Как се ремонтират дребни повреди по боята?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Как се ремонтират дребни повреди по боята?
Имам по автомобилчето дребни удари от камъче или тук там тръгнала ръжда, удачно ли е да почистя мястото до чист метал и да го боядисам с четчица
Става дума за скрити места а не за явно видима част от купето

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може да звучи малко смешно ама ,аз си имам един перманентен фулмастер и с него си запълвам драскотините от камъчета по предния капак.върши перфектна работа и пачти не си личи -от далече
наи интересното е, че като ги мина с този фулмастер ламарината не избива ръжда .а сега идва наи хубавото , като застраховаш колата тия кадето правят оглед на колата не обращат внимание ,но после спокоино си менаваш на щета 

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Братле, има си начини. Можеш да олепиш около драскотинката с тиксо, да си купиш флакон със същата боя и да ги мацваш лекичко с отверта, на която е овит дунапрен. Обаче не го търкай, защото ще стане по-зле. Така стои малко като кръпка, но пак е по-добре от дупка. А застрахователите не покриват ръжда. До колкото знам после ако пастираш колата тая кръпка почти няма да личи. Иначе са гадни тия дупчици...... Успех!
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
добре ама ако замажа с боя върху ръждата все ми се струва че тя ще продължи да работи отдолу. А и става дума за съвсем малки и повърхностни нараняванияmania написа:Братле, има си начини. Можеш да олепиш около драскотинката с тиксо, да си купиш флакон със същата боя и да ги мацваш лекичко с отверта, на която е овит дунапрен. Обаче не го търкай, защото ще стане по-зле. Така стои малко като кръпка, но пак е по-добре от дупка. А застрахователите не покриват ръжда. До колкото знам после ако пастираш колата тая кръпка почти няма да личи. Иначе са гадни тия дупчици...... Успех!
- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”