Може ли да ми препоръчате свестен ключар в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Може ли да ми препоръчате свестен ключар в София
Може ли да ми препоръчате свестен ключар в София т.к. имам 1 ключ с чип и ме е страх да не го загубя.Колко може да струва в Сливен ми искаха 70лв за ключа и да прехвърлят информацията но нямах време.Става дума за Поло 96.Мерси
- g.n.g
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ==
meri написа:Струва 130 лева тук в София.70 лева е тънкана и не търси по-малко щото няма да намериш.
Така сие !
А защо толкова много колеги имат само по 1 ключ?
В това число съм и аз. Предишният собственик каза, че така е купил
колата от чужбина и така ми я даде с 1 ключ!!
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Re: ==
g.n.g написа:А защо толкова много колеги имат само по 1 ключ?
В това число съм и аз. Предишният собственик каза, че така е купил
колата от чужбина и така ми я даде с 1 ключ!!
Щото е била на лизинг най - вероятно

jordanpar написа:70 лева си е супер цена,колега.
На мен лятото ми откраднаха доста неща и покрай всичко и ключа на един Сеат Ибиза 2000г. /мамицата им/ ,който също е с чип на запалването.И ми излезе 170лв. в Бургас.Затова че ти си прави сметката дали ти е изгодно.
Значи ако си загубя или ми откраднат ключа ще ми излезе около 170лв,за да ми ''препрограмират '' нещата?
- ionov
- Автомобил:
- Двигател:
Петар написа:Моля те дай ми някакви координати адрес,телефон или каквото и да еVladko написа:Скъпо е 70лв за Сливен в София на повечето места е по 60-70лв,но повече от това си е кожодерство(130-170лв).
аз само не разбрах за софия ли търсиш ключар?ако да ето ти тел:0888642747 незнам дали е акотуален хаха

хахаха нито за телефона съм сигурен нито за адреса ама.....надявам се да помогна
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз реших да си направя втори ключ за колата ( Голф 3, 96-та година -купих я само с един). Оказа се че за да може да пали трябва да е с чип.
Поразпитах тук-там в София - цените варираха между 70 и 150лв. Като ключовете не са оригинални заготовки и в най-добрия случай имат емблема VW.
От любопитство звъннах до Unitrade-X, за да питам как са цените при тях. С голямо учудване разбрах, че ключовете при тях са ПО-ЕВТИНИ.
Ключ без светлинка е 40, а със - около 50 лв.
Единствено продецурата е по-тромава. Изискват големия талон на колата и се чака 1-2 седмици за доставката...
Поразпитах тук-там в София - цените варираха между 70 и 150лв. Като ключовете не са оригинални заготовки и в най-добрия случай имат емблема VW.
От любопитство звъннах до Unitrade-X, за да питам как са цените при тях. С голямо учудване разбрах, че ключовете при тях са ПО-ЕВТИНИ.
Ключ без светлинка е 40, а със - около 50 лв.
Единствено продецурата е по-тромава. Изискват големия талон на колата и се чака 1-2 седмици за доставката...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”