Сервиз в Пловдив-предимно VW

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Nikunata
Автомобил:
Двигател:

Сервиз в Пловдив-предимно VW

Мнениеот Nikunata » Чет 21 дек 2006 13:56

Момчето е работило около 2 години в офоцялния сервиз на VW/HAAS/ В момента работи за себе си.Тел.08988545300-Миро.Надявам се да е Vaskoto на Пловдив.
mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Чет 28 дек 2006 20:23

А бе надяваш се ..хубаво...ама да знаеш , че то само умения не стигат - трябват и инструменти.... а ако е научил и само 20 % от отношението към клиента в този сервиз - благодарско, ще пропуснем :x

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 28 дек 2006 21:04

Оправи номера-с една цифра в повече е :wink:

Потребителски аватар
Nikunata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikunata » Съб 06 яну 2007 17:53

Извинявам се колеги,една цифра повече съм написал.Тел.0898545300-Миро.Никого не задължавам да се обажда!На мене ми смени радиаторчето на парното и съм доволен.Преди това имах друг маистор на автомобилите си,но се принудих да го сменя.Просто искам да помогна на колегите.Останете си със здраве!

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Пон 23 юли 2007 9:33

/А бе надяваш се ..хубаво...ама да знаеш , че то само умения не стигат - трябват и инструменти.... а ако е научил и само 20 % от отношението към клиента в този сервиз - благодарско, ще пропуснем/.

Чакаи чакаи, малко приател ти усещаш ли какви глупости пишеш. В Хаас съм редовен клиент и трябва да ти кажа нещо, 80 % от клиентите там са такива нахалници, че ако аз бях на мястото на приемчика сигорно щях да ги започна с един чук. Карам АУДИ В4.Не се надувам стоя си в чакалнята докато ми ремонтират автомобила.А има навлеци дето боквално стоят до механиците под автомобилите въпреки забранителните табели И като ги накарат да се преместят от там изведнъж отношението към клиента става отвратително. Мисля, че ако искаме европеиско обслужване, което аз определено получавам мисля че трябва да се научим малко да спазваме правилата. :wink:

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Пон 23 юли 2007 13:03

Чакаи чакаи, малко приател ти усещаш ли какви глупости пишеш. В Хаас съм редовен клиент и трябва да ти кажа нещо, 80 % от клиентите там са такива нахалници, че ако аз бях на мястото на приемчика сигорно щях да ги започна с един чук. Карам АУДИ В4.Не се надувам стоя си в чакалнята докато ми ремонтират автомобила.А има навлеци дето боквално стоят до механиците под автомобилите въпреки забранителните табели И като ги накарат да се преместят от там изведнъж отношението към клиента става отвратително. Мисля, че ако искаме европеиско обслужване, което аз определено получавам мисля че трябва да се научим малко да спазваме правилата. Wink

Може бе , какво толкова , може и глупости да пиша .... човека ми видя колата ( от подписа) и каза : опааа, то тази е толкова стара, че е невъзможно да се разбере каквото и да е за нея ...то и няма какво да се мери де ..... пък и компютър няма.... и още някои от този род.... просто ми стана какъв е майстор : ако го няма компа да му каже какво е гледа като теле в зеле! ( не казвам , че колата е млада, ама пък ако не вдяваш нищо от традиционни дизели , де си ръгнал да се пишеш майстор с голама заплата ? А питаш ли се защо стоят нахалниците а ? ами защото ако не стоят , става като с служебния ни пасат ..един с "кози крак " вади нещо по окачването , чупи датчика на АБС -а , прави се на луд и като тръгнахме и се върнахме вика : ааа тва там май беше чупено.... ( пиатй radotom колко струва един , ако не си майстор като него ) Та така .... докато не се убедя, че имам майстор насреща си а не някой мускулест ламер с чук ( които във всяка фирма ги има ) не мога да си седя и да си пия кафето , съжалявам :!: просто навсякъде , липсва не нещо друго а доверие
Искам да отбележа, че в случая даже не стана дума за това по какви цени си оценяват труда от Хаас.... естсетвено без високи цени да се поддържа оборудване и личен състав не може, ама нека не говорим за космоса все пак .....
Успех на теб колега, не го приемай , че ти давам тон в живота, просто някои хора мислим иначе ... :wink:
гати и оффтопика :oops: :oops:

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 15:03

Юркам те аз работя в Хаас и познавам Миро, мн. добре. Кадърно момче е много сме доволни от него. Ако ти трябва информация относно следпродажбения сервиз пиши Л.С. А колкото до това с държанието към клиентите наистина прав си, че понякога наистина когато е по натоварено приемчиците избухват но това се дължи на горепосочените фактори. Успехи и на теб колега.

