Сервиза на Pavcho

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Сервиза на Pavcho

Мнениеот scuba » Съб 16 фев 2008 20:34

Мноооо съм доволен от момчето. До сега бях доволен от магазина му, сега съм доволен и от сервиза му :-) Другата седмица ше има по-трудна задача за пасатора, но вярвам че ще се справят момчетата. И най-голямата убавина в цялата дейност е, че не обикалям да си търся части :-) Оставям колата, он си има и магазин и сервиз. Кот му требе за сервиза си го зима от НАгъзина ;-) А аз само си пия биичката отсртани

P.s. Уфффффф... пък новия му малък бегач, къв е лачен... майкоооо... ма нека той са си похвали с него.... Баси полото дръгливо :-)

Потребителски аватар
Smoocki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Smoocki » Нед 17 фев 2008 21:10

Е каде му е сервиза ? Някаде по Люлин ли ?

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Нед 17 фев 2008 23:46

[quote="Smoocki"]Е каде му е сервиза ? Някаде по Люлин ли ?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6&start=30 там му е сервиза на павчо

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиза на Pavcho

Мнениеот Dragon » Пон 18 фев 2008 8:33

scuba написа:Мноооо съм доволен от момчето. До сега бях доволен от магазина му, сега съм доволен и от сервиза му :-) Другата седмица ше има по-трудна задача за пасатора, но вярвам че ще се справят момчетата. И най-голямата убавина в цялата дейност е, че не обикалям да си търся части :-) Оставям колата, он си има и магазин и сервиз. Кот му требе за сервиза си го зима от НАгъзина ;-) А аз само си пия биичката отсртани

P.s. Уфффффф... пък новия му малък бегач, къв е лачен... майкоооо... ма нека той са си похвали с него.... Баси полото дръгливо :-)

Обясни какви ремонтни работи се правят там, че не е ясно от поста ти! Явно се справя със задачите, въпросът е с какви :roll:

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Пон 18 фев 2008 10:18

Основните дейности на сервиза са:
Монтаж, демонтаж и баланс на гуми, машинно изправяне на джанти, продажба на гуми джанти - нови и втора употреба.
Безплатна смяна на масло, при закупени от нас консумативи. Монтаж на автоаларми. Смяна накладки и дискове. И други бързи ремонтчета :wink: Ако имате някакви въпроси, моля на ЛС :!: :wink:
Сервизът се намира в кв.Люлин на бул.Петър Дертлиев срещу блок 020!

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Нед 23 мар 2008 12:53

И аз съм доволен. Смяна на шарнири :bowdown

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”