Написаното по долу ми се случи на мен лично и е публикувано и в братския аудиФорум
Историята на кратко...
Миналия четвъртък ми лепят гума в сервиз Диагонал на бул."Европа"..., карам оттогава 400км. и изведнъж започва да почуква, веднага сутринта отидох при майстор(прителче), гледа вика, "не виждам нищо, утре ще я качим на подемник и ще разберем какво и е" -ОК, ама шума се засилва и след 50 км. е нетърпим...
ПОчвам да обикалям сервизи, навсякъде заети, накря в един ме взеха качиха колата опъват тук-там, няма..., тампони, амортесьори, накрайници, щанги... привидно всичко е здраво huh.gif
Сваляй вика да направя едно кръгче...
тамън сваля и вика"ааа къде ти единия болт на джантата, ааа ма те и другите 3(включително и секретния - забележете) се въртят на ръка - от това ще да Е"
Стяга болтове, и аз веднага в сервиза..., обяснявам, каква е ситуацията и управителя се мръщи...
Казвя не е възможно, ако беше от нас проблема веднага щеше да прихлопат а не след 400км., е да ама те не са били дозатегнати викам, няма такъв вариант, причината не е в нас, че и оня сервизник се сети че ги бил затегнал...
Скандали(културно естествено), разправии, не си поемат вината и това Е.
Поисках книгата за оплаквания - нямали такава, и в тука вече взе да ме заплашва - да не се занимавам с глупости...
От 2 часа телефона на КЗП дава заето, ще им обадя аз..., майната им на 4-те лв., ма в крайна сметка трябвая да си търсим правата НАЛИ?
Собственика ме убеждава че са се опитали да ми крадат баш тая гуми и това че били развили и секретния болт не било проблем за крадците...
Честно казано ползвал съм услугите им и друг път без да имам проблеми, но отношението при рекламация ми подейства като шамар..., собственика(или управителя) се е як дебеловрат около 130-140 кг. мъжага!
Гуми център "ДИАГОНАЛ" - нИкОга пОвЕче
Мнение за Авто гуми център "Диагонал"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”