Добър магазин за авточасти в Пловдив

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
katri71
Автомобил:
Двигател:

Добър магазин за авточасти в Пловдив

Мнениеот katri71 » Сря 13 юни 2007 12:40

Обръщам се към колегите съфорумци от Пловдив - къде в града на тепетата има добър магазин за авточасти за VW.
Споделете Вие от къде пазарувате най-вече - мнение препоръки и т.н....
Аз лично не обичам да сменям магазините и пазарувам все от един и същи магазин - въпроса е кой да е той?
mod edit: vasstop

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Чет 14 юни 2007 10:00

Явно в Пловдив няма добър магазин за части за VW :)

Потребителски аватар
operator
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот operator » Чет 14 юни 2007 15:01

има един.. то има много де ,но в този квото и да съм потърси си има и са много точни пичките и пичовете..

значи намира се като идваш от карловско шосе.. на магазин НЕВА( май така беше) даваш надясно.. караш надолу и 2рата(май беше.. има точно на левия ъгъл един магазин за ауспуси) завиваш наляво.. и вече ти се пада на 50 метра от дясната страна..

Потребителски аватар
katri
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri » Чет 14 юни 2007 17:10

да колега в тази зона на Пловдив е бъкано с магазинчета за авточасти и се надпреварват кой повече да те излъже:)

Потребителски аватар
operator
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот operator » Чет 14 юни 2007 17:26

katri написа:да колега в тази зона на Пловдив е бъкано с магазинчета за авточасти и се надпреварват кой повече да те излъже:)

ее колега ти си знаеш все пак.. но там съм и редовен клиент и нито цени са надути нито нищо..а и няма made in turkey..всичко което съм си взимал е Germany..тва му е хубавото, но ти си преценяваш къде да ходиш..айде със здраве..

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Чет 14 юни 2007 18:47

Какво ти трябва?За конкретните неща различни магазини са читави.
Като цяло не препоръчвам марката Topran за каквото и да е.Ако ти трябва нещо питай във форума или тук,аз и колегите ще те упътим.
Произходът на частите в БГ изобщо няма да го коментирам...

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Re: Добър магазин за авточасти в Пловдив

Мнениеот KingoftheROAD » Пон 25 юни 2007 22:33

:roll: сори, имах проблеми с връзката

Последна промяна от KingoftheROAD на Вто 26 юни 2007 0:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Пон 25 юни 2007 23:59

katri71 написа:...къде в града на тепетата има добър магазин за авточасти за VW?....
....Аз лично не обичам да сменям магазините и пазарувам все от един и същи магазин.....

Колега, едва ли ще намериш всичко каквото ти трябва за VW само в един магазин. Според мен поне 2-3 ще са нужни. На мен ми препоръчаха :arrow: този Като наблегнаха че не продавали ментета. Лично аз не съм купувал нищо от тях досега поради факта че отскоро имам VW-то. Но предполагам има и други магазини . Иначе разбирам много добре нежеланието ти да сменяш магазините. Може би ако имаше официален представител на VW или вносител на оригинални части в Пловдив и аз щях да съм само в един магазин. :D

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 26 юни 2007 7:09

KingoftheROAD написа:
katri71 написа:...къде в града на тепетата има добър магазин за авточасти за VW?....
....Аз лично не обичам да сменям магазините и пазарувам все от един и същи магазин.....

Колега, едва ли ще намериш всичко каквото ти трябва за VW само в един магазин. Според мен поне 2-3 ще са нужни. На мен ми препоръчаха :arrow: този Като наблегнаха че не продавали ментета. Лично аз не съм купувал нищо от тях досега поради факта че отскоро имам VW-то. Но предполагам има и други магазини . Иначе разбирам много добре нежеланието ти да сменяш магазините. Може би ако имаше официален представител на VW или вносител на оригинални части в Пловдив и аз щях да съм само в един магазин. :D

Хъ-хъ има официален представител - ХААС на Пещерско шосе.Ама там само кинтс да имате.

Косер е добър магазин.Плюс-че за тях от мен.Само дето цените са им малко високи.

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Вто 26 юни 2007 8:34

колега не знам защо Хаас не ми излиза на Пещерско шосе?
а на
ХААС - 60 ЕООД

Град: Пловдив - 4003

Тел: 032/ 96 75 28, 032/ 95 09 76 факс: 032/ 96 75 28

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Сря 27 юни 2007 22:39

andro_ написа:Косер е добър магазин.Плюс-че за тях от мен.Само дето цените са им малко високи.

Колега, знаеш добре че хубавите и качествени неща са скъпи. Няма евтино и качествено, освен като изключение от правилото. Когато си скъп на триците и евтин на брашното какво се получава? Проблеми. Аз предпочитам да проуча въпроса и да дам малко повечко парички, но да знам че "нема проблема с Лепа Брена" :D , отколкото да повтаям едно и също упражнение няколко пъти докато открием топлата вода например. Хайде със здраве.

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Чет 28 юни 2007 15:38

"Елит кар" на ул. Найчо Цанов - на50тина метра от кръстовището на Сточна гара в посока Съдийски квартал.
и магазина за авточасти на бул.6ти септември, до сладкарница 'Неделя'. на 'Бош' има оригинални неща на бул. Мария Луиза, от страната на блока с автосалоните, след дискотека "Папараци" май се казваше в посока бул. Източен.

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Пет 29 юни 2007 23:32

Колеги, можете ли да препоръчате магазин с по свестни аксесоари в Пловдив за VW ? Искам да си купя прилични калобрани, но все ментета гледам които не ми пасват добре на моето животно. :roll: Огледала, багажници на покрива и др. подобни.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 30 юни 2007 7:15

KingoftheROAD написа:
andro_ написа:Косер е добър магазин.Плюс-че за тях от мен.Само дето цените са им малко високи.

Колега, знаеш добре че хубавите и качествени неща са скъпи. Няма евтино и качествено, освен като изключение от правилото. Когато си скъп на триците и евтин на брашното какво се получава? Проблеми. Аз предпочитам да проуча въпроса и да дам малко повечко парички, но да знам че "нема проблема с Лепа Брена" :D , отколкото да повтаям едно и също упражнение няколко пъти докато открием топлата вода например. Хайде със здраве.

Не е точно така,защото надценките в бранша са страшни.Конкретни примери няма да давам,но имам случай,в който едно нещо на едро е 60 лв,на дребно 165лв.Ако това е сигнал за качество.... :twisted:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 30 юни 2007 7:17

Nick_axe написа:колега не знам защо Хаас не ми излиза на Пещерско шосе?
а на
ХААС - 60 ЕООД

Град: Пловдив - 4003

Тел: 032/ 96 75 28, 032/ 95 09 76 факс: 032/ 96 75 28

Тук грешката е моя! Пазарджишко е шосето,но преди табелата за край на града е бул.България (най-готиния в Пловдив,все едно само верижни трактори са минавали по него).

Срещу Хаас са Порше БГ.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”