имам проблем с дизел 1,9 ТДИ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
belor
Автомобил:
Двигател:

имам проблем с дизел 1,9 ТДИ

Мнениеот belor » Съб 27 окт 2007 18:27

я си кажете мнението за един сервиз ,който се намирал от орион като се тръгне към центъра има лукойл ,на гърба му имало някъв само дизели правел .та чували ли сте нещо за него и още един на зоологическата градина като тръгнеш да я заобикаляш за да стигнеш на хладилника на първия завой имало гараж ,само vw правели много добри ама нищо не прочетох за нито единия нито другия тук във форума

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: имам проблем с дизел 1,9 ТДИ

Мнениеот tatenceto » Нед 28 окт 2007 19:06

belor написа:я си кажете мнението за един сервиз ,който се намирал от орион като се тръгне към центъра има лукойл ,на гърба му имало някъв само дизели правел .та чували ли сте нещо за него и още един на зоологическата градина като тръгнеш да я заобикаляш за да стигнеш на хладилника на първия завой имало гараж ,само vw правели много добри ама нищо не прочетох за нито единия нито другия тук във форума
за този на лук-а не съм и чувал.за зоо-то съм чувал че се справял с нещата.но съм и чувал за никси от форума-та се допитай до него първо, дали може да ти свърши работа.успех .

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 28 окт 2007 22:52

От Виктор дето е между Надежда и Люлин съм супер доволен.
Кажи за какво става дума все пак, какъв е проблема.

belor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот belor » Пон 29 окт 2007 10:52

°niksi° написа:От Виктор дето е между Надежда и Люлин съм супер доволен.
Кажи за какво става дума все пак, какъв е проблема.

ами нещо доста взе да пуши бял дим отзад и да смърди на нафта .
а като я запаля отпред точно зад въздушния филтър има някъв дат1ик дето ще се счупи да цъка . моя майстор ме посъветва за диагностика при добър дизелджия ,аз чух за тези двамата и виктор ,
не разбирам много от двигатели и затова ми трябва човек ,който да свърши работа .
иначе колата не е загубила мощност .

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Сря 07 ное 2007 7:13

За дизел май най-добре е да отидеш в Супер Дизел, на околовръстното между отбивките за Симеоново и Драгалевци, срещу Шел. Може малко скъпчии да ти се сторят, но със всеки проблем, с който съм ходил там съм получавал най-точната диагноза и съответно пипнатото от тях не е пипано повторно !

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”