Сервиз Палма-София

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Сервиз Палма-София

Мнениеот rosen79 » Чет 30 окт 2008 18:21

Колеги,ако имате нужда от подмяна на изпускателната система,препоръчвам сервиз Палма.Момчетата работят бързо и качествено.Със стария голф им бях клиент,подмених всичко от двг-то до последното гърне.Изминах доста километри и нищо не беше мръднало.Днес ходих да ми махнат катализатора и не съм дал една стотинка.Цялата операция е 20лв,но понеже оставям катализатора не ми взимат пари.Сервиза предлага и катализатори, за моята кола е 200лв с една година гаранция.За всичко което се сложи има гаранция една година мисля.Сервиза се намира на бул.Сливница между бул Димитър Петков и ул.Опълченска посока Ст.гара.

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Чет 30 окт 2008 19:12

Приятел, твоя катализатор може да го продадеш спокойно за 100-на лв... оставаше и пари да ти искат след като им го оставяш и са ти сложили просто тръба :D

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 30 окт 2008 19:37

The_Machine написа:Приятел, твоя катализатор може да го продадеш спокойно за 100-на лв... оставаше и пари да ти искат след като им го оставяш и са ти сложили просто тръба :D

:да:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 30 окт 2008 21:39

Dead man написа:
The_Machine написа:Приятел, твоя катализатор може да го продадеш спокойно за 100-на лв... оставаше и пари да ти искат след като им го оставяш и са ти сложили просто тръба :D

:да:

Абе незнам за колко съм могъл да го продам само знам,че от катализатора нищо неставаше.Колата беше толкова спъната все едно съм и сложил тапа.От както го махнах е друга бира.Незнам,кой ще даде 100лв за запушен катализатор.

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Чет 30 окт 2008 21:50

:lol: и в торбичка на прах да го занесеш пак дават 100лв.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 30 окт 2008 21:54

ifidik написа::lol: и в торбичка на прах да го занесеш пак дават 100лв.

Еми здраве да е важното е, че гого хфръкна :D

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Чет 30 окт 2008 23:45

Мдам... самата пита съдържа платина и други ценни метали в себе си, тъй че колкото и да е задръстена, въпроса е да я има - по швабско мисля плащат по над 2к евро за кг... мафия голяма е с тези катализатори :)

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 31 окт 2008 9:51

Много голям минус за този сервиз!
Не ходете там,много ви моля!
Ходих преди 3-4 години там със Пандата.Тя беше колосалните 34 к.с.,нали се сещате какво голямо напрежение върху изпускателната система оказват!
След няма и един месец,гърнето(задно)беше прогоряло.Босма,или некаква подобна марка.Имат реклама на нея на сервиза.Да не кажем,че и не беше много по-тихо от без гърне,и преди да прогори!(Беше ми паднало половината гърне на пътя,та затова направих сравнение.)
Сложих друго след това.
П.С. Пандето нямаше газ тогава.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 31 окт 2008 13:49

Iavor написа:Много голям минус за този сервиз!
Ходих преди 3-4 години там със Пандата.Тя беше колосалните 34 к.с.,нали се сещате какво голямо напрежение върху изпускателната система оказват!
След няма и един месец,гърнето(задно)беше прогоряло.Босма,или некаква подобна марка.Имат реклама на нея на сервиза.Да не кажем,че и не беше много по-тихо от без гърне,и преди да прогори!(Беше ми паднало половината гърне на пътя,та затова направих сравнение.)
Сложих друго след това.

Абе незнам колега какво гърне си сложил,само знам че там си сложих всичко от двг-то до последното гърне и небеше мръднало.През 2005г мисля ги подмених и тази година го продадох със здраво апсолютно всичко,а съм навъртял поне 50000км през това време.Друг е въпроса какво гърне си сложил,ако си избрал най-евтиния варянт може и да ти прогори.А съвсем друг е въпроса,че ти дават и една година гаранция.Защо не отиде да ти го сменят?Аз когато ходих не бяха вързали двуцевката както трябва и духаше,веднага отидох и ми я оправиха за тяхна сметка.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 31 окт 2008 16:10

rosen79 написа:
Iavor написа:Много голям минус за този сервиз!
Сложих друго след това.

Абе незнам колега какво гърне си сложил,само знам че там си сложих всичко от двг-то до последното гърне и небеше мръднало.През 2005г мисля ги подмених и тази година го продадох със здраво апсолютно всичко,а съм навъртял поне 50000км през това време.Друг е въпроса какво гърне си сложил,ако си избрал най-евтиния варянт може и да ти прогори.А съвсем друг е въпроса,че ти дават и една година гаранция.Защо не отиде да ти го сменят?Аз когато ходих не бяха вързали двуцевката както трябва и духаше,веднага отидох и ми я оправиха за тяхна сметка.

Колега,не съм избрал най евтиния вариянт,повярвай ми!Гърнето струваше 55 лв,а годината беше 2003-та.Сега се сетих,Босал беше марката.И,лежи на тая ,за едната година гаранция!
И това за двуцевката,що не го каза към плюсовете на тея велики майстори?! :wink:

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Re: Сервиз Палма-София

Мнениеот Hertz » Пет 16 яну 2009 0:05

и аз съм доволен от сервиза и по точно от Стефчо...... :bowdown :bowdown

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”