Колеги,
Някой може ли да ми каже, в кой от официалните сервизи на VW може да се наблюдава сервизното обслужване на автомобила (в случая смяната на масло) - искам да гледам колата да не свалят/подменят нещо от нея, щото са ме наплашили, че и такива неща стават.
Къде може да се наблюдава сервиза - Сакар или Порше БГ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- pronobis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде може да се наблюдава сервиза - Сакар или Порше БГ
ФСБ написа:Колеги,
Някой може ли да ми каже, в кой от официалните сервизи на VW може да се наблюдава сервизното обслужване на автомобила (в случая смяната на масло) - искам да гледам колата да не свалят/подменят нещо от нея, щото са ме наплашили, че и такива неща стават.
Аха, прав е Стиви - относно Сакар можеш да прочетеш една от важните теми в раздела Сервизи на VW... те там ще ти се изясни... маслото специално почти навсякъде (с изключение на тия мнооо гоуемите сервизи) можеш да наблюдаваш докато го сменят... за повече обслужване, виж форумните майстори - примерно при ваското1 - той със сигурност ще те накара да стоиш при него, докато ти пипа по колата - аз лично съм повече от доволен, дори ми разясни човека туй-онуй за двигатели и тем подобни...

- ФСБ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хаха
незнам дали ше се вържат, по принцип пише, че влизането на външни хора е забранено (такива надписи съм мяркал). Готино беше преди в Юнитрейд, където сервизното и чакалнята се разделяха само от една голяма витрина и можеш да си седиш и да гледаш кво правят по колата ти от там. Много добре измислено, чудех се дали няма нещо такова и в тези сервизи. Иначе в самия сервиз не пускаха.

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ФСБ написа:хехе, да, казвам им, че съм шофьор на баща ми и че ше ме набия ако не гледам кво става
запазих си час в Порше, ше видя кво ше стане
Аз ти давам идея, ако страдаш от комплекси си остави колата в сервиза, хвани си едно такси, пий едно капучино в някое хитово кафе на центъра и се върни да си вземеш колата като ти се обадят че е готова.
- ФСБ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
семних вчера маслото - можеше да се наблюдава отвътре само едното хале, където правеха некви Туареги, моя Пасат го сложиха в другото където не се виждаше, така че пих кафе докато го сменяха
Всичко изглежда ОК, освен че са ми сложили малко повече масло - над максимума е и се чудя дали да ходя да ми го източат малко, че е некъде 6-7 мм отгоре, въпреки че не мога да преценя точно. Иначе беше добре, взеха ми около 260 лв (не са сменяли въздушен филтър щото още е рано). Кво ше кажете за нивото на маслото, треа ли да го намалявам или ше си го изпапка?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”