Колеги някой може ли да помогне с някой добър дизелджия в плевен.Заштото ходих при един които закачи колата на стенд и ми каза че имала 5 градиса закъснение но тои не ремонтирал дизели.
mod edit: dobrin
дизел сервиз в плевен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: дизел сервис в плевен
s_gigov написа:Колеги някой може ли да помогне с някой добър дизелджия в плевен.Заштото ходих при един които закачи колата на стенд и ми каза че имала 5 градиса закъснение но тои не ремонтирал дизели.
какъв е проблема на колата? дай да я закачим на ВАГ КОМ да я видим
- icko_blicko
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
хубаво да я закачим но каде?xpyc написа:s_gigov написа:Колеги някой може ли да помогне с някой добър дизелджия в плевен.Заштото ходих при един които закачи колата на стенд и ми каза че имала 5 градиса закъснение но тои не ремонтирал дизели.
s_gigov написа:хубаво да я закачим но каде?xpyc написа:s_gigov написа:Колеги някой може ли да помогне с някой добър дизелджия в плевен.Заштото ходих при един които закачи колата на стенд и ми каза че имала 5 градиса закъснение но тои не ремонтирал дизели.
при мен, пращам ти тел на ПМ. звънни ми, днес съм свободен целия ден.
-
- Автомобил:
- Двигател:
приятел аз вече намерих и всичко е ок но ако имам нужда за друг път ще звънкам. Благодаря ви много.xpyc написа:s_gigov написа:хубаво да я закачим но каде?xpyc написа:s_gigov написа:Колеги някой може ли да помогне с някой добър дизелджия в плевен.Заштото ходих при един които закачи колата на стенд и ми каза че имала 5 градиса закъснение но тои не ремонтирал дизели.
при мен, пращам ти тел на ПМ. звънни ми, днес съм свободен целия ден.
- PESHERLAN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вчера ходих пак при Владо,да ми отсрани друг проблем по колата.Претисаше ми на ниски обороти когато е студена.Сега вече е пушка.
П.С.
Договорихме се с него,че всеки който е от форума,получава някъкав процент отстъпка в зависимост от проблема.
Всеки който има нужда от помощ може да се обръща към него.
Владо-0886887816
П.С.
Договорихме се с него,че всеки който е от форума,получава някъкав процент отстъпка в зависимост от проблема.
Всеки който има нужда от помощ може да се обръща към него.
Владо-0886887816
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”