Мнение за Авто гуми център "Диагонал"

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Lube®
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнение за Авто гуми център "Диагонал"

Мнениеот Lube® » Сря 11 юни 2008 16:03

Написаното по долу ми се случи на мен лично и е публикувано и в братския аудиФорум

Историята на кратко...
Миналия четвъртък ми лепят гума в сервиз Диагонал на бул."Европа"..., карам оттогава 400км. и изведнъж започва да почуква, веднага сутринта отидох при майстор(прителче), гледа вика, "не виждам нищо, утре ще я качим на подемник и ще разберем какво и е" -ОК, ама шума се засилва и след 50 км. е нетърпим...
ПОчвам да обикалям сервизи, навсякъде заети, накря в един ме взеха качиха колата опъват тук-там, няма..., тампони, амортесьори, накрайници, щанги... привидно всичко е здраво huh.gif
Сваляй вика да направя едно кръгче...
тамън сваля и вика"ааа къде ти единия болт на джантата, ааа ма те и другите 3(включително и секретния - забележете) се въртят на ръка - от това ще да Е"
Стяга болтове, и аз веднага в сервиза..., обяснявам, каква е ситуацията и управителя се мръщи...
Казвя не е възможно, ако беше от нас проблема веднага щеше да прихлопат а не след 400км., е да ама те не са били дозатегнати викам, няма такъв вариант, причината не е в нас, че и оня сервизник се сети че ги бил затегнал...
Скандали(културно естествено), разправии, не си поемат вината и това Е.
Поисках книгата за оплаквания - нямали такава, и в тука вече взе да ме заплашва - да не се занимавам с глупости...
От 2 часа телефона на КЗП дава заето, ще им обадя аз..., майната им на 4-те лв., ма в крайна сметка трябвая да си търсим правата НАЛИ?
Собственика ме убеждава че са се опитали да ми крадат баш тая гуми и това че били развили и секретния болт не било проблем за крадците...
Честно казано ползвал съм услугите им и друг път без да имам проблеми, но отношението при рекламация ми подейства като шамар..., собственика(или управителя) се е як дебеловрат около 130-140 кг. мъжага!

Гуми център "ДИАГОНАЛ" - нИкОга пОвЕче

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”