Ще ви копирам един mail, който изпратих до собствениците на официалните сервизи на VW в страната.
Извиниавам се, че е на "маймуница"

Според вас издребнявам ви в случая или така трябва да се реагира в подобна ситуациа? Вие сблъсквали ли сте се с такова дразнещо отношение?
А вие плевенчани- кажете някой добър майстор, за да не прибягвам повече до този сервиз, моля.
Ето за какво иде реч:
Zdraveite na vsichki svyrzani s markata VW v rodnata ni Bulgaria.
Kazvam se Nona Mihtieva, jiveia i rabotia v Pleven, syotvetno si karam 10 godishnoto Polo i si bera grijite po problemite mu sama

Ta... za kakvo ide rech- obryshtam se kym vsichki vas, za da vi opisha kak spored men ne e redno da se dyrjat horata, koito mi opraviat kolata kym men kato tehen klient, koito si PLASHTA! Stava vypros za serviza na VW v Pleven, no uvajaemi sobstvenici: sledete horata koito naemate kak si vyrshat rabotata, zashtoto inache spored men niama smisyl ot vashite specializirani servizi...
Eto i cialata istoria na etapi, podtiknala me da vi pisha:
1. Edna sybota (prez sedmicata sym na rabota ot 8 do 18 chasa) otivam kym 10:30 chasa v serviza, za da poiskam diagnostika na kolichkata si, slujitelia mi otgovaria, che e SAM i ne moje da prieme kolata, triabva da se zapisha za prez sedmicata kolkoto i da mi e neudobno;
2. Zapisvam se, otivam v urechenia chas kato otsystvam ot rabota, preglejdat mi kolata, zamervat akumulatora, smeniat sveshti, palec, chistqt klapa i edin nadpis ot bordovia kompiutyr- vsichko za 150 lv.... abe ne e malko

3. Sled niakolko dni si otvariam kapaka na kolata i vijdam, che mi niama kapachkata na akumulatora deto zakriva poliusite- kolata ne e pipana ot serviza i mi e qsno kyde ne mi e slojena kapachkata;
4. Iasno mi e, che edva li shte mi otkriqt moqta kapachka i moga i taka da si karam, obache nali sym si uporita- reshavam da zvynna... po- skoro mi e interesno dali pyk toia pyt shte sreshtna razbirane v bylgarski slujitel;
5. Po telefona momcheto e liubezno i mi kazva da doida sledvashtata sybota, shte napraviat vsichko vyzmojno... ia vij ti

6. V sybota sym tam- ne zabraviam az

Obiasnih mu, che kapaka na kolata ne e otvarian sled tova i e iasno kyde ne mi e slojena kapachkata, che sym se obajdala prez sedmicata i mi e kazano da doida. Toi mi otgovori, che sym razgovariala s negovia kolega!?!?!?
7. Zapalih si Polo-to i bez kapachka i otidoh na shoping da se raztovaria ot taia prostotia

Nadiavam se razbirate, che ne mi e do glupavata kapachka, a sym protiv razkatavane, razmotavane i neumestno otnoshenie. Dyrja dostatychno na sebe si, za da ostavia neshto, koeto mi pravi losho vpechatlenie bez da go opovestia. Az sym otishla tam sys spechelenite si chrez rabota pari, za da opraviat kolata mi i ochakvam otnoshenie na nivo!
Pozdravi: Nona