Смяна на катализатора с резонаторно гърне
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на катализатора с резонаторно гърне
Дайте идея къде сменяте в София катализатора. Последния път аз го намправих в Мкомплект на околовръстното, малко преди светофара за Княжево и Горна баня. Бързо работиха момчетата и година гаранция ми дадоха, но малко си оставиха ръцете. Понеже ми направиха хубава цена от 100лв за всички тръби и гърнета без колектора, свалиха всичко и ми сложиха нови, но една заварка нещо стана крива и 4пъти ми къса гумения тампон. Вярно, че и четирите пъти ми уважиха гаранцията, ама тва си е загуба на време. Сега едно аверче каза да отида в Крафт в Дружба, някой ходил ли е там? Други идеи? 

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за аспуси
по новия път за младост 1а след моста в дясно има един сервиз за аспуси(пред него има един тенекиен човек) не работят скъпо. Вече две години карам с тяхните аспуси и нямам никакви проблеми . Колкото до крафт бива зависи от цената. Все пак всичко се върти около парите.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Сервиз "Лазаров" -
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1080
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1080
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за аспуси
SSivanov написа:по новия път за младост 1а след моста в дясно има един сервиз за аспуси(пред него има един тенекиен човек) не работят скъпо. Вече две години карам с тяхните аспуси и нямам никакви проблеми . Колкото до крафт бива зависи от цената. Все пак всичко се върти около парите.
Аш баш. Там е истината. Ефтино и ка4ествено с година гаранция
- LIL beginner
- Автомобил:
- Двигател:
Re: за аспуси
ЧАНДЛЪР БИНК написа:по новия път за младост 1а след моста в дясно има един сервиз за аспуси(пред него има един тенекиен човек) не работят скъпо. Вече две години карам с тяхните аспуси и нямам никакви проблеми . Колкото до крафт бива зависи от цената. Все пак всичко се върти около парите.
а дали може да кажете по-конкретно (не се ориентирам много добре) къде е това. ако може номер на блок ноблизо или улица ще видя в бгмапс
благодаря
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”