Нужда от ключар

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
todoi4o
Автомобил:
Двигател:

Нужда от ключар

Мнениеот todoi4o » Пет 09 яну 2009 22:39

Здравейте колеги вчера си изгубих ключовете от Пасата 2002г.,мисля да го потърся още ден два но вероятноста да го открия е малка.За това ви моля да ми препоръчате МАЙСТОР ключар който може да се справи с тази ситуация.ПО възможност да е от района на Перник,Радомир или Кюстендил защото автомобила е в гр.Земен.Благодаря

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 10 яну 2009 19:07

Аз мога да ти помогна ако ме ореантираш къде точно(колко км от София) е? Но най добрия вариант е да си намериш ключовете :wink: Така че търси по усърдно.

todoi4o
Автомобил:
Двигател:

Re: Нужда от ключар

Мнениеот todoi4o » Пет 16 яну 2009 16:56

Намира се на около 90км. от София.В Понеделник се прибирам от Варна и ще ти дам пове4е инфо.

todoi4o
Автомобил:
Двигател:

Re: Нужда от ключар

Мнениеот todoi4o » Чет 22 яну 2009 12:54

Свърших работа.Препоръчаха ми едни момчета автоключари от Перник намират се зад BILLA доста добре се справиха пренаредиха ми ключалките на пасата на място,по оригинален ключ и дори го обучиха да пали и отключва и заключва вратите,за не повече от час час и половина и то на доста добра цена бях проверил и в софия но ми идваше двойно по скъпо. :да:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”