Газов инжекцион Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Газов инжекцион Варна
Доста теми прочетох тук,но не прочетох никъде някой да похвали монтажници от Варна....От до тука проченето ми стана ясно,че е супер важно кой ще ти монтира ГИ тъй като има много "майсторчета" дето не знаят какво правят....като цяло не съм избрал точната марка,но може и да ми предложите(някой който е сложил и вече си кара на гасчица)за някъде към 1000 до 1300.Предарително благодаря на отзовалите се колеги.Става въпрос за пълна инжекция 1.8 16V
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Газов инжекцион Варна
Намери колегата Snobar4eto от Варна и го помоли да ти обясни или да те заведе при Росен в двора на военнот зад затвора.
Тука разгледах разни теми и намерих зад болницата(местност Сотира/над ТУ-Варна/) на тази ямболската фирма дето е вносител на ланди рензо имало нещо като дистрибутор или нещо от този род който монтира тяхните инжекциони(ланди рензо)....някой колега ходил ли е там 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Мога да препоръчам газ сервиза - в дясно преди бивш Нов хлебозавод.
ИМа още 1 по Хр. Смирненски в посока ТУ по 1 стръмно пътче - "Алфа газ" На пътя има 1 голяма жълта табела с надпис.
ИМа още 1 по Хр. Смирненски в посока ТУ по 1 стръмно пътче - "Алфа газ" На пътя има 1 голяма жълта табела с надпис.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”