Привет,
тази вечер установих, че на улицата където има място да мине и камион + е еднопосочна някой майстор на волана е успял да ми зацепи колата отзад в дясно и съответно да изкриви и вдлъбне добре над калника ламарината.
Търсих за тенедекжии във форума в този район, и намерих само това. Тъй като мненията са стари а хората с малко мнения допускам, че ако изпратя запитване до тях ще чакам неопределено време, за това простете, че малко спамя.
Търся тенекеджия в района на Младост 1 т.е. Младост и Студенски град. Нуждая се истинка препоръка за човек, който върши добре работата, защото искам да ми стане добре колата и да не се шляпа кит нахалост.
Освен това цветът е черен а от предишната ми кола, която също беше черна знам, че това е мъчен цвят за правене.
Ще съм благодарен на препоръки, мнения и насоки.
Модовете ако кажат, че темата не е за тук ще ги помоля да ме упътят.
Благодаря на всички.
Тенекеджия Младост
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Колега, телефона на тоя майстор е актуален. А до колкото помня от разговора ми с колегата който беше ходил там. Каза че работел много добре и останал доволен. Аз не успях да се възползвам от услугите му тъй като щял да ходи някаде. Но вече трябва да се е върнал.
Съжалявам за колата, пробвай да му се обадиш.
Съжалявам за колата, пробвай да му се обадиш.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”