Юнитреид"Дружба-2"Vw сервиз-За нищо не стават!!!!!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
djoni
Автомобил:
Двигател:

Юнитреид"Дружба-2"Vw сервиз-За нищо не стават!!!!!

Мнениеот djoni » Вто 06 ное 2007 20:39

Проблема на автомобила ми е от година и половина(ако искате проверете в саита).Днес отдох в тяхния сервиз като по компетентни и по можещи да ми помогнат за решаване на проблема с автомобила ми,но нищо не успяха да направат взеха ми 160лева за един гумен маркуч,искаха ми + 350 лева за бубина и ж краина сметка се оказа че и това не е причината-ЗА НИщО НЕ СТАВАТ,НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ЗИМАТ СМАО ПАРИ И НИщО ПОВЕЧЕ!!!!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 06 ное 2007 20:46

Като не четеш отзивите във форума за тях така е :twisted:

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 15 ное 2007 15:34

аз без малко да отида там да ми направят диагностика... добре че чета форума :) а и парите дето ми искат са..малко множко.Къде мога да си направя диагностика,че нещо сутрин колата ми губи обороти,ниски само и гасне.Като загрее после цял ден няма спиране.То хубаво,загрявам я и тръгвам,ама баш като тръгна и като угасне на кръстовището...малко е гадно :) чувам разни неща за родата ми :lol:

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Чет 15 ное 2007 17:50

peshonp написа:аз без малко да отида там да ми направят диагностика... добре че чета форума :) а и парите дето ми искат са..малко множко.Къде мога да си направя диагностика,че нещо сутрин колата ми губи обороти,ниски само и гасне.Като загрее после цял ден няма спиране.То хубаво,загрявам я и тръгвам,ама баш като тръгна и като угасне на кръстовището...малко е гадно :) чувам разни неща за родата ми :lol:

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”