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 06 мар 2008 18:24

POLAKA84 написа:Юркам те аз работя в Хаас и познавам Миро, мн. добре. Кадърно момче е много сме доволни от него. Ако ти трябва информация относно следпродажбения сервиз пиши Л.С. А колкото до това с държанието към клиентите наистина прав си, че понякога наистина когато е по натоварено приемчиците избухват но това се дължи на горепосочените фактори. Успехи и на теб колега.
този миро сега къде му е сервиза и има ли ваг ком

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 18:41

аз до колкото знам след като напусна се захшвана с международни превози. Не знам дали има сервиз но ако те интересува мога да му звънна и да ти прата Л.С. Иначе се присъединявам към мнението, че наистина пича е пекан и вдява това което прави.А за VAG COM ела при нас ще ти я тестваме.Теста не е хиляди левове. :wink:

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 06 мар 2008 18:46

POLAKA84 написа:аз до колкото знам след като напусна се захшвана с международни превози. Не знам дали има сервиз но ако те интересува мога да му звънна и да ти прата Л.С. Иначе се присъединявам към мнението, че наистина пича е пекан и вдява това което прави.А за VAG COM ела при нас ще ти я тестваме.Теста не е хиляди левове. :wink:
абе един колега каза че 100 лв са му дръпнали за тест -верно ли е тва

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 19:06

как 100 бе приателйо 20 лв. ти е диагностиката с VAS 5053.
Пълната е 45 лв. Вече ако е имал проблем с климатика или др.агрегат изискващ специални сервизни химикали те се заплащат допълнително наистина. Давам ти пример с климатичната система. Там се използват спец.дози за установяване на теча на фреон. Една такава се доставя от вносителя за 48 лв. отделно фреона и наистина става такава цена. Но като цяло 100 лв. наистина няма как да бъде за обикновена диагностика.

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 06 мар 2008 19:10

POLAKA84 написа:как 100 бе приателйо 20 лв. ти е диагностиката с VAS 5053.
Пълната е 45 лв. Вече ако е имал проблем с климатика или др.агрегат изискващ специални сервизни химикали те се заплащат допълнително наистина. Давам ти пример с климатичната система. Там се използват спец.дози за установяване на теча на фреон. Една такава се доставя от вносителя за 48 лв. отделно фреона и наистина става такава цена. Но като цяло 100 лв. наистина няма как да бъде за обикновена диагностика.
OK.ИМА ЛИ НЯКЪВ ТЕЛЕФОН НА КОЙДО ДА ЗВЪННА ЗА ДА СИ ЗАПАЗА ЧАС

POLAKA84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLAKA84 » Чет 06 мар 2008 19:24

Да обади се на сервизния тел.
032/950976. като идеш там питаи някой от приемчиците за тест на моторна електроника и за цялостен тест. Но непременно си запази час защото иначе ако дойдеш на място и искаш на момента ще минеш в графата експес сервиз и тогава наистина ще плачеш :lol: . Иначе за нормален тест е там някаде 40 лв. пълна диагностика, ама питаи де + - 5 лв. Ако не ти се занимава търси мен казвам се Мартин.

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 06 мар 2008 19:32

POLAKA84 написа:Да обади се на сервизния тел.
032/950976. като идеш там питаи някой от приемчиците за тест на моторна електроника и за цялостен тест. Но непременно си запази час защото иначе ако дойдеш на място и искаш на момента ще минеш в графата експес сервиз и тогава наистина ще плачеш :lol: . Иначе за нормален тест е там някаде 40 лв. пълна диагностика, ама питаи де + - 5 лв. Ако не ти се занимава търси мен казвам се Мартин.
OK-мерси :beer

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Пет 07 мар 2008 20:39

офтопик : Братко POLAKA84 ( ако не те обижда това обръщение все пак аз карам 18 годишна кола а ти на 18 дена предполагам :wink: ) ти направо шунтира темата и прибра клиентелата :) Ще запълниш новите подемници явно :wink:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”