Автотапицер?!?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Автотапицер?!?!
такаааа, колеги имам следната идея.искам да си тапицирам страничните опори на рекарото на седалката и облегалката с кожа.дотук добре обаче правил ли е някой подобно нещо къде му го направиха и за колко пари.или дори и да нямате личен опит дайте някакви предложения за кадърен тапицер щото на мен не ми идва нищо наум.нещо такова искам да стане...

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Vladko написа:Човека се казва Тони тел. му е 0888841274 на мен ми е правил такива неща и съм много доволен сега зимата пак ще правя при него салон
П.С. това което си снимал е 4ка твоите няма да изглеждат точно така
снимката я постнах за да видите що годе какво имам предвид.знам че няма да са така.

brabus колата е Г3 АБФ
Значи този човек е свестен.мерси многа за информацията момчета.А също и мнения и предложения приемам.Как мислите добре ли ше изглежда.Искам да се връзва с калъфа на лоста ми който е същия като на снимката и искам е така с червен конец да са шити ше се връзва пак с лоста и с волана ми.

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
според мен по добре си намери оригинален салон за твоита кола! щот някои ти е откраднал салона на твоита кола!!!! с други думи в момента твоя не оригиналния за таз кола!
а в момента ако ошиеш само отстрани с кожа и оставиш в средата оригиналния плат ще стане малко гадно, виждал сум такива салони и стоят мноо менте лично според мен де!
иначе аз имам познати добри тапицери от горубляне, тая услуга за под 6-700лв няма кои да ти я направи!
има и едно моче дето продава кожен салон за голф 3 с 4 порти + корите
и подгряване на предните и задните седалки, оригинален е!
а в момента ако ошиеш само отстрани с кожа и оставиш в средата оригиналния плат ще стане малко гадно, виждал сум такива салони и стоят мноо менте лично според мен де!
иначе аз имам познати добри тапицери от горубляне, тая услуга за под 6-700лв няма кои да ти я направи!
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
KILLER GTI написа:според мен по добре си намери оригинален салон за твоита кола! щот някои ти е откраднал салона на твоита кола!!!! с други думи в момента твоя не оригиналния за таз кола!
ти като ми каза че е откраднат се поразтърсих.има един голф същия като моя само че 3 врат пак 97 година около НДК спира и салона си му е същия.знам за кой по-дълбок говориш.такъв салон има тая голфка с джантите от порше.според мен моя си е оригинален.не може и на оня да са му откраднали и да са му сложили същия цвят и същия размер...а тоя който се продава какъв е?цена нещо?!ау извинявай не съм видял че си си написал че е кожен.не искам кожен.искам нещо по различно...
ПП тц тц аз си мислех че до 250 лева ше ме оправят...то в такъв случай по-добре две Спаркота с изтекла хомологация да си зема бе ебаси тапицирането...
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
http://mobile.de/SIDGkNzYhdsAT2O1m2OLAn ... 178332366&
това е формата на седалките които трябва да има твоита кола но с малко различна разцветка на средните части на седалките!!!!
и по средата на седалките пише РЕКАРО!!!!
а тея цени дето ти ги писах по горе са за много добри тапицерски услуги да не кажа наи добри в СФ!!!
Кожата не продава питах момчето, ще си копува 4-ри врат голф зарад нея
))
това е формата на седалките които трябва да има твоита кола но с малко различна разцветка на средните части на седалките!!!!
и по средата на седалките пише РЕКАРО!!!!
а тея цени дето ти ги писах по горе са за много добри тапицерски услуги да не кажа наи добри в СФ!!!
Кожата не продава питах момчето, ще си копува 4-ри врат голф зарад нея

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
еи го на точно тоя трябва да е !!!!!!
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... D%26sa%3DG
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
KILLER GTI написа:еи го на точно тоя трябва да е !!!!!!
Моите на GT-то са точно такива.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
KILLER GTI написа:еи го на точно тоя трябва да е !!!!!!
да бе знам го.много е як тоя салон.само че ми е странно що така грубо са ми го махнали а и на другото момче също.голфовете са 1 към 1....а такъв салон имаш ли някаква идея откъде мога да изкопам...
ПП другото което ми идва наум наеш ли кво е?!тоя салон да са го слагали само на едишъните и на некви по специални серии.щото и на двата линка голфовете не са като моя.не мисля че е възможно и на тия небългарски коли да са им крадени от други места и да са слагани.или пък просто мое да са си ги купували от други коли хахаха абе незнам и аз се обърках вече.
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
аз ако имах идея за такуж салон вече щеше да е на моита кола!!!!
за да не се обуркваш повече,
линковете които съм дал са на г3 ГТИ 8в, само те са с този салон с цветните ленти има (жълти , зелени , сини, червени и можеби други разцветки които аз не съм виждал!!! какувто е цвета на линийте такув е и цвета на конците на волана и ск. лост)
и така за тез които не знаят ,
Голф 3 гти 16в 97г се различават от другите по следните работи, имат бели километражи, 16'' ББС, червени спирачни апарати, 288мм предни дискове с две цилидърчета ( другите с 280мм и е цилиндърче), топката на ск.лост е с надпис ГТИ, седалки с надпис РЕКАРО, прекусвача на оборотите е на 7000рпм (на другите е 7500рпм), и още други .....
твоита кола има всичко това но не и салона за които стааа на вупрос!!!!!!!!
за да не се обуркваш повече,
линковете които съм дал са на г3 ГТИ 8в, само те са с този салон с цветните ленти има (жълти , зелени , сини, червени и можеби други разцветки които аз не съм виждал!!! какувто е цвета на линийте такув е и цвета на конците на волана и ск. лост)
и така за тез които не знаят ,
Голф 3 гти 16в 97г се различават от другите по следните работи, имат бели километражи, 16'' ББС, червени спирачни апарати, 288мм предни дискове с две цилидърчета ( другите с 280мм и е цилиндърче), топката на ск.лост е с надпис ГТИ, седалки с надпис РЕКАРО, прекусвача на оборотите е на 7000рпм (на другите е 7500рпм), и още други .....
твоита кола има всичко това но не и салона за които стааа на вупрос!!!!!!!!
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Автотапицер?!?!
Kozunak написа:..... дайте някакви предложения за кадърен тапицер ......
0888463706 - Иван ... много кадърен и свестен пич ..
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”