:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Некоректни гумаджии

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
murmorko
Автомобил:
Двигател:

Некоректни гумаджии

Мнениеот murmorko » Чет 17 мар 2011 23:25

Здравейте колеги!

Случката: При направена от моя страна глупост и минаваме с едната гума през един бордюр реших да проверя джанта и гума дали са читави. Най-близкия и денонощен гумаджия беше на ул. Н.Мушанов в София. Човека определено не му се работеше ( на кой ли му се??! )гумата била ок но джантата видиш ли крива, само той в София можел да изправя фланеца. Искаше да ме метне да му оставя гумата и джантата да я изправя и утре да си я взема - ДА АМА НЕ (!!!) реших да си взимам всичко и при мой познати в Лозенец. Познайте какво, всичко си беше наред на джантата.

Извод за мен си: Нямам намерение да стъпвам там.

ps. ако може да те метнем, ще го направим.

Ако съм сбъркал раздела, прощавайте. :)

Потребителски аватар
zinno
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректни гумаджии

Мнениеот zinno » Пет 18 мар 2011 21:53

Ужас...добре си направил...само че не е истина колко се увеличават такива хората дето вместо да помагат гледат да прецакат другия.И аз веднъж се връщах към София с приятел (той си караше колата) и забеляза че след 100 в предницата имаше страхотни вибрации и спря в един сервиз за гуми да ги балансират.Момчетата там казаха,че имало крива джанта...след около 30 мин я сглобиха и си тръгнахме,и какво-никаква разлика.В крайна сметка е хубаво да си се ходи на проверени места,но понякога няма начин...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”