Колеги от Плд, къде има канал за свободно ползване да си кача колата?? Тези които ги знаех или са разбити или просто ги няма :shock
Ако някой може да помогне много бих бил благодарен :)
Канал за коли в Пловдив? (авто канал/рампа)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Окръжна болница. М/у денонощната бензиностанция на Петрол и Руския пазар.
Тръгваш към КАТ, като стигнеш Шекера завиваш ПРЕДИ него на ляво. Пътя след маалата прави плавен завой наляво, към бензиностанцията, а направо минаваш зад болницата. Продължаваш направо, зад нея. На втората отбивка, веднага след един трафопост завиваш. В дъното е естакадата.
Но е правена за линейки и са й високи бордовете. Ако ти е свалена колата- ще упре! Дори аз лекичко закачам на върха.
Тръгваш към КАТ, като стигнеш Шекера завиваш ПРЕДИ него на ляво. Пътя след маалата прави плавен завой наляво, към бензиностанцията, а направо минаваш зад болницата. Продължаваш направо, зад нея. На втората отбивка, веднага след един трафопост завиваш. В дъното е естакадата.
Но е правена за линейки и са й високи бордовете. Ако ти е свалена колата- ще упре! Дори аз лекичко закачам на върха.
- tubleron
- Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
- Двигател: AAM 1992
Канал-Рампа в Пловдив?
Здравейте Колеги. Не знам дали въпроса е точно за тук,но тъй като сам ще се дупя под колата мисля,че е за Направи Сам. Имам теч на антифриз-около 300-500гр. на ден и не мога да разбера от къде тече. Когато колата работи,не тече. Кохато я паркирам някъде,образува локва антифриз под нея. Затова въпроса ми е: Някой знае ли канал или рампа в Пловдив който да е за свободно ползване, за да мога да кукна под колата с един фенер и да дебна кога ще текне синята течност.
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
Re: Канал-Рампа в Пловдив?
най-лесния канал (за да не се забуташ в Пловдив) - под моста на "Адата", зад бензиностанция Шел. Там беше ДАП едно време. Значи тръгваш посока Изгрев зад бензиностанцията и свиваш веднага след нея и канала се вижда.
Успех, и гледай да не влезеш с клата в канала ;)
Успех, и гледай да не влезеш с клата в канала ;)
- vasilev2140
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Канал-Рампа в Пловдив?
В двора на 2 корпус на Техническия университет (срещу парк Лаута на бул.Санкт Петербург) също има намира се зад сградата.
Автоканал
Здравейте , някой знае ли към днешна дата в Пловдив къде има автоканал със свободен достъп . Благодаря
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”