Смяна на катализатора с резонаторно гърне

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Golf 3 -Astra 1.6
Автомобил:
Двигател:

Смяна на катализатора с резонаторно гърне

Мнениеот Golf 3 -Astra 1.6 » Нед 08 май 2005 12:37

Дайте идея къде сменяте в София катализатора. Последния път аз го намправих в Мкомплект на околовръстното, малко преди светофара за Княжево и Горна баня. Бързо работиха момчетата и година гаранция ми дадоха, но малко си оставиха ръцете. Понеже ми направиха хубава цена от 100лв за всички тръби и гърнета без колектора, свалиха всичко и ми сложиха нови, но една заварка нещо стана крива и 4пъти ми къса гумения тампон. Вярно, че и четирите пъти ми уважиха гаранцията, ама тва си е загуба на време. Сега едно аверче каза да отида в Крафт в Дружба, някой ходил ли е там? Други идеи? :idea:

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

за аспуси

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Нед 08 май 2005 14:46

по новия път за младост 1а след моста в дясно има един сервиз за аспуси(пред него има един тенекиен човек) не работят скъпо. Вече две години карам с тяхните аспуси и нямам никакви проблеми . Колкото до крафт бива зависи от цената. Все пак всичко се върти около парите.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 08 май 2005 15:01

Сервиз "Лазаров" -
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1080

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 09 май 2005 9:12

Ми аз преди година водих на доктор Джетата в Крафт на околовръстното и бях много доволен от качеството , но не и от цената. Сега не си спомням , но беше доста скъпо.

Потребителски аватар
niki123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niki123 » Пон 09 май 2005 10:05

Аз ходих в ЕМ комплект (май така се казват). Намира се пак на околовръстното в посока Люлин доста след Крафт.

Доволен съм. Резонансно гърне + труда = 45 лв. Ако трябва да се мести ламбда сонда (моята е преди катализатора) ми казаха, че би струвало 65 лв.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: за аспуси

Мнениеот Dodi_Dogg » Пон 16 май 2005 2:26

SSivanov написа:по новия път за младост 1а след моста в дясно има един сервиз за аспуси(пред него има един тенекиен човек) не работят скъпо. Вече две години карам с тяхните аспуси и нямам никакви проблеми . Колкото до крафт бива зависи от цената. Все пак всичко се върти около парите.

Аш баш. Там е истината. Ефтино и ка4ествено с година гаранция

Потребителски аватар
LIL beginner
Автомобил:
Двигател:

Re: за аспуси

Мнениеот LIL beginner » Съб 22 юли 2006 10:50

ЧАНДЛЪР БИНК написа:по новия път за младост 1а след моста в дясно има един сервиз за аспуси(пред него има един тенекиен човек) не работят скъпо. Вече две години карам с тяхните аспуси и нямам никакви проблеми . Колкото до крафт бива зависи от цената. Все пак всичко се върти около парите.

а дали може да кажете по-конкретно (не се ориентирам много добре) къде е това. ако може номер на блок ноблизо или улица ще видя в бгмапс
благодаря

aifos
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот aifos » Нед 30 юли 2006 14:42

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”