препоръчително да се ходи, тъй като това ми е второ лошо впечатление от тях, както и баща ми остана неприятно балансиран и колата му искаше все наляво да ходи.... Много излишно олово имат тия хора.
Ако някой познава чорбаджията на обекта, нека ми даде координати на същия на лични или да му сигнализира че му тровят бизнеса. Аз лично ще ида да видя дали няма оставен телефон.