Въпрос: читав тенекеджия- бояджия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Luskaviq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос: читав тенекеджия- бояджия
колеги, кажете моляви се някакъв сервиз или човек който да ми позачука малко двата предни калника и да ми смени бронята с широка за г2 

- Luskaviq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги, днес бях в този сервиз на ул. Филип Кутев №7.там ми казаха за следните щети от снимките само тенекеджииска работа и поставяне на нова широка броня(бронята си е моя естествено), цена -150лв и след това смъкнаха на 120лв
нещо ми се видя висока цената, като се има в предвид че след това и бояджия трябва да се ангажира и той кой знае колко ще иска.
.jpg)
.jpg)

нещо ми се видя висока цената, като се има в предвид че след това и бояджия трябва да се ангажира и той кой знае колко ще иска.

- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми те тия услуги са скъпи колага
виж това не е болка за умиране може да отидеш и при някой т.н. гаражен майстор и да ти свърши тази работа за същите пари обаче с всичко включено . В сервиз винаги е по-скъпо , но това си има свойто обяснение .
Моя съвет е не се меткай на сервизи и то толкоз големи щото ще си плащаш прилично , и то за работа дето могат да ти я свършат и в обакновен гараж

виж това не е болка за умиране може да отидеш и при някой т.н. гаражен майстор и да ти свърши тази работа за същите пари обаче с всичко включено . В сервиз винаги е по-скъпо , но това си има свойто обяснение .
Моя съвет е не се меткай на сервизи и то толкоз големи щото ще си плащаш прилично , и то за работа дето могат да ти я свършат и в обакновен гараж
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:

Много бе?
При мен за врата на Омега (бащата завивал и отнесъл некакво колче) сериозно вдлъбната - изправяне, кит, боя, изправяне и лепене на лайсната и боя+кит на предната престилка - 160лв. Август ходих за Поло-то че ми бяха ръчкали с отвертка по вратата, но минах като щета към ДЗИ. Тогава за покрива (люпи се лака) чичкото ме оферира за 120лв.(боя + работа)... Ти при този до мивката ли ходи?
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е вариант с нови калнци ,но трябва да събюдаваш за антикорозионното покритие щото твойте ако са оригиналните ще видиш , че са наплескани доста добре особено на колонката при пантите на вратите . Там имаш два болта и то така здраво са омазани , че едва ли ще ги видиш . Ако и ти след това не си поиграеш да понаплескаш малко прочутата антикорозионна устойчивост на VW при теб ще се загуби .
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”