имам проблем с дизел 1,9 ТДИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
имам проблем с дизел 1,9 ТДИ
я си кажете мнението за един сервиз ,който се намирал от орион като се тръгне към центъра има лукойл ,на гърба му имало някъв само дизели правел .та чували ли сте нещо за него и още един на зоологическата градина като тръгнеш да я заобикаляш за да стигнеш на хладилника на първия завой имало гараж ,само vw правели много добри ама нищо не прочетох за нито единия нито другия тук във форума
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: имам проблем с дизел 1,9 ТДИ
за този на лук-а не съм и чувал.за зоо-то съм чувал че се справял с нещата.но съм и чувал за никси от форума-та се допитай до него първо, дали може да ти свърши работа.успех .belor написа:я си кажете мнението за един сервиз ,който се намирал от орион като се тръгне към центъра има лукойл ,на гърба му имало някъв само дизели правел .та чували ли сте нещо за него и още един на зоологическата градина като тръгнеш да я заобикаляш за да стигнеш на хладилника на първия завой имало гараж ,само vw правели много добри ама нищо не прочетох за нито единия нито другия тук във форума
°niksi° написа:От Виктор дето е между Надежда и Люлин съм супер доволен.
Кажи за какво става дума все пак, какъв е проблема.
ами нещо доста взе да пуши бял дим отзад и да смърди на нафта .
а като я запаля отпред точно зад въздушния филтър има някъв дат1ик дето ще се счупи да цъка . моя майстор ме посъветва за диагностика при добър дизелджия ,аз чух за тези двамата и виктор ,
не разбирам много от двигатели и затова ми трябва човек ,който да свърши работа .
иначе колата не е загубила мощност .
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”