магазин за авточасти- Бургас
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
магазин за авточасти- Бургас
може ли някой да ми каже откъде мога да си купя амортисиори, тампони и изобщо всякакви части за Голфа в Бургас.
- DaveGahan
- Автомобил:
- Двигател:
оригинални фарове с лупи,братле са 900лв единия
марката е Бош.алтернативата която повечето слагаме(предполагам) е тунинг фаровете на ФК или Ин-Про около 500 лева е комплекта плюс минус 20-30 лева . аз поне съм с такива и са доста добри според мен. магазина в който се продават мисля,че се казва Пит Макс или нещо от сорта.намира се на Ботева ,малко преди да завиеш по Сан Стефано към новата поща.оглеждай се вдясно ,има един паркинг пред магазина.няма как да го изпуснеш.между другото говорим за Голф 4 нали 

- tresto
- Автомобил:
- Двигател:
DaveGahan написа:оригинални фарове с лупи,братле са 900лв единиямарката е Бош.алтернативата която повечето слагаме(предполагам) е тунинг фаровете на ФК или Ин-Про около 500 лева е комплекта плюс минус 20-30 лева . аз поне съм с такива и са доста добри според мен. магазина в който се продават мисля,че се казва Пит Макс или нещо от сорта.намира се на Ботева ,малко преди да завиеш по Сан Стефано към новата поща.оглеждай се вдясно ,има един паркинг пред магазина.няма как да го изпуснеш.между другото говорим за Голф 4 нали
Ставаше въпрос за Пасат б5, но инче мерси за инфото

- schnitzer40
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да определено имат всичко щом купих ремък за Лада от този магазин значи имат всичкоvw16v написа:55 БЛ. в к-с "Славейков" имат всичко за фв,включително и разни дребни джаджи като копчета за лайстни и други такива дивотии,за които във Вест-ауто дерат кожи и режат глави.Предимно от там си купувам части и засега съм доволен.

http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1171/1113960266.JPG
Наскоро купих от втория голям блок на мария луиза (който стига до ул.сливница) малка решетка, която е в предната броня на фв б4. първо ми казаха, че има и е 23лв. и като отидох на следващия ден да я купя ми поискаха 40лв. (цифрите са ми по памет). освен това качеството беше отвратително и на пластмасата и на изработката ина размерите и..
иначе докста неща съм купувал от там и досега съм бил доволен като цяло.
иначе докста неща съм купувал от там и досега съм бил доволен като цяло.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